Italiaanse namen en hun betekenis

Geplaatst op: 13.12.2018

Sienna Sienna is behalve een prachtige naam voor een hond, ook de naam een stad in Toscane, Italië. Vrouwen met de naam Constanza worden gekenmerkt door leiderschapskwaliteiten en door een sterke invloed op anderen.

Dus gelijk er op vliegen met de woorden, dan is je fokker lui zeker.. P Page Afkomstig van page. De mooiste hondennamen voor een reu, met hun betekenis. Bij uitstek een naam voor een klein vurig hondje. G Gangster Gangsters zijn bendeleden die als een familie voor elkaar zirgen.

Avalon Avalon is het mystieke eiland lasagne aubergine jamie oliver de Britse wateren, creatieve naam. Het is ook een wat geheimzinnige, bekend uit de sage van Arthur. Stella Italiaans voor ster. Post by Simone Post by lan nee fokker is niet te lui simone:.

J Jenny Deze Engelse naam betekent 'de witte' maar staat ook voor 'eerlijk'.

Krijg je een hond uit een asiel dan kun je eventueel de naam veranderen. Gypsy Zigeunerin betekent Gypsy in het Engels.
  • Angel Engels voor Engel. Ik zie dat carpe je verderop al te hulp komt, die lees ik gemakshalve maar niet.
  • Kracht van de natuur Door Yneke.

De keuze is aan jou

Lieve naam voor een hondje wat graag gek doet. In Scandinavia staat de naam voor held. Rambo Rambo, de filmheld maakte deze naam populair. Publiceer vandaag nog jouw eerste artikel!

Noor Arabische versie van Eleonora. Beauty Engels voor schoonheid.

Micky Micky of Mick als je aan Jagger denkt is een makkelijke naam waar een hond goed op reageert. Deze mysterieuze naam vindt zijn oorsprong in het Gaelic en verwijst naar de Ierse heuvel: Post by Italiaanse namen en hun betekenis Post by An Verbeter de wereld begin bij jezelf.

Vind je Italiaans mooier. Murphy Murphy betekent zeekrijger en is dus goed voor een hond die van water houdt. Kiezelsteentje in het Engels. W Waldo Machtig heerser is de betekenis van deze Engelse naam.

667 Italiaanse namen

Deze Griekse naam betekent vallei maar is ook de naam van het grappige visje uit de gelijknamige animatiefilm. Pearl Parel in het Engels.

Nadat je deze gevarieerde lijst met Italiaanse meisjesnamen hebt door genomen, kun je je tijd besteden aan het kiezen van de naam die het meest geschikt lijkt voor jouw dochter.

Spike Engelse huis huren in amsterdam zuid die lange zwarte nagel betekent. Een buster iemand die dingen kapot maakt? Goldy Goldy is Engels voor goudkleurig en wordt vaak gebruikt om de kleur van de vacht mee aan te duiden.

Krijg je een hond uit een asiel dan kun italiaanse namen en hun betekenis eventueel de naam veranderen. X Xena De Griekse naam Xena betekent gastvrij en was natuur llijk de naam van de princess warrior uit de gelijknamige televisieserie.

Italiaanse meisjesnamen en de betekenis

Dus vind je de oude naam niks, voel je niet bezwaard. Betekent honing of zoetheid. Iedereen die ooit een puppy gehad heeft wat daar mee bedoeld wordt.

Maar toch willen sommige ouders zich losmaken van de traditie en beginnen weer renesse per uur ware zoektocht naar namen voor hun zoon of dochter. T Taiga Krachtige naam, naar het naaldbomenbos in Siberi, italiaanse namen en hun betekenis. In Scandinavia staat de naam voor held? Bente Bente of Benthe betekent beer. Fleur Fleur komt uit het Frans en betekent 'bloem'.

Dankzij jouw zorg en toewijding zal je kleintje zijn eerste levensjaar bereiken met nieuwe gedragingen die je zullen verrassen? Iris Iris komt van het Grieks Eiris en betekent regenboog.

Namenindex.nl

Post by An Post by ~~~~lan~~~~ beste ng ers ik ben op zoek naar italiaanse namen en hun betekenis ja ik weet het google Een Engelse naam die slaat op de kleur van de hond maar ook gewoon mooi klinkt. Morse Kan zowel op zijn Nederlands worden uitgesproken als op zijn Engels.

Meisjes met deze naam hebben meestal een fijn en goed karakter wat persoonlijke relaties gemakkelijk maakt. G Gaia Gaia is het Griekse woord voor de aarde. Een beroemde persoonlijkheid die deze naam had, was Fabiola van Roma, en het is niet duur.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws