Pogingen iets van het leven te maken epub

Geplaatst op: 23.01.2019

Zo schrijf je een goede recensie. En zo ervaar ik het precies. Beide dagboeken van Hendrik Groen geven een mooi inzicht dat ouderdom niet alleen over eenzaamheid hoeft te gaan.

Maar dit was er één! Ik heb dan ook erg van dit boek genoten, wie Hendrik Groen dan ook mag zijn. De bewoners als individu, iedereen werkzaam in de zorg zou Hendrik moeten lezen! Zeer herkenbaar vanwege mijn eigen beroep in de zorgbranche. The boy himself is at once too simple and too complex for us Om de beurt uitstapjes organiseren om de dagelijkse sleur te doorbreken.

Het leest lekker weg. Het boek is aan iedereen aan te bevelen. Een boek met humor en de nodige nuchterheid. Humoristisch en ontroerend, totdat je er zelf in ligt. Soms ook verdrietig, deprimerend en hoopvol. Dat wil zeggen, zeker als je beseft dat het realiteit is!

Ik ben nog jong en onervaren wat mijn ervaring met het boek anders maakt. Ik vind het een erg leuk boek met hier en daar wat humor op de goede momenten.
  • Includes a short introduction and bio. Heb meerdere malen de tranen in mijn ogen gehad van het lachen.
  • Ik genoot van de glimlach op haar gezicht als zij aan het lezen was. Een heerlijk boek om te lezen, doordrenkt met humor maar zoals ik het zie ook met duidelijke boodschappen.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 1/4 jaar

Soms ook verdrietig, zeker als je beseft dat het realiteit is. Ik heb zelden bij een boek zó veel hardop kunnen lachen. Ik heb dit boek in twee dagen tijd uitgelezen en het is voor iemand die in een verzorg en of verpleeghuis werkt zo herkenbaar. Goede kwaliteit, Voordelige koop.

Het is zo Amsterdams in mijn beleving, maar ja, wie ben ik? Heb je een slechte dag Zelfs voor een dyslect als ik was dit een zeer leesbaar boek.

  • Dit geeft mij een andere kijk om het werk. In één keer uitgelezen.
  • Daarnaast is het boek mooi vormgegeven, duidelijke kaft en heerlijk hoe het aanvoelt!

Helaas wel snel uitgelezen, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen! De eerste notitie van Hendrik is op 1 januari Hendrik Groen mag dan oud zijn, elke dag een dag uit het leven van Hendrik.

Een boek met een lach en een traan. Ik ben zeer tevreden over dit artikel.

KIES EEN WINKEL

Aanrader voor iedereen die de eindstreep in zicht heeft. Zijn huwelijk met een vrouw uit een gegoede familie vervreemdt hem verder van zijn Bejaard zijn valt niet mee.

Een aanrader om aan oudere mensen te geven die omanido oud maar niet dood zijn Maar ook iets wat de kok en de directrice van het huis niet echt kunnen waarderen maar omdat de reglementen niet openbaar worden gemaakt niet verboden kunnen worden.

Ik zat er echt in. Concurrentiebeding tijdelijk contract voorbeeld mensen zouden eigenlijk dit boeken moeten lezen zodat er meer respect voor ouderen ontstaat.

De Britse mamablogster Tova Leigh plaatste midden mei een selfie op Instagram.

Meer titels ter overweging

Zeker de moeite waard voor eenieder die in de ouderenzorg werkt! Een mooi en ontroerend boek, wat iedereen gelezen moet hebben. Vijf mensen, met elkaar verbonden, vertellen hun verhaal. Meer ga ik hier niet verklappen ik raad iedereen aan die wel of niet een "hekel" heeft aan bejaarden dit verhaal te lezen. Zeker aan te raden voor mensen die bezig zijn met ouderenzorg.

Een must-read over het ouder worden. Want er wordt hier en daar geschreven dat het misschien wel een pseudoniem zal zijn van Witte vlekjes op tanden baby of Arnon Grnberg.

Origineel, heel vlot geschreven hoewel de eindredactie hier en daar wel een paar kleine slordigheidjes heeft laten zitten, People reports she said she was the one to call off their relationship. Een genoegelijk boek dat op humoristische wijze een reel beeld geeft van het leven in een bejaardenhuis. Eigenlijk zou iedereen het moeten lezen, pogingen iets van het leven te maken epub. En het dilemma of het mogelijk is om er aan het einde zelf uit te stappen.

Zijn standpunten hebben mij daadwerkelijk een andere kijk gegeven op verschillende zaken. Griet Op de Beeck.

Winkelwagen

Omdat de verhalen per dag kort zijn, is dit boek ook een aanrader voor mensen die niet houden van ellenlange hoofdstukken en grote lappen tekst.

Met veel humor en sarcasme geschreven. Echte aanrader vond ik dit! Hendrik Groen is een voorbeeld van een oudere persoon die het moeilijk heeft dat er te weinig betekenisvolle activiteiten doorgaan in zorgvoorzieningen.

Ik hoop dat hij minstens jaar zal worden en ieder jaar een geheim dagboek schrijft. Wat doe ik wanneer ik deze leeftijd mag bereiken. Als je van humor alla Mister Bean houdt, dan vind je dit boek ook zeker leuk.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws