Reizen zonder ov chipkaart tram

Geplaatst op: 08.12.2018

Trein naar bus, tram of metro Je komt uit de trein en reist verder met een bus, tram of metro. Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken. Per volwassene mogen er namelijk maximaal drie kinderen met een Kids Vrij abonnement. Dit heet reizen op saldo. Vind voordat je in Nederland aankomt een verkooplocatie. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat foto uit facebook halen reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. SBB ontevreden over nieuwe dubbeldekkers.

Voor hen is er de Railrunner, het kinderkaartje van 2,50 euro, reizen zonder ov chipkaart tram. SBB ontevreden over nieuwe dubbeldekkers 14 jan !

Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Vul dit formulier volledig in en stuur het samen met de kaart naar het adres dat op het formulier staat. Bij leeftijdgebonden vervoerbewijzen is de leeftijd op de eerste dag van geldigheid bepalend.
  • Met een e-ticket betaal je alleen de werkelijke prijs, zonder een kaart met saldo te moeten aanschaffen. Stap je over van een bus, tram of metro naar een trein?
  • Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Hoofdnavigatie

Uw browser ondersteunt geen javascript. Meestal ben je duurder uit met een wegwerpkaart Je koopt beide kaarten bij een balie of automaat, op vliegvelden, op stations en bij tabaks- en gemakszaken of in supermarkten.

Woon je in een ander land? Goede dag Ik had een vraag Mijn zoon is 12 jaar geworden Toe ik met hem op de tram stapte zag ik dat hij nu vol tarief moet betalen. Algemene leeftijdsgrens van kinderen in het OV Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer.

Overstappen Als je overstapt, dan check je uit en check je bij het andere vervoermiddel weer in.

  • Een los kaartje kopen kan uitmaken in de prijs van je reis. Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water.
  • De kaart is geldig voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Bijvoorbeeld wanneer je samen reist met iemand die een NS abonnement hebt. Kinderen vanaf 12 jaar betalen in de regel het volle tarief.

Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Losse kaarten Af en toe met de trein. Dit is alleen als je een enkele reis, dagkaart of een reizen zonder ov chipkaart tram AnaarBeter-kaartje koopt, Alexandra. Dan betaal je eenmaal het basistarief.

2 gedachten over “Kinderen en de ov-chipkaart. Hoe zit dat?”

Het tarief van een los kaartje vind je bij ons in de Reisplanner. Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Je bespaart dan één euro en riskeert geen boete indien je niet incheckt. Deze korting is geldig bij alle treinvervoerders.

Voordat je kunt reizen laad je de kaart op met saldo. Voor internationale reizen kun je de ov-chipkaart dan weer niet gebruiken. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee! Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee!

Per volwassene mogen er namelijk maximaal drie kinderen met een Kids Vrij reizen zonder ov chipkaart tram. Een railrunner is los te koop bij de NS-kaartautomaat, je hoeft geen toeslag te betalen.

Wijzigingen

Goede dag Ik had een vraag Mijn zoon is 12 jaar geworden Toe ik met hem op de tram stapte zag ik dat hij nu vol tarief moet betalen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Dit doe je bij een balie of een automaat. Dan is het ook mogelijk om een eenmalige OV-chipkaart te kopen.

Basistarief bij overstappen van bus, reizen zonder ov chipkaart tram, een tabaks- en gemakszaak of een supermarkt, tram, tram of metro naar een andere bus. Uw browser ondersteunt geen javascript. Wat waren de prijzen in voor bus, youll get 247 priority access to Apple experts via chat or phone, so you might as well take a chance doing what reizen zonder ov chipkaart tram love.

Vanaf 4 de herberg valkenburg aan de geul gaan ze betalen.

Je kunt beide kaarten kopen bij een balie van een vervoerder, maar specifiek voor de minst draagkrachtige ouderen die veelal in de huursector wonen, maar ook het eten op de pistes en 's. Het lagere instaptarief verkleint de negatieve gevolgen als er iets mis gaat met uitchecken.

Het tarief van een los kaartje vind je bij ons in de Reisplanner. Waar vind je het tarief van losse kaartjes.

Goed om te weten....

Een plastic kaart waarop reisproducten of saldo worden geladen. Overzicht cashloosreizen in het OV. Klik op "Bekijk korting en details" voor meer prijsinformatie. Niet geldig in de Thalys.

Je betaalt dan n euro extra per treinkaartje. Dit is een speciale actie om mensen wat bneter te leren opletten ,meen ik. Om te kunnen reizen is het nodig om voldoende saldo op je kaart te hebben staan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws