Landen van de wereld lijst

Geplaatst op: 05.01.2019

Engels [4] en Swahili [4]: En weet je ook hoe groot dit land is? Vlag van Guinee -Conakry.

Antigua en Barbuda 4. Saint Vincent en de Grenadines. Bosnië en Herzegovina [5]. Micronaties worden niet in de lijst weergegeven. Arabische Democratische Republiek Sahara.

Uitleg Deze lijst bevat alle landen in de wereld. Artsach vanaf 10 maart. Er leven veel runderen in Argentini en dit rundvlees is zeer mals. Overzeese gemeenschap territoriale gemeenschap. Gebied met speciale status.

Vlag van de Marshalleilanden. De pistes zijn erg breed en het is er zeker minder druk dan in de Europese ski bestemmingen.
  • Vlag van de SADC.
  • Your password reset link appears to be invalid or expired. Engels [4] en Swahili [4]:

Navigatiemenu

De bevolking van Algerije is voornamelijk islamitisch en een klein deel is Christen. Er leven veel verschillende dieren in het land en vanuit het Hindoeïsme zijn er een aantal dieren heilig, waaronder koeien, slangen en apen. Doe mee en deel je reiskennis!

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 nov om De Amerikaanse Maagdeneilanden , Guam , de Noordelijke Marianen en Puerto Rico waren organized unincorporated territories , wat wil zeggen dat het afhankelijke gebieden waren van de Verenigde Staten met een bepaalde vorm van zelfbestuur.

Vlag van de Wereldgezondheidsorganisatie. Alle gebieden die als land door de VN erkend worden staan in deze lijst! Ivoorkust wordt ook wel aangeduid met de naam Cte d'Ivoire Het landschap van Kazachstan is bijna overal vlak en bestaat uit woestijn of landen van de wereld lijst, behalve bij de Noordelijke grens van het land.

Afhankelijke gebieden en gebieden die vaak als afhankelijk gebied werden beschouwd, zijn weergegeven onder het kopje niet-onafhankelijke gebieden.

9. Kazachstan, 2.724.900 km2

Rusland staat vooral bekend om wodka, opera, bontmutsen en het rode plein in de hoofdstad Moskou. Landen van de wereld. Zuid-Ossetië was ook ooit erkend door Tuvalu, maar dat land had de erkenning ingetrokken.

Menu Top 10 Lijstjes. Faerer en Groenland waren autonome provincies van het Koninkrijk Denemarken en maakten landen van de wereld lijst integraal deel uit van dat land. Aan het begin van hadden 37 landen hun erkenning echter ingetrokken of opgeschort. Verenigd Koninkrijk [3] [6]. Verenigde Arabische Emiraten 3.

10. Algerije, 2.381.741 km2

Dit is hoofdstad in het Kazachs. Volgens de Kosovaarse regering en ook volgens de website www. De Arabische Democratische Republiek Sahara wordt door een groot aantal landen erkend, maar heeft slechts feitelijk gezag over een klein deel van de Westelijke Sahara. Tokelau en Ross Dependency waren beide afhankelijke gebieden van Nieuw-Zeeland, maar de Antarctische claim Ross Dependency werd internationaal niet erkend.

Dit zijn er in totaal landen erkend. Deze landen, landen van de wereld lijst, Oeganda en Sao Tom en Principe, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten, ga je naar zijn of haar profiel en tik je op het icoontje rechtsboven en dan op Gebruiker blokkeren. Overzeese regio en overzees departement. Dit immense land de buur n schoonebeek met stipt op nummer 1 in de lijst van grootste landen ter wereld.

Efng lll Landen van de wereld lijst Chamorro: Verwacht wordt dat India tussen en het land is met de meeste inwoners ter wereld. De bevolking van Algerije is voornamelijk islamitisch en een klein deel is Christen. Dit is echter niet de officile naam.

Somalië 1 , Vlag van de Andesgemeenschap. Overzeese regio en overzees departement. South Georgia and the South Sandwich Islands.

Vlag van de Rode Halve Maan. De gebieden zijn ingedeeld onder welk land ze horen. Verwacht wordt dat India tussen en het land is met de meeste inwoners ter wereld.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws