De logica van geluk mo gawdat recensie

Geplaatst op: 12.01.2019

The Psychology of Selling 2 audio-cd's Lui. Antwoord op de vraag klopt: N 14 november Ik raad dit product aan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Rogier 1 december Ik raad dit product aan. Dit boek zorgt dat je dichter bij jezelf komt te staan. En tijdens de verwerking van dit grote verlies vond Mo een nieuwe missie: Hoe komt het dat we ons zo laten meeslepen door onze gedachten en emoties en wat kunnen we eraan doen.

Aan de hand van 6 grote illusies, 7 blinde vlekken en 5 ultieme waarheden, bouwt hij zijn theorie op.

Heel mooi boek, pakkend geschreven. Nog een prettige dag. Gawdat is een soort Tolle in de vorm van een zakenman minus de spirituele inslag. Hij is gefascineerd door de rol die technologie speelt bij opkomende gemeenschappen en heeft jarenlang zijn carrire toegewijd aan deze passie.

In mijn beleving niet te vertrouwen.

Het is allemaal niet nieuw of verrassend, maar het geheel is meer dan de som der delen.

Hebban recensie

Vanuit zijn technisch wetenschappelijke ontwerpers achtergrond vindt hij dat geluk maakbaar is door een gelukscode te kraken en vast te houden aan dat ontwerp. Mo Gawdat geeft daarbij de lezer alle ruimte om het niet met hem eens te zijn. EvelienSchipper 14 augustus Ik raad dit product aan. BasBol 27 september Beste Featherman, Dit boek is al eerder verschenen en nu tijdelijke niet leverbaar omdat het in herdruk is, vandaar dat er al eerder reviews zijn geschreven bij dit boek.

Beste Jessie, Bedankt voor je vraag! In zijn boek spreekt hij over apps die we in ons hoofd moeten installeren of de-installeren. Pindapaultje 4 december Ik raad dit product aan.

  • Ik vond de introductie over zijn zoon te sentimenteel,  ook had ik moeite met de manier waarop Gawdat de rede afschrijft als een duiveltje dat je verleidt om de verkeerde weg in te slaan. Is er een almachtige schepper of was het toch de oerknal.
  • Prettige schrijfstijl met een verrassende invalshoek op het onderwerp geluk.

Zo herkenbaar om te lezen. Is er een almachtige schepper of was het toch de oerknal. Rogier 1 december Ik raad dit product aan! Boek waardoor je anders naar het leven gaat kijken.

Elma25 15 november Ik raad dit product aan.

Lees verder

Binnen 14 dagen gratis retour bij ruim boekhandels. YvonneSchalk Zuidwolde 8 oktober Ik raad dit product aan. Zit er een logica achter geluk? Mo's zoektocht naar geluk kreeg een onverwachte wending toen zijn jarige zoon Ali plotseling overleed.

Zoon Ali is de rode draad in het verhaal, zijn naam verschijnt op vrijwel elke pagina. Alsof ze zo uit een notitieboek zijn overgenomen in deze publicatie. Journalydia 12 september Ik raad dit product aan. Als je dit boek leest, is het wel beter als je je al in deze inzichten hebt verdiept. Regelmatig gebeurt het dat bol. De logica van geluk is een bijzonder boek!

Samenvatting

Sofie Nijlen 14 november Ik raad dit product aan. Zijn jarenlange onderzoek zou hem en zijn familie redden van de totale wanhoop. Haemin Sunim Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt 15,

  • Zijn statement is duidelijk:
  • Soms moet je even stoppen met lezen om na te denken over je eigen situatie.
  • Kimh92 7 november Ik raad dit product aan.
  • Zijn jarenlange onderzoek zou hem en zijn familie redden van de totale wanhoop.

De mens als computer: En zoveel open deuren en toch Home Recensiearchief Publicaties Zoeken naar:. En toch, zijn we vaak z overtuigd van ons gelijk dat we vergeten dat de ander ook een punt kan hebben, lezingen en nieuw te verschijnen boeken of ebooks. Yvet95 31 oktober Ik raad dit product aan. Aanmelden nieuwsbrief Wilt u ook als allereerste op de hoogte zijn van de nieuwste Libris-folder, because it requires a deliberate choice, Per direct beschikbaar.

Dat het een eyopener en leerzaam boek is, de logica van geluk mo gawdat recensie.

BasBol 11 oktober Beste Jessie, Bedankt voor je vraag! Hier staan video's van online colleges. Blijhapper 31 oktober Ik raad dit product aan.

Dit boek inspireert me heel erg. Dit is een boek wat iedereen wel eens in zijn of haar leven zou moeten lezen. Bebobu 17 oktober Ik raad dit product aan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws