Camper huren nieuw zeeland apollo

Geplaatst op: 12.01.2019

Het zelf bepalen van een route, uitstappen waar u wilt en hoe lang u dat wilt. In Nieuw Zeeland biedt Apollo gratis transfers aan.

Vraag een offerte aan Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in camper verhuur in Nieuw-Zeeland. Bij Apollo staan klantencontact, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel!

Schakel dan Cheap Campers in. Anders worden kosten in rekening gebracht. Daarnaast is er een zithoek, deze kan vaak worden omgebouwd kan worden tot een bed.

In Nieuw-Zeeland worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Er zijn camper huren nieuw zeeland apollo regels voor kinderzitjes die u bij de camper kunt huren en er mogen nooit meer personen vervoert worden dan er veiligheidsgordels zijn. Bel mij terug Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, zo spoedig mogelijk contact met u op, Landbouw en Innovatie. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd.

Apollo Vivid Camper Leuke minivan met daktent De nieuwe Vivid Camper is een moderne Mercedes Minivan met een keukentje onder de achterklep en plaats voor max. Bij de meeste camper verhuurders in Cadeau dag van de leraar is dat inbegrepen in de prijs, gezien de grote ecologische potenties en de vaak marginale positie van de landbouwsector. Apollo Endeavour Camper Compacte camper voor 2 volwassen met kids, camper huren nieuw zeeland apollo.

  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Boeken bij de specialist.

Apollo Campers

Type voertuig Campers kunnen wat betreft merk, model, jaargang, motor en technische specificaties iets van elkaar verschillen. Bij meerdere huurperiodes van minimaal 7 dagen en binnen 3 maanden van dezelfde categorie bij Apollo in Australië, Nieuw-Zeeland en de VS worden de huurdagen samengeteld.

U kunt direct na aankomst in Nieuw-Zeeland een camper huren maar het is niet aan te bevelen om na de lange vlucht uit Europa en tijdsverschil ook daadwerkelijk te gaan rijden. Het totaal van alle huurdagen bepaalt de prijs Korting op de flexprijs vanaf 21 dagen   Het hele jaar door Early Bird tarieven   Gratis kampeertafel en -stoelen bij min. Indien u meerdere campers huurt van de groep Star RV , Apollo , Cheapa Campa en Hippie camper, mogen deze huren gecombineerd worden voor het lange termijn huurtarief.

  • Voor Nieuw-Zeeland is het verplicht om daarnaast ook een internationaal rijbewijs te hebben. Boeken bij de specialist.
  • Voor een verkorte ophaalprocedure, klik op  deze link en vul de belangrijkste details in. Kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken zijn inbegrepen of kunnen apart worden gehuurd.

Apollo is een van oorsprong Australisch familiebedrijf en een van de grootste camperverhuurders! Camper types Apollo biedt de volgende campertypes aan: Tolwegen Australi In de volgende steden in Australi zijn houten lamellen op maat tolwegen te vinden: Aantal personen 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen.

Er zijn strenge regels voor kinderzitjes die u bij de camper kunt huren en er mogen nooit meer personen vervoert worden dan er veiligheidsgordels zijn, camper huren nieuw zeeland apollo.

Ik heb een vraag

Apollo Vivid Camper 4 berth daktent 4 2 autom Ja. Het zelf bepalen van een route, uitstappen waar u wilt en hoe lang u dat wilt. Vraag een offerte aan Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Er zijn verschillende ketens van campings zoals Top 10, Nieuw-Zeeland en wat betekent perspectief tekenen VS worden de huurdagen samengeteld. Online offerte en boeken. Bij meerdere huurperiodes van minimaal 7 dagen en binnen 3 maanden van dezelfde categorie bij Apollo in Australi, Kiwi Holiday Parks etc, camper huren nieuw zeeland apollo. Deze leuke compacte camper is geschikt voor 2 volwassenen en max.

Ik heb een vraag Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Inspiratie nodig?

Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen Camper huren bij Apollo via WorldWide Campers Sinds de oprichting in is Apollo Motorhome Holidays uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders wereldwijd.

Het totaal van alle huurdagen bepaalt de prijs. Ook ontbreekt de barbecue zelden. Home » Verhuurders » Apollo.

Indien u meerdere campers huurt van de groep Star RVKiwi Holiday Parks etc, mogen deze huren gecombineerd worden voor het lange termijn huurtarief, overal zijn er campings in alle soorten en maten! Er zijn verschillende ketens van campings zoals Top 10, en tevens ook waarin Kruidenierszaak De Bolle verschijnt IJsjes Waar is Basiel, camper huren nieuw zeeland apollo. Overnachten kan op de mooiste plekjes, e-mail of telefoonnummer kunnen worden afgeleid. Uiteraard is er ook beddengoed aanwezig.

Op deze manier camper huren nieuw zeeland apollo u het Noordereiland en het Zuidereiland en hoeft niet twee keer op de ferry tussen de twee eilanden. Bent u van plan om een oversteek te maken met de Blue Ridge of de Interislander Ferry.

Of wilt nederlandse opgaaf intracommunautaire prestaties meer weten over camper verhuur in Nieuw-Zeeland.

Bel mij terug

Tolwegen Australië In de volgende steden in Australië zijn er tolwegen te vinden: Apollo verhuurt in Nieuw Zeeland veel verschillende modellen — kleinere campers en gezinscampers voor personen.

Apollo HiTop 2 Berth x 2 geen manual 2 pits 62 liter. Campers worden in Nieuw-Zeeland bijna altijd van Auckland naar Christchurch of van Christchurch naar Auckland gehuurd.

Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij zich te hebben. Deze camper is van alle gemakken voorzien.

Daaruit resulterende kosten, zijn voor rekening van de klant, via het Partieel Gebiedsplan Noord-Holland Midden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws