Marine museum den helder openingstijden

Geplaatst op: 16.03.2019

Aan boord vertelt Caroline graag over de salonboot, haar textielwerken en haar leven als artist en wereldzeiler. De tekst is geschreven op 23 april

De voorzieningen bestaan uit: In de geschutmakerij staat de permanente en interactieve tentoonstelling Schip en Werf. We willen leerlingen en studenten op leuke en leerzame wijze kennis laten maken met de Nederlandse maritieme geschiedenis en hen vooral ook enthousiast maken voor techniek. Kinderen en ouders mogen hier zelf lading hijsen, klinken, lassen of een boordkanon bemannen.

De radar draait twintig keer per minuut; in de bol voel je welke windkracht dit veroorzaakt. Welkom op onze website.

Hoofdgracht 3bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Onderwijs Onze onderwijsprogramma's bieden leuke n leerzame lessen voor elk niveau, marine museum den helder openingstijden. Hier beleef je het werk en leven van de werkers op de marinewerf in de negentiende en twintigste eeuw. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen. Luister naar verhalen, Den Helder.

We willen leerlingen en studenten op leuke en leerzame wijze kennis laten maken met de Nederlandse maritieme geschiedenis en hen vooral ook enthousiast maken voor techniek.

De kaartverkoop voor Museumnacht is van start gegaan. Hoofdgracht 3 , Den Helder. Schorpioen te Den Helder Nederland. Onderwijs Onze onderwijsprogramma's bieden leuke én leerzame lessen voor elk niveau. Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door. Wereldzeiler Caroline van Wijngaarden is de trotse eigenar van deze bakdekkruiser-salonboot uit Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen.

  • Op officiële feestdagen geldt de zondag openstelling.
  • De voorzieningen bestaan uit: Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken.

Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen. Reviews reviews van bezoekers schrijf een review Bezoekers geven Marinemuseum een 8,4. De tekst is geschreven op 23 april Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote n kleine avonturiers.

Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen. Wanneer heb je dit museum bezocht. We zijn bijzonder trots op onze collectie schepen en kranen, marine museum den helder openingstijden.

Bezoekersinformatie

Onderwijs Onze onderwijsprogramma's bieden leuke én leerzame lessen voor elk niveau. In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. We willen leerlingen en studenten op leuke en leerzame wijze kennis laten maken met de Nederlandse maritieme geschiedenis en hen vooral ook enthousiast maken voor techniek. Welkom op onze website.

Lees de 16 reviews over Marinemuseum. Wanneer heb je dit museum bezocht. Hoe wil je inloggen? Deze pagina wordt beheerd door het museum. Tonijn is de enige onderzeeboot in Nederland die nog toegankelijk is voor publiek.

Koop nu je e-tickets

Penoza-schrijfster Chris Westendorp schreef het script voor deze expo waarin jij als bezoeker zélf de hoofdrol speelt. Museum Kaap Skil Oudeschild - 6,1 km.

We zijn museum van het jaar!

Ook is er een interactieve tentoonstelling waar de bezoeker de mogelijkheid krijgt te lassen, lading te hijsen, die samen met Myrons broer jaren geleden heeft gebroken met de familie Bolitar, marine museum den helder openingstijden, het werd dan ook: 3 maal soep van de dag. De voorzieningen bestaan uit: Ecomare De Koog - 8 km. Hulphonden zijn wel toegestaan. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op dze plek begon.

Van november tot en met april op maandag gesloten. Reviews reviews van bezoekers schrijf een review Bezoekers geven Marinemuseum een marine museum den helder openingstijden.

Een stoer dagje uit

Het Marinemuseum Den Helder vertelt al hun spannende verhalen: Bekijk Marinemuseum op de kaart. Het Marinemuseum © DigiDaan.

We zijn bijzonder trots op onze collectie schepen en kranen. Kinderen en ouders mogen hier zelf lading hijsen, lassen of een boordkanon bemannen, Per direct beschikbaar. Hulphonden zijn wel toegestaan. Home Nederland Den Helder Marinemuseum?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws