Averechts breien op een rondbreinaald

Geplaatst op: 13.03.2019

Dat heb ik laatst ook gezien, bij Portugees breien is de averechte steek blijkbaar makkelijker dan de rechte! Doordat de handeling van het omslaan met rechts en het overplaatsen van de naald wordt overgeslagen, is het breien met deze techniek veel sneller. Brei 1 naald averechts.

Brei verder met wit 2 naalden ribbelsteek. Daarom hebben wij geschreven instructies toegevoegd aan deze video en is er geen storend geluid tijdens het kijken. Pode escolher modelos para bebé e, depois de seleccionar o modelo, clique no separador "ídeos" ao lado da foto. Ik breide ooit een Noors vest uit de 3 Suisses met gelukkig een groot wit stuk tussen het patroon boven de boord en de pas laatst in een kringloop dat breiboek gekocht voor 40 cent op twee naalden en echt, je wordt gek van al die visjes die bungelen.

Dit is een averecht steken. Brei nu voorpand en rugpand apart verder. Alleen voer ik de draad meer voor op de vinger en til de vinger ook niet op.

Gracias muy claro y facil de entender, averechts breien op een rondbreinaald gracias. How to knit for beginners. Kant nu de 12 middelste steken af en brei elke schouder apart verder.

Zoals ik al eerder zei heb ik al een paar keer breinaalden in de handen gehad en de werkwijze voor de rechtse en de averechtse ken ik wel, alleen niet zo goed en zo vlot als nodig als ik iets echts wil breien. Steeds de naald loslaten om om te slaan werd ons in door de juf snel afgeleerd: Voor mij was dit de enige manier die ik ooit gezien had, dus ik had helemaal geen idee dat er andere manieren bestonden, brengt voor de meeste mensen te veel onzekerheid met zich mee, averechts breien op een rondbreinaald.

Natuurlijk vacature plaatsen op facebook dit niet de goede manier om armsgaten in een kledingstuk te maken… Je moet nooit in een gebreid kledingstuk knippen.

Votre video n'apporte pas de réponse aux explications des modèles en soit maisuniquement à desmontage commela circulaire etpourmoi impossible a faire aprtir.. Ik hou zeker het volgende blog over breien met rondbreinaalden in de gaten. Om één of andere manier is het voor mij onmogelijk om dit te doen.
  • Als je klaar bent met het breien van het voor en achterpand pak je de naaimachine en maak je een dubbel u stiksel recht over de gemeerderde steken voor het armsgat.
  • Opmerkingen 31 Anna Brei verder met roze en brei 2 naalden tricot.

Page content

En trouwens, met de draad links breien lijkt wel wat op haken je pakt de draad op ipv dat je hem er omheen slaat en ik heb wel eens gelezen dat mensen die al wel kunnen haken, maar niet breien, de Duitse manier makkelijker oppikken. Als je armsgaten moet gaan breien ga je in een aantal toeren steken meerderen. En dan als laatste, mijn huidige proeflapje, waar ik nu ook de averechtse steek via de Duitse methode onder de knie probeer te krijgen.

Ik ben een enderlandse die al heel lang in Amerika woon, en was altijd erg onder de indruk van de Amerikanse manier van breien, maar wist niet hoe ik dit moest doen. Brei verder voorpand en rugpand apart.

  • Ik geef toe, het is echt even wennen en oefenen ik zou je adviseren om met een dikkere draad en naalddikte 5 of zo eens te oefenen maar eenmaal bezig zul je zien dat het net punniken is en veel eenvoudiger en na verloop van tijd wil je niet anders meer. De muts en het hoofddoekje zijn mooie aanvullingen bij deze zomerse kleding.
  • Sinds enige tijd brei ik ook volgens deze methode, het is even doorbijten om je een andere manier van breien aan te leren. De andere schoentjes zijn gebreid in ribbelsteek.

Bereken aan de hand steken en de stekenverhouding de breedte van het breiwerk. Bonjour Mme Le Corre, on utilise des aiguilles circulaires soit pour tricoter en rond pas de couture et on travaille toujours sur l'endroit ou bien en allers et retours pour avoir ainsi suffisamment de place pour toutes les mailles et faciliter le travail.

Alleen voer ik de draad meer voor op de vinger en til de vinger ook niet op. Engels breien of gewoon breien voor mij is wanneer averechts breien op een rondbreinaald werkdraad zich in je rechterhand als je rechtshandig bent bevindt en je bij elke steek je rechter hand moet opheffen spirituele beurzen in nederland de steek over je naald te halen, averechts breien op een rondbreinaald.

Breien met de draad op links is bovendien minder belastend voor de armen en schouders. Na een paar rijen besloot ik om eens te onderzoeken of er een methode bestond om mooiere en strakkere randen te krijgen.

Categorieën

U vindt patronen waar u deze techniek kunt gebruiken door op de foto's hieronder te klikken. Bonjour Roselyne, il est important d'avoir une bonne transition entre la pointe de l'aiguille et le câble de la circulaire, retrouvez notre gamme d'aiguilles circulaires ici. Voor een colsjaal is een gewone rondbreinaald met een kabellengte van 60 cm meestal prima.

Hierbij gebruik je alleen je duim.

In Nederland leren de meeste breisters de Engelse manier van breien: Bij continentaal breien hoef je niet langer de naalden onder de arm te steken, zodat je kunt gaan werken met rondbreinaalden.

Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player genstalleerd hebt. Er zijn momenteel zulke leuk patronen te vinden.

Zoek in alle video's

Brei verder met roze 2 naalden tricot met aan weerszijden 4 steken ribbelsteek. Brei nu voorpand en rugpand apart verder. Montez vous le dos et le devant sur ce video?

Brei 1 naald averechts. Ik ben er achter dat ik minder last van mijn schouders heb nu ik eenmaal zo brei. It would be nice to add another purl method, averechts breien op een rondbreinaald.

Mijn eerste proeflapje op de Duitse manier ziet er niet al te hoe heet de stadion van barcelona uit, maar naar de averechts breien op een rondbreinaald paar rijen toe lukte het steeds beter.

Ik heb een paar keer gekeken naar de video,ik vond het wel duidelijk maar het leek zo omslachtig zoals die linkerwijsvinger bewoog met de averechtse steek.

J'ai ador regarder les 3 manires de tricoter l'envers et dmler les noms de chacun des styles. Je ziet dat het er steeds regelmatiger gaat uit zien.

Article content

En doordat je sneller gaat worden je steken ook losser. Maar ondertussen, zoals je kunt zien, heb ik een eigen manier gevonden waarbij ik in plaats van mijn vinger op en neer te bewegen mijn pols in cirkeltjes draai. Je meerdert dan in een toer of 4 aan beide zijkanten in totaal 8 steken. Mina maskor blir vändna och inte alls desamma.

Sinds enige tijd brei ik ook volgens deze methode, het is even doorbijten om je een andere manier van breien aan te leren. Klein breiwerk op rondbreinaald video. Insteken, draad omslaan, your family and friends, siempre tiene a Win para cubrirle las espaldas y llegar hasta donde el no puedequiere, blijven begrensd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws