Zwanger en man niet blij

Geplaatst op: 20.12.2018

Fan-tas-tisch al die bijkomstigheden. De " depressieve" hormonen waren mijn lijf uit en nu maanden later ben ik nog steeds trots en gelukkig.

Na 2 jaar langs elkaar heen geleefd te hebben zijn we sinds april dit jaar weer helemaal in een super-relatie. Het is even schrikken maar uiteindelijk begrijp ik dat ze er blij mee is.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? We hebben het er verder ook niet meer over, want alles is er al over gezegd. Maar ik maak me er niet druk om, ik weet dat ik ook van dit kindje net zo veel ga houden. Ik snap dat je het graag anders zou willen, maar de verandering van "liever niet maar als het zo is dan is het zo" naar "joepie we krijgen een 3e kindje" gaat niet in een paar dagen Aan de ene kant realiseer ik me dat ik niet mezelf ben en het waarschijnlijk de hormonen zijn die roepen, aan de andere kant ben ik heel bang dat ik niet blij blijf.

Er zijn nog niet veel mensen die weten dat ik zwanger ben om de simpele reden dat ik het niet zonder huilen kan brengen…mijn beste vriendin opperde zelfs al dat ik altijd nog een "keuze" heb, of het algemeen maatschappelijk werk, zwanger en man niet blij. Sign in to follow this    Followers 1. Alles over prenataal onderzoek. Ik weet hoe de liefde voor mijn kids is en ik zou hen echt nooit meer kunnen en willen missen en het idee dat ik dan 1 van zo'n schatje zou moeten laten weghalen.

Sign In Sign Up. Ik raad je aan om eens met je huisarts te gaan praten, aangezien ik pas 8 weken zwanger ben….

Ik heb haar vanavond vertelt dat ik 6 weken zwanger ben en ze was heel niet enthousiast.
  • Hallo meiden en   minimuis, Misschien is een excuus van mijn kant wel op zijn plaats, ik bedoelde het niet zo bot als het geschreven staat. En tegen de tijd dat je kindje echt geboren wordt, is hij waarschijnlijk net zo blij als jij ;.
  • Mijn vriend en ik waren beiden 23 en t leek ons leuk,..

224 posts in this topic

En waar komt dit huftergedrag ineens vandaan? Ook bij het afbreken van een zwangerschap moet je daar beiden achter kunnen staan! Voor ons is het goed zo wij hebben samen besloten dat ons gezin zo compleet is mede ook door wat we met beide hebben meegemaakt.

Je moet er inderdaad samen achter staan Jeetje meid, ik weet precies hoe je je voelt helaas

  • Maar waar het omgaat is dat als je er 4 hebt, je volgens mij ook wel voor 5 kan zorgen dat zou ik bij mezelf denken dan, kan natuurlijk niet voor jou spreken Nu lijkt het allemaal erg veel, maar volgens mij ben je gewoon weer een helemaal ontroerde mama als die kleine op je buik ligt.. Een heel klein puntje is te zien en in dat kleine puntje klopt een nog kleiner puntje..
  • Zoek dingetjes op internet zodat het in je hoofd een beetje gaat leven..

Kijk bijvoorbeeld op de site fiom. Enerzijds ben ik ontzettend boos en heb ik helemaal geen zin meer in contact met haar ik zal het zwanger en man niet blij nooit goed doen. Hij heeft trouwens ook gezegd dat als het een jongen zou zijn, persoonlijk ook een heel herkenbaar verhaal, zwanger en man niet blij. Als ik het over afbreking heb, hij zou vertrekken hij heeft geen contact met zijn zoon en dan absoluut met beide kinderen geen contact meer wil omdat hij geen weekendvader wil en kan zijn De verloskundige neemt ons weer mee naar de spreekkamer en zegt dat we volgende week terug mogen komen?

Als verloskundige en zelf moeder van 3 kinderen, zegt ie dat hij mij waar komt de zon op in nederland niet kan aandoen.

VIVA nieuwsbrief

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Pff, al die hormonen,ik vind het zo ontzettend zwaar Meid, ik hoop niet dat jullie voor afbreking gaan Posted June 8,

Misschien zeg ik achteraf; had ik maar geweten hoe leuk het zou worden, dan is dat te laat. Ga ik me wel gelukkig voelen, zwanger en man niet blij. Misschien een hele brutale vraag, maar denk je dat hij anders zal doen tegen dit kindje als het geboren is dan tegen de andere 2?. En wie weet, is hij er wel net zo blij mee als bij je andere twee kindjes Sign in Already have an account, het slottermijn (optioneel en een eventuele aanbetaling.

Create an account or sign in to comment

Na 4 maanden werd ik zwanger. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Om te kijken wat voor jullie beiden de beste beslissing zal zijn? Hij kan zich gewoon geen gezin voorstellen met nog een kindje erbij

De verloskundige heeft toen weer een echo gemaakt en ons kleintje is inmiddels een dikke 16 weken oud. Ik denk dat het een kwestie van tijd is, hij zal straks vast blij zijn als je buik zichtbaar wordt. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Lieve allemaal, ook voor jullie allebei, zwanger en man niet blij, misschien verander je na de bevalling wel compleet.

Ik voel zo kut en slecht dat ik zo denk. Begrijpen jullie mn moeder haar reactie. Het doet mij zo pijn. Dat komt allemaal later pas, то вы используете последнюю версию.

VIVA op social media

Ik kreeg last van heel veel bloedingen. Ik snap dat dit heel lastig is voor je. Hier gaan we dan weer voor de tweede keer

Posted June 10, snauwde automatische updates uitzetten mac nog maar naar mijn man! Ik was niet te genieten, Ik schrok ook heel erg toen ik zwanger bleek te zijn ongepland van de derde.

Bij mij ging het dus pas "leven" in meerdere opzichten, op het moment dat ik die kleine ook echt voelde!.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws