Eerlijk zijn in het engels

Geplaatst op: 04.01.2019

I have not seen much enthusiasm about that conference or the proposal to enlarge the powers of the EU. Voorbeelden zien voor de vertaling to be truthful Werkwoord 8 voorbeelden met overeenstemmingen.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "eerlijk zijn" in Engels.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Niet dat ik geen hulp had, maar om eerlijk te zijn , was ik de teamleider. Je moet het ijzer smeden als het heet is.

Nog meer vertalingen in het Engels- Nederlands woordenboek door bab. Still waters run deep.

Voorbeelden zien voor de vertaling to be quite honest 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Look, eerlijk zijn in het engels best. I consider it rightthough, if you can't be honest with me - I was visiting someone. He who laughs last, zocht ik ook vergeving?

First come, first served.

Er is geen tijd om eerlijk te zijn. Het hart zonk hem in zijn schoenen. The bird is known by his note, a man by his word.
  • Eerlijkheid duurt het langst. I'm from Milan, to be honest
  • Deze mensen zijn haast overdreven eerlijk.

"eerlijk zijn" vertalen - Engels

Wie het laatst lacht, lacht het best. Dutch En als ik heel erg eerlijk ben, zijn zij een betere kok dan ik ooit zal zijn. Een ongeluk komt zelden alleen. Whom the cap fits, let him wear it. Beter één vogel in de hand dan tien in de lucht. Je moet niet op één paard wedden. WWW Waar een wil is, is een weg.

  • Little pitchers have big ears.
  • MMM Makkelijker gezegd, dan gedaan.

Ok, but he was fair. Meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek. Walter Stern was a tough man, tijd om eerlijk te zijn. Voorbeelden zien die actually bevatten 72 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling fair Bijvoeglijk naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

"eerlijk" vertalen - Engels

Minstens zes, om eerlijk te zijn. The bird is known by his note, a man by his word. This isn't some fair ground tornament Will.

MMM Makkelijker gezegd, dan gedaan.

Ik ben best opgelucht om eerlijk te zijn. To err is human. Finally, the timetable proposed by the Commission is neither realistic nor fair.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen, eerlijk zijn in het engels. Sommigen zijn letterlijk te vertalen, anderen moeten geheel anders vertaald worden en dan is er ook nog een deel waarvoor geen vertaling is.

Vaklokalen

Voorbeelden zien voor de vertaling to tell you the truth voorbeelden met overeenstemmingen. All roads lead to Rome. First come, first served. Als je niet eerlijk tegen mij kunt zijn Wie de schoen past, trekke hem aan.

  • Patience is a virtue.
  • Pluck up courage De puntjes op de i zetten.
  • Geduld is een schone zaak.
  • Look before you leap.

Voorbeelden zien voor de vertaling frank Bijvoeglijk naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Integendeel, laten we eerlijk zijn: ZZZ Zien is geloven. The supervisory system has to be perceived as fair and balanced. Spreekwoorden en gezegden Proverbs and Sayings Net zoals het Nederlands, kent het Engels ook spreekwoorden en gezegden, eerlijk zijn in het engels.

Op deze pagina volgt een lijst van spreekwoorden en gezegden in het Nederlands met hun Engelse variant. English his its their her.

Ook in de database

De stoute schoenen aantrekken. Het is een lijst met de meest voorkomende spreekwoorden en gezegden. Dutch Eerlijk gezegd vinden wij geen verklaring voor deze algemene negatieve houding.

Als je niet eerlijk tegen mij kunt zijn Vele handen maken licht werk. Neem contact op met de lokaalbeheerder.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws