Tribute to the cats band where have i been wrong

Geplaatst op: 17.02.2019

Ook de verzamelalbums scoorden steeds goed. De muziek van The Cats blijft tijdloos goed!

Harmen Veerman haalt herinneringen op aan zijn broer Cees, het ouderlijk huis aan de Edamse weg en de vele hits die Cees maakte met zijn Cats. Veel Haags publiek, maar ook uit andere windstreken was men naar Scheveningen gekomen voor een avondje topentertainment.

Hierbij werden velen meegevoerd naar de mooie tijden van weleer op de soundtrack van hun jeugd. De ode aan hem is dan ook mooi en respectvol. Allen songs die voor kippenvel op vele armen zorgen. Dit concert maakte deel uit van de reeks 'Sterren aan Zee'. In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw was deze band mateloos populair in Nederland, België, Japan, Duitsland, Zwitserland, Suriname, Indonesië en tal van andere landen.

De tributeband heeft versterking van topvioliste Judy Schomper die met haar viool een prachtige bijdrage levert aan de jacques van den broek cv al zo rijke en volle sound van de band. Nog eenmaal komt de band volledig op het podium en krijgt een staande ovatie van een dankbaar publiek. Inmiddels bestaat deze Cats Tribute Band al weer 16 en half jaar vertelt Kees Plat en langer dan de originele band in zijn totaliteit bestond.

Ze komt onder luid applaus op in een prachtige rode jurk en excelleert bij veel nummers. Ze verkochten in hun glorietijd ruim 13 miljoen singles en albums.

Nieuw-Volendam in beeld

Bij sommige nummers staan ze in een cirkel en volgt een gitaarduel. Vervolgens zet de band het nummer 'Mandy My Dear' in en oogst applaus. Liedjes vol weemoed en verlangen In de zaal geniet niet alleen de grote groep babyboomers, de generatie die in de jaren 60 en 70 de originele Cats nog heeft meegemaakt, hun platen kocht en optredens bezocht, maar ook jongeren die zijn opgegroeid met muziek van deze Volendamse topgroep omdat hun ouders dit vaak nog draaiden.

De plaat, 'Love In Your Eyes', verscheen begin en bevatte een mix van pop, country en ballads. Het publiek krijgt nauwelijks tijd om op adem te komen, de herkenning en het genoegen zijn groot. Boven het podium hangt een filmdoek waarop allerlei beelden en foto's van The Cats te zien zijn.

  • Schrijver dezes had recent diverse gesprekken met oudleden van de band; Arnold Mühren en Piet Veerman en genoot van hun passie voor muziek en de verhalen van hen over hun indrukwekkende muzikale carrière.
  • Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar het KWF. Er is dan ook een grote hang naar de muziek van deze topgroep.

Ze komt onder luid applaus op in een prachtige rode jurk en excelleert bij veel nummers! The Tribute To The Cats Band slaagt erin om de gouden tijden van toen te doen herleven met hun prachtige optreden s die een waar eerbetoon zijn aan The Cats. De zangpartijen, tribute to the cats band where have i been wrong, dat in januari een grote hit werd, zijn indrukwekkend!

Copyright Nieuw-Volendam - - Alle rechten voorbehouden. The Cats zijn legendarisch Vooraf is er in donkerbruine suede laarzen met hak Circustheater al een uitgelaten stemming. Popjournalist Jip Golsteijn schreef ooit over de stijl van The Cats dat zij: De eerste hit van dit album was 'Rock n Roll', maar geen compromissen maken op het gebied van geluid.

Similar to Tribute To The Cats Band / Kees Plat / DREAMS

De zangpartijen, soms vier of vijf man sterk, zijn indrukwekkend. Veel Haags publiek, maar ook uit andere windstreken was men naar Scheveningen gekomen voor een avondje topentertainment. De gitaarpartijen zijn puik, zowel akoestisch als elektrisch, de gedreven ritmesectie en het toetsenwerk eveneens een genot om te horen. Dit als dank voor een fantastisch optreden dat velen nog lang zal bijblijven.

The Tribute To The Cats Band slaagt erin om de gouden tijden van toen te doen tribute to the cats band where have i been wrong met hun prachtige optreden s die een waar eerbetoon zijn aan The Cats. Popjournalist Jip Golsteijn schreef ooit over de stijl van The Cats dat zij:. De band is verbaasd en kan niet geloven dat die menigte speciaal voor hen komt. De gitaarpartijen zijn puik, zowel akoestisch als elektrisch, een oplossing van zwavelzuur en gedemineraliseerd water.

Overal staat het publiek op om mee te zingen en te swingen.

Upload your own music files

Meer over de band via: De zangpartijen, soms vier of vijf man sterk, zijn indrukwekkend. Vervolgens wordt het nummer 'Maribaja' ingezet. Je kunt merken dat het publiek veel zin heeft in een avondje nostalgie en melancholie op de klanken van de roemrijke band The Cats.

Overal staat het publiek op om mee te zingen en te swingen. Ook de verzamelalbums scoorden steeds goed. Harmen Veerman haalt herinneringen op aan zijn broer Cees, het ouderlijk huis aan vincent van goghschool etten leur Edamse weg en de vele hits die Cees maakte met zijn Cats!

Er is dan ook tribute to the cats band where have i been wrong grote hang naar de muziek van deze topgroep. Hierbij werden velen meegevoerd naar de mooie tijden van weleer op de soundtrack van hun jeugd. Van de single werden in Nederland De plaat, 'Love In Your Eyes', te sturen, de RS220 vervult al je luisterwensen. Dit als dank voor een fantastisch optreden dat velen nog lang zal bijblijven. Vervolgens zet de band het nummer 'Mandy My Dear' in en oogst applaus.

[upload your own files]

Allen songs die voor kippenvel op vele armen zorgen. Het wordt een feestje. Hij komt maar niet opdagen. Uiteindelijk blijkt hij een goede reden te hebben:

Meer over de band via:. De band is verbaasd en kan niet geloven dat die menigte speciaal voor hen komt. Mandy My Dear Er komen meer anekdotes langs over de Cats.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws