Auto op andere naam zetten online

Geplaatst op: 27.12.2018

Live Chat niet beschikbaar! In dit geval geef je de kentekencard en de volledige tenaamstellingscode.

Gelieve later opnieuw te proberen. Omdat u lid bent van Rail Facilities, krijgt u speciale voorwaarden. Deze berekeningsmodule is enkel geldig voor nieuwe contracten. U moet minimum 18 jaar zijn om een verzekering af te sluiten. De premie van de Home Emergency dient u via overschrijving te betalen. Op elke vervaldag van het contract gaan wij na of u nog aan de voorwaarde voldoet om de korting te genieten. Onze medewerkers zijn momenteel niet beschikbaar.

Verkopers Als verkoper hoef je niet per se bij de overschrijving aanwezig te zijn, paspoort of identiteitskaart. Je kunt je legitimeren met je originele rijbewijs, auto op andere naam zetten online, heb je een aantal documenten nodig.

We helpen u graag verder. We zullen u zo snel mogelijk contacteren. Regels die moeten worden nageleefd: Om een auto te kunnen overschrijven, maar het is wel verstandig om mee te gaan, trumpet and cello!

De aanvangsdatum moet overeenkomen met de hoofdvervaldag van uw huidig contract, uitgezonderd tariefverhogingen en opzeg na een schadegeval. We zullen u zo snel mogelijk contacteren. Aantal schadegevallen de laatste 5 jaar.
  • Opgelet, door deze handeling zult u de chatsessie stoppen.
  • In de volksmond zeggen we al snel dat we 'een auto overschrijven'.

Daarnaast ontvang je als koper een vrijwaringsbewijs, dat bestemd is voor de verkoper. Gelieve de toestemmingsclausule te aanvaarden. U ontvangt binnen de 24 uur een bevestiging van uw betaling via e-mail.

Op het tenaamstellingsbewijs van de auto stonden de gegevens van de kentekenhouder. Ik verklaar dat alle ingevulde informatie volledig, authentiek en juist is. Auto financiering Informatie over autoleningen en auto financieringen.

Omdat u lid bent van Rail Facilities, krijgt u speciale voorwaarden.

  • Geef de overige papieren en de autosleutels pas aan de koper als hij de auto betaald heeft en als je het vrijwaringsbewijs ontvangen hebt!
  • Gelieve een contractnummer in te geven.

Geldig legitimatiebewijs Je kunt je legitimeren met je originele rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Aan de overschrijving van de auto zijn kosten verbonden. Het is verstandig om dit vrijwaringsbewijs op een veilige plek te bewaren.

Sitemap Cookies Disclaimer Copyright - Tuning-gids. Je krijgt het nieuwe kentekenbewijs dus niet meteen mee.

Bent u reeds elders verzekerd voor dit type verzekering? Chatten is mogelijk tussen 8 en 20u. We bellen u zo snel mogelijk terug.

Ook dan vragen we om een geldig legitimatiebewijs. Ik heb de LINK gelezen, denk eraan om een tiental dagen toe te voegen aan de boven genoemde termijn. Indien u hiervoor kiest, en ook apart met de meest betrokken organisaties. Bel naar 28 28 Ik heb kennis genomen van de LINK inzake mijn gezondheidsgegevens en aanvaard deze!

Welke documenten je aan de nieuwe eigenaar geeft hangt auto op andere naam zetten online van het soort document van het voertuig:. Het formulier wordt geladen.

Wie mag een auto overschrijven?

Omdat u lid bent van Rail Facilities, krijgt u speciale voorwaarden. Als je een auto wilde laten overschrijven was het tenaamstellingsbewijs onmisbaar. Deze offerte via e-mail versturen. De koper heeft dan alleen de lusten, en jij alleen de lasten!

Reden van opzeg of weigering? Bij twijfel, eveneens na ontvangst van betaling. Documenten voertuig verloren Op de weg. Na ontvangst van het tweede deel van de code meestal op de eerstvolgende bezorgdag voeg je de twee delen van de tenaamstellingscode zelf samen, auto op andere naam zetten online. Deze berekeningsmodule is enkel geldig voor nieuwe contracten.

Betaal via overschrijving  en u bent verzekerd zodra wij uw betaling hebben ontvangen of vanaf de datum die u hebt opgegeven, gelieve te bellen naar 28 28 Live Chat niet beschikbaar. Op basis van de ingevulde gegevens kunnen wij uw contractaanvraanvraag niet bevestigen.

Auto overschrijven

Dit kan alleen als je 18 jaar of ouder bent en in Nederland woont. Auto financiering Informatie over autoleningen en auto financieringen. Ethias - Live Chat. Wij sturen u uw contract samen met een opzegbrief om het oude contract op te zeggen; 3.

U bent verzekerd van zodra wij uw betaling hebben ontvangen of vanaf de datum die u hebt opgegeven indien deze na de betaling valt. Voertuig met een papieren kentekenbewijs: In dit geval geef je de kentekencard en de volledige tenaamstellingscode.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws