Glas in lood wolstraat haarlem

Geplaatst op: 10.12.2018

Het ontwerp Het glas is gesneden Het raam wordt gezet Het raam is geplaatst Herdenkingsmonumenten In samenwerking met Guy Troupin Natuursteen maak ik grafmonumenten die bestaan uit een combinatie van natuursteen en glas-in-lood.

Daarna kiezen we samen met behulp van glasmonsters de kleuren glas uit. Wij heffen het glas Door middel van zandstralen geeft u een persoonlijk tintje aan glazen objecten.

Ook moet het te repareren glaasje zich niet in de rand of een hoek van het glas-in-loodpaneel bevinden. Restauraties kunnen bestaan uit het opnieuw in het lood zetten van glas-in-loodpanelen. Glazen grafmonument Mooi grafwerk wordt gemaakt met zorg.

Het gebroken glas van dit glas-in-loodpaneel het blanke glaasje boven het gekleurde middenmotief heb ik zonder uitnemen van de glaslatten kunnen vervangen. Wij beheersen klassieke en moderne technieken en geven zo uw glas of spiegel precies de juiste look. Ik geef cursussen en workshops in verschillende onderdelen van de glaskunst op twee locaties: Als het glas-in-lood ontbreekt in een huis waar het oorspronkelijk wel in heeft gezeten is het mogelijk om het in de oude staat terug te laten brengen.

Ik ben van plan workshops van een hele dag te organiseren. Het is de plek waar ik mijn opdrachten uitvoer en waar ik verschillende workshops geef:. In een dag leren wij u de principes van het vak. Ik geef cursussen en workshops in verschillende onderdelen van de glaskunst op twee locaties: Sindsdien beoefen ik dit mooie oude ambacht met plezier en passie, glas in lood wolstraat haarlem. Wilt u kijken wat er allemaal mogelijk is met gefigureerd glas of glas in lood.

Ook moet het te repareren glaasje zich niet in de rand of een hoek van het glas-in-loodpaneel bevinden. Glas in lood repareren of zelf creëren in een workshop? Wij maken alles naar uw wens en repareren glas in lood in ons atelier of bij u op locatie.

Kom langs in ons atelier in Haarlem

Met glas kunt u alle kanten op. Of wilt u hier zelf mee aan de slag? Ons atelier biedt workshops aan diverse groepen en partijen. In ons atelier in Haarlem kunnen groepen en partijen hun creativiteit volop inzetten bij een van onze workshops.

Beginners en gevorderden werken door elkaar. Bij speciale projecten als het maken van een grafmonument of een herdenkingsraam bied ik de opdrachtgever de gelegenheid om actief deel te nemen aan het tot stand komen van het glas-in-loodobject.

  • Raam wordt gezet Raam bij aflevering Raam komt zo binnen Raam na herstel Reparaties.
  • Ik ben van plan workshops van een hele dag te organiseren.

Raam komt zo binnen. Heeft u er wel eens aan gedacht een workshop cadeau te doen. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor mijn vak over te brengen op andere mensen. Maar wij doen meer: Kamer haldeur als in De gebrandschilderde glaasjes die tijdens de workshop gemaakt worden kunnen eventueel tijdens een tweedaagse glas-in-loodcursus in een raam verwerkt worden.

Bij speciale projecten als het maken van een grafmonument of een herdenkingsraam bied ik de opdrachtgever de gelegenheid om actief deel glas in lood wolstraat haarlem nemen aan het tot stand komen van het glas-in-loodobject.

Het zien van het werk van de meer gevorderde cursisten werkt heel inspirerend op de beginnende deelnemers.

Informatie

De workshop is inclusief glas en ovenbrandingen. Soms zijn er in een glas-in-loodpaneel maar enkele of zelfs maar één glaasje stuk. U wilt de herinnering aan de overledene recht doen met een zorgvuldig en mooi beeld of portret.

Glas in lood repareren of zelf creëren in een workshop?

U wilt de herinnering aan de overledene recht doen met een zorgvuldig en mooi beeld of portret. Wij beheersen klassieke en moderne technieken en geven zo uw glas of spiegel precies de juiste look.

Glas in lood wolstraat haarlem u het kunt bedenken, kunnen wij het maken. Of wilt u hier zelf mee aan de slag. Nu is dat gelukkig niet meer zo.

Beoordelingen

Het is de plek waar ik mijn opdrachten uitvoer en waar ik verschillende workshops geef: In onze winkel staan diverse voorbeelden ter inspiratie. Het kan bij het Haarlems Glas in Lood Huis. Sindsdien beoefen ik dit mooie oude ambacht met plezier en passie.

Fotogalerij eigen werk Cursussen bij Het Terras in Santpoort Glas-in-lood Cursussen Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor mijn vak over te brengen op andere mensen? Tappersweg 51, mijn werk en mijn atelier. De tekening plak ik op de plaats waar het raam zal komen zodat de opdrachtgever kan zien hoe het raam er uit zal gaan behang vogels en bloemen. Glas-in-loodatelier Nora Wiggers Iets over mezelf, ET Haarlem, glas in lood wolstraat haarlem.

Daardoor is geen klus ons te ingewikkeld. Het Haarlems Glas in Lood Huis verzorgt zeer uiteenlopende reparaties aan alle mogelijke glascomposities. Glazen grafmonument Mooi grafwerk wordt gemaakt met zorg. Soms zijn er in een glas-in-loodpaneel maar enkele of zelfs maar glas in lood wolstraat haarlem glaasje stuk.

Scherven brengen geluk

Wij kunnen deze reproduceren. Wij beheersen klassieke en moderne technieken en geven zo uw glas of spiegel precies de juiste look. Meer dan vijfentwintig jaar geleden leerde ik het glazeniersvak van de Amsterdamse glazenier André Birkhoff.

Het kan bij het Haarlems Glas in Lood Huis.

Kamer-en-suite als in Naar originele staat terugbrengen. Op de Tappersweg kunnen mijn cursisten ook glas, materialen en gereedschap kopen, zorgt voor een samenvoeging van de AMK s en SHG s in nieuw te vormen Advies en Meldpunten Huiselijk geweld en Kindermishandeling (AMHK).

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws