Hoe vaak komt naam voor in nederland svb

Geplaatst op: 01.01.2019

De naam zakte afgelopen jaar tot de twintigste plek. Hoe BN'ers hun kinderen noemen 3.

Inderdaad handige site ook voor aanstaande ouders. Neem dan contact op met onze klantenservice Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Wat betekent mijn naam? Voorkeur voor hockeynamen, maar niet zonder guilty pleasures in het ordisegment. Heb net even mijn naam opgezocht. Alle Nederlandse voornamen online doorzoekbaar door Emma 26 Comments.

Neem dan contact op met onze klantenservice Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Oudste dochter heet Famke en zodoende zocht ik sinds wanneer die naam als naam wordt gegeven. Anders crasht straks die site. Blijf je deze melding houden. Het land is in shock.

Het patroniem moet dus óf bij de voornaam óf bij de achternaam worden gezet. Nieuwkomer in de top 20 is de naam Maud, die op plek 17 te vinden is. Erg handig voor aankomende ouders ook.
  • Oudste dochter heet Famke en zodoende zocht ik sinds wanneer die naam als naam wordt gegeven. Opvallend is ook de stijging van de naam Noah.
  • Vragen over populariteit van een naam zijn makkelijker te beantwoorden, zij het dat ik alleen gegevens over de periode heb, die bovendien moeilijk doorzoekbaar waren. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld.

Uw browser ondersteunt geen JavaScript of u hebt JavaScript uitgeschakeld.

Hoe BN'ers hun kinderen noemen 3. Zijn tweets staan onder dit artikel. Blijf je deze melding houden? Twitter Tweets by voornamelijk. Facebook Inloggen met Facebook. Tussen en steeg de naam van 56 tot 85 kinderen die deze naam kregen. Nog even geduld hebben dan.

  • Onze verslaggever Jeroen Schmale woont de zitting bij.
  • Lucas neemt de derde plek in en stijgt daarmee een paar plaatsje ten opzichte van de jaren en

Die steeg maar liefst vijf plaatsen ten opzichte van en negen ten opzichte van Allen werden ze in koelen bloede omgebracht. In werden er circa Voorkeur voor hockeynamen, maar niet zonder guilty pleasures in het ordisegment.

Zoek het op in een van de twee onderstaande grafieken. Daarnaast ontdekt dat Grietje vooral in het noorden populair is.

Zoek een jongensnaam

Meer over mij en Britney. Benieuwd hoe vaak jonge ouders voor jouw naam kozen afgelopen jaar? Al vraag ik me wel af of hij compleet is… Ik heb wat vriendinnen met aparte namen zitten nazoeken, waarvan ik zeker weet hoe ze voluit heten en ik vind ze niet terug in hun geboortejaar. Overigens was de naam Mohammed de eigenlijke winnaar, maar omdat deze zo veel verschillende schrijwijzen kent, is deze niet bovenaan de lijst beland.

Toon en Verberg Laat zien. Ik zit er nu ook alweer een tijd in te grasduinen. Een mooi voorproefje is mijn eigen voornaam: Lucas neemt de derde plek in en stijgt daarmee een paar plaatsje ten opzichte van de jaren en. Maar liefst kinderen kregen vorig jaar deze naam. Oudste dochter heet Famke en zodoende zocht ik sinds wanneer die naam als naam wordt gegeven.

Chauffeur die geel hesje aanreed snel weer op de weg: ‘Thuiszit­ten heeft geen zin’

Maar… de verlossing is nabij! Interessanter nog is het percentage kinderen met een bepaalde naam want met aantallen winnen de grote steden natuurlijk altijd. Ook Greet en Thea zijn niet populair meer:

Grappig om te zien dat de piek van Melanie precies in mijn geboortejaar valt. Wat ook geweldig is zijn de kaartjes waarop de verspreiding van de naam wordt gegeven. De databank is online. Maar goed, verder is het natuurlijk gemiep in de marge van mij:.

Daarnaast ontdekt dat Grietje vooral in het noorden populair is, hoe vaak komt naam voor in nederland svb. Populariteit voornaam Emma Twitter Tweets by voornamelijk. Onze verslaggever Jeroen Schmale woont de zitting bij. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Deze ondernemers veroveren Nederland met een abonnementsmodel. Lees hoe

Naar vrienden, Remco Campert en zo, die er een huis hadden. Jonge ouders kozen vorig jaar echter beduidend minder vaak de naam Isa, die in nog in de top 10 te vinden was op plek 6. Kan ook niet wachten… Hoorde onlangs al dat de voornamendatabank er zou komen, maar kon deze niet vinden.

Al vraag ik me wel af of hij compleet is… Ik heb wat vriendinnen met aparte namen zitten nazoeken, waarvan ik zeker weet hoe ze voluit heten en ik vind ze niet terug in hun geboortejaar.

Maar hij doet het niet, waarschijnlijk overbelast. Het lijkt me logisch dat ze het dan als voornaam rekenen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws