Ventilator auto blijft draaien opel zafira

Geplaatst op: 16.03.2019

Kan natuurlijk zomaar zijn dattie bij het openmaken losgeschoten is. Maar helaas ik heb deze reparatie toch aan de Opelgarage moeten uitbesteden. Af en toe blijft de koelventilator na het uitzetten van de motor doordraaien en dan echt wel een minuut of 5!

Kan ik de oorzaak uit de computer lezen? Ook reageert de ventilator niet op het draaien aan de standenknop. Eerste 4 is de foutcode. Vond het niet echt logisch overkomen marru, Daar voor zit namelijk wel een zwart doosje onder de motorkap, vlak bij de hoofd rem cylinder. Draaien in de London Eye, een reuzenrad, hoog boven de stad!

Klik hier voor het filmpje op YouTube. Ik heb een ventilator probleem:. Relais zal wel blijven plakken denk ik. Search Forums Advanced Search. Ken jij iemand die de oplossing weet?

Sinds 2 dagen blijft mijn radiator ventilator draaien als ik het contact uit zet. Vandaag is de auto voor een grote beurt en APK naar de garage geweest.

Koelfan blijft draaien

De grote groene 30amp dicht tegen de relais aan is de koelingszekering en de vervanger van nr. Rate This Thread You have already rated this thread. Find all posts by sjampoo. Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 14 reacties. Ik heb het idee dat hij blijft regeneren ivm te veel olie. Straks of morgen weer terugplaatsen, eens zien wat er dan gebeurt. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Kan de hulp goed gebruiken. Bedankt voor de reacties. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Op foto 3 is het deksel volgens mij te zien aan de linkerkant met van die ribbels erop? Kan ik de oorzaak uit de computer lezen!

Post navigation

Search Forums Advanced Search. Hij doet het inmiddels weer. Your email address will not be published. Ik heb het dashboardkastje verwijderd 4 torx-schroeven en 1 verlichtingsstekker en toen zag ik dit:.

Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Ik heb een ventilator probleem: Kan ik de oorzaak uit de computer lezen?

Dat de ventilator blijft draaien na het uitzetten van het contact is niet zo vreemd. Dan had ik toch min of meer gelijk over die weerstand. Send a private message to sjampoo.

Volgens een handboek moet de weerstand van de aanjager achter het dashboardkastje zitten. Zal dus inderdaad het goeie relais te pakken gehad hebben en die even opgefrist. P Kwam met de multimeter niet in de gaatjes van de spoel-kant van het relais socket even meten of daar toevallig 12volt stond, want dan is het probleem niet het relais maar ergens anders dus maar gewoon het relais er in gedrukt en er was niks aan de hand.

Moest het toch gebeuren laat hem in versnelling staan en ga op je rem staan tot je stilstaat en hij stilvalt zet hem zeker niet in neutraal!!!!!!! Ook reageert de ventilator niet op het draaien aan de standenknop.

  • De kachelweerstand alleen al blijkt al euro te kosten, maar goed.
  • Eerste 4 is de foutcode.
  • He, niemand verstand van golf III?
  • Ik heb dit deze week ook voor gehad met als resultaat motor op hol geslagen buiten dat dit een gevaarlijke situatie was is ook de motor volledig om zeep, eens hij op hol slaagt dan draaid hij zichzelf volledig kapot en je kan hem bijna niet stoppen.

Vond het niet echt logisch overkomen marru, en ik kwam zostraks thuis en de ventilator op de radiator bleef draaien. Maar nu zelfs na korte ritjes waarbij de olie niet eens op temperatuur komt, is dat het relais voor de ventilatie vastgeslagen is?

Wat ik denk, De ventilator blijft draaien en in dashboard krijg, ventilator auto blijft draaien opel zafira. Iedereen bedankt en met name Willem Het apparaat zit met zijn aluminium tentakels in een luchtkanaal. De grote groene 30amp dicht tegen de relais aan is de koelingszekering en de vervanger van nr.

Ik heb een Calibra 2,0i 8v C20NEen de koelvloeistof temperatuur nauwelijks boden de 75 graden komt. Ondertussen ff koffie en een oliebol, etc.

Recent Posts

Bedankt voor alle adviezen en toegestuurde tekeningen. Moest het toch gebeuren laat hem in versnelling staan en ga op je rem staan tot je stilstaat en hij stilvalt zet hem zeker niet in neutraal!!!!!!! Je kunt iig de bedrading checken of had je dit al gedaan? Vandaag is de auto voor een grote beurt en APK naar de garage geweest.

Wat ik denk, is dat het relais voor de ventilatie vastgeslagen is. Volgens een handboek moet de weerstand van de aanjager achter het dashboardkastje zitten. Distributieriem vorige maand vervangen bij km Waterpomp vervangen Luchtfilter vervangen Oliefilter vervangen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws