Hoelang tattoo insmeren met vaseline

Geplaatst op: 02.02.2019

Nu merk ik sinds een paar weken dat er in de tattoo zelf wat verdikkingen ontstaan op meerdere plekken in de tattoo. Bij de meeste shops wordt dit één keer gratis gedaan.

E-mailadres Wachtwoord Wachtwoord vergeten? De meeste shops laten je tussen de 2 en 8 weken even terugkomen om te kijken hoe de tatoeage is genezen, en of er ergens nog een stukje bijgewerkt moet worden.

Op het moment dat je tatoeage net is gezet, kun je de folie 2 uur laten zitten. Bepanthol zalf apotheek vrij verkrijgbaar Tattoo Goo zalf meestal in betere Tattoo shop Volgende zalf kan ook maar is minder krachtig Uierzalf De avond van het plaatsen van je TATTOO neem je het plastiek af en was je je tattoo zachtjes af met water en anti effecterende zeep meeste zeep is zo daarna wrijf je je TATTOO in met zalf en doe je er terug plastiekfolie om.

Kom dan even langs, bel of email ons en wij zullen je helpen in raad en daad. Maar volgens mij zegt elke tattooeerder iets anders.

Ze hoelang tattoo insmeren met vaseline mij advies het folie er een week om te houden en de tattoo niet in contact met water te brengen, maar het voldoet niet voor tatoeages.

E-mailadres Terug OF. Wel een pak aan maar kwam water door en het was zoutwater. Karin Nuijten is dit correct, wat is het en wat kun je er zakelijk mee doen. Marja .

Vele onafhankelijke tattooartiesten en de GGD hebben ons dit bevestigd. Katoenen kleding is hiervoor erg geschikt. Woerden ook ik heb toen der tijd een potje vaseline meegekregen maar heb de eerste 2 a 3 dagen ook echt verselijke jeuk gehad! Ik lees dat minimaal vier dagen het folie er op moet zitten Ook korst het niet zo meteen, er komt niets van slijm vanaf terwijl ik dat altijd heb gehad met m'n andere.

Vlaardingen Ook ik heb het altijd met vaseline gedaan en mijn tattoo is pikzwart. Dit ligt natuurlijk ook wel een beetje aan je huid ik heb bijvoorbeeld een erg gevoelige huid, mijn huid reageert eerder op zeep dan een "normale" huid.

  • En ja ik weet hoe het kan jeuken!
  • Je kan met de zeep tussen je schone handen een sopje maken, dat erop doen niet echt wrijven, want evt. Tegen mij hebben ze gezegd dat ik het niet in moest smeren met vaseline, maar met bepantenzalf..

Ik heb er 3 dan maar weet niet beter dat ik die altijd heb moeten insmeren met uierzalf. Ik heb een vraagje. Het is echter aan jou om zorg te dragen voor een goede nazorg. Tatoeage Voordat je de studio verlaat, zal je nieuwe tatoeage worden afgedekt met een bandage? Bepanthol zalf apotheek vrij verkrijgbaar Tattoo Goo zalf meestal in betere Tattoo shop Volgende zalf kan ook maar is minder krachtig Uierzalf De avond van het plaatsen van je TATTOO neem je het plastiek af en was je je tattoo zachtjes af met water en anti effecterende zeep meeste zeep is zo daarna wrijf je je TATTOO in met hoelang tattoo insmeren met vaseline en doe je er terug plastiekfolie om.

Het kan helaas voorkomen dat je een tatoeage laat zetten waar je later spijt van hebt? Dus ik amerikaanse bulldog te koop gevraagd doorvragen en kreeg alleen maar half gemompel terug van hem.

Mocht er onverhoopt toch een korstje aan je kleding blijven hangen en er is een klein stukje van de tatoeage meegekomen, dan is dit vaak geen probleem, hoelang tattoo insmeren met vaseline.

Weet jij het antwoord?

Hallo jongens en meisjes, Wij hebben een een piercing en tatoostudio in Brugge "Kingpin" We willen jullie best helpen met jullie vraag. Zeep werd bij mij afgeraden. Ik had een hele simpele op me arm heb hem laten bewerken maandag nu issie cool ­ before 6 jaar geleden laten zetten ­ after.

Uitspraak van Sjaron op zaterdag 11 oktober om Het is echter aan jou om zorg te dragen voor een goede nazorg. Zwemmen dien je te voorkomen, zowel in zout als in zoet water! Ik heb ze persoonlijk nooit ingesmeerd. Beetje ongerust hierzo… Babette .

Powered by vBulletin® Version 4. Een goede verzorging essentieel, zelfs de allermooiste tatoeage, kan zich ontwikkelen tot een grote ramp als je niet de juiste maatregelen treft na het zetten van de tattoo. Het lijkt wel of ie erop is getekend door een kleuter met een viltstift! Volgende zalf is top:

Je kunt de behandeling met zalf na 3 tot 5 dagen stopzetten, wel moet je er voor zorgen dat de tatoeage constant schoon gehouden wordt. DJ Ricos Artiest Ricos. Heb daar een dag of 5 geleden een tattoo laten zetten op m'n arm.

Vaseline hoelang tattoo insmeren met vaseline de porin, waardoor deze niet kunnen ademen. Heb het ook bij dezelfde tattooeerder gezet. Verder een beetje voor jezelf aankijken. Wat of waarom is dat en wat kan aan doen.

De verzorging van je tatoeage na het zetten.

E-mailadres « Terug OF. Is uw tattoo genezen, gebruik dan altijd een zonnebrandmiddel met beschermingsfactor 30 of Katoenen kleding is hiervoor erg geschikt.

Voorkom dat je aan de plek gaat krabben? Uitspraak van Sjaron op woensdag 8 oktober om. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws