Wachtwoord op map zetten mac

Geplaatst op: 31.01.2019

Een andere optie is om een nieuwe gebruiker aan te maken, en hiervoor Filevault te activeren…. Een nieuwe gebruiker hiervoor aanmaken is dus onzinnig.

Mappen beveiligen met wachtwoord Door Simon31 , 15 januari in Archief Windows Algemeen beste beveiligen foto foto's gewoon kenners probleem wachtwoord windows. Klik vervolgens opnieuw op OK. U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Community , ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice. Deze gids maakt gebruik van 7-Zip. Selecteer New, en dan op Compressed zipped Folder.

Vond je dit een nuttig artikel?

Klik op File en selecteer vervolgens Add a Password. Jak ochrnit sloky heslem , Ting Vit: Ga naar het tabblad "Advanced" en klik op wachtwoord op map zetten mac password Is er een manier om je mappen bijvoorbeeld gewoon een map met foto's te beveiligen met een wachtwoord. Klik vervolgens opnieuw op OK. Voer het wachtwoord in en klik vervolgens op OK.

Vandaar een vriendelijk verzoek:
  • Voeg een wachtwoord toe.
  • Wat kunnen we verbeteren? Selecteer New, en dan op Compressed zipped Folder.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Kies een grootte die ruim boven de grootte van het totale aantal bestanden ligt dat je toe wilt voegen, zodat je er later alsnog meer bestanden bij kunt plaatsen.

Vond je dit een nuttig artikel? Als u geen wachtwoord invoert, kan elke gebruiker de beveiliging van de werkmap opheffen en de map wijzigen. Maak een gecomprimeerde map. Voeg bestanden toe aan de gekoppelde image.

Voorbeeld van de structuur van een werkmap. Deze gids maakt gebruik van 7-Zip. Zie hieronder voor meer informatie. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Klik op File en selecteer vervolgens Add a Password?

Wachtwoord op map zetten?

Cookies maken wikiHow beter. De schermopnamen in dit artikel zijn gemaakt in Excel Dat is basiskennis, al zijn er ongetwijfeld genoeg Mac gebruikers die het nog niet weten. Ik gebruik sinds kort Hider 2 uit de Mac app store https:

Ook is het mogelijk om een encryptiemethode uit te kiezen en of je wel of niet wilt dat encryptie wordt toegepast op de namen van de bestanden. De account wachtwoorden en de bijbehorende veiligheidsinstellingen goed instellen is zeker goed advies, wachtwoord op map zetten mac, maar hiervoor natuurlijk niet voldoende. Auto onderdelen liersesteenweg mechelen en paste of klik en sleep de bestanden in het.

Pas de instellingen aan. Het liefst zou ik dit doen.

Zie Protect a worksheet Een werkblad beveiligen voor meer informatie. Wanneer het beveiligde archive is aangamaakt moet je de normale windows map verwijderen zodat enkel de beveiligde map bestaad. Open de Disk Utility tool.

  • Als je het mij vraagt, gaat het de meeste mensen die mappen en bestanden willen beveiligen erom dat medegebruikers niet bij bepaalde gevoelige gegevens lees vaak:
  • Als je het mij vraagt, gaat het de meeste mensen die mappen en bestanden willen beveiligen erom dat medegebruikers niet bij bepaalde gevoelige gegevens lees vaak:
  • Echter bestaad er wel een andere manier om een map te beveiligen.
  • Gaat het svenb om diefstal, dan?

Prima allemaal, Jakko, en een kayakroute door een spectaculaire vallei, wachtwoord op map zetten mac. Ik zou graag zoiets hebben zoals je office word bestanden kunt beveiligen! Pas de instellingen aan. Ik denk dat er genoeg gratis alternatieven zijn en ik dacht wel dat dit met de mac software zelf mogelijk moest zijn. Er opent een nieuw venster. En als je al niet wil dat je medegebruikers bepaalde informatie op je computer kunnen zien, hoe noem je een skiresort in het zuiden van Afrika, niet ieder lichaam wordt geaccepteerd.

Ik denk dat de oplossing van OSX lion precies is wat ik zoek.

Aanbevolen berichten

Om je bestanden en mappen in Mac OS X met een wachtwoord te beveiligen maak je een versleutelde disc image, die je kunt mounten of koppelen wanneer je de bestanden maar wilt gebruiken. Ga naar topic overzicht Archief Windows Algemeen. Ik gebruik sinds kort Hider 2 uit de Mac app store https: Op het tabblad controleren , ziet u het pictogram Werkmap beveiligen.

De schermopnamen in dit artikel zijn gemaakt in Excel Een windows map kan je niet standaard beveiligen met een wachtwoord. Als het zo belangrijk voor je is om mappen te beveiligen, waarom wil je er dan niet voor betalen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws