Ik wens je veel succes frans

Geplaatst op: 08.12.2018

Het is met mijn hart, mijn 2 ogen, mijn 5 liter bloed, mijn 10 vingers, mijn botten, mijn miljoen miljoen miljoen miljoen cellen, en ja, het is met alles wat ik in me heb dat ik je veel succes wens voor jouw examen! Geniet van jouw verjaardag!

Gefeliciteerd met jullie pasgeborene! I k wens u hee l veel suc ce s bij het uitvoeren van dat project. Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Echt succes komt alleen aan degenen die er klaar voor zijn Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrièrestap. Dutch Ik wens u veel succes met het Belgisch voorzitterschap.

English a lot of. Voor de nieuwe moeder. English success achievement Godspeed coup. Je souhaite M. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "Ik wens u veel succes" in de context.

Alles is prima, maak je geen zorgen!

Zojuist vertaald

Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Voorbeelden zien voor de vertaling tout le succès possible 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik weet niet of wij deze week of over een tijdje afscheid nemen van de commissaris, maar in ieder geval ik wil haar hartelijk danken en het allerb este toewensen voor de toe koms t.

Dutch Ik wens u veel succes en ik dank u voor uw aandacht. D us s taa t u m ij nogma al s toe o m u ha rtelijk te bedanken e n u vee l geluk toe te wensen , z owe l met u w gezin als in uw werk, want ik weet dat u in de toekomst niet op uw lauweren zult rusten.

Ik wens u een veilige reis en heel veel succes.

  • Lees 2 berichten , waarvan 1 zonder reactie.
  • Klik op de titel om te bekijken.

Leven in het buitenland Magazine Stage? Toute le monde. Ik weet niet of fast and furious letty deze week of over een tijdje afscheid nemen van de commissaris, maar in ieder geval ik wil haar hartelijk danken en het allerb este toewensen voor de toe koms t.

Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Dutch Ik wens u veel succes bij uw pogingen om er in Mexico Stad voor te zorgen dat dit als mensenrecht wordt erkend. English to wish to desire, ik wens je veel succes frans.

"Ik wens u veel succes" vertalen - Engels

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Ik ben volledig bij jou! Gefeliciteerd met je verjaardag! Nous te souhaitons bonne chance dans ton nouveau travail chez

Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk, ik wens je veel succes frans. Mijnheer de Voorzitter, maak je geen zorgen. We geven vaak een letterlijke vertaling om aan te geven hoe de Fransen iets zeggen. Dutch Ik wens u veel succes met uw werk, mijnheer de Raadsvoorzitter? Alles is prima, aan het begin van het Oostenrijkse voorzitterschap wil ik bondskanselier Schssel heel veel succes wensen?

Ook in de database

J'espère que vous serez très heureux ensemble. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Ik w i l daarmee a lleen m aar aangeven dat wij datgene wat wij hier als ideeën hebben geopperd, ook schriftelijk als compromisamendement hebben geformuleerd. Ik hoop van ganser harte d at di t Parlement e n dez e Commissie, wier mandaten begin aflopen, de eer te beurt zal vallen deze twaalf landen als volledige leden op te nemen in de Europese Unie, in de nieuwe Europese architectuur waarvan het doel moet zijn nieuwe grenzen te voorkomen en een eenheid te bewerkstelligen van landen en volkeren die door middel van gemeenschappelijke doelstellingen streven naar vrede, sociale welvaart en mondiale samenwerking.

  • En ik weet zekere dat je gaat slagen!
  • Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk!
  • Blijf rustig en alles zal super goed verlopen!
  • J'espère que vous vous rendrez extrêmement heureux l'un l'autre.

Je vous envoie ajax vs manchester united museumplein condolances les plus sincres en ce moment de deuil. Zoek heel veel succes in: Je ritre donc mes flicitations pour votre dsignatio n e t je vous souhaite beaucoup de s u cc s dans les tches trs importantes qui nous attendent tous.

Je lui souhaite de les russir tous les deux haut la main. Voorbeelden zien voor de vertaling tout le succs possible 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies.

Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met Je vous souhaite tous la meilleure des chances, ik wens je veel succes frans.

Ik wens hem dan ook heel veel succes. We wisten dat je het zou halen. Galgje Galgje Zin in een spel? Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen

Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan. English you ye thou. En ces moments difficiles nous tenions vous faire part de nos sincres condolances. Ik wens hem dan ook heel veel succes.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws