Beschadigde bestanden herstellen word

Geplaatst op: 22.01.2019

Ons reparatieprogramma voor Microsoft Word beschikt over een flexibele en intuïtieve GUI in 14 wereldtalen. Het beschadigde document in het nieuwe document invoegen Open het tabblad Invoegen , klik op Object invoegen en klik vervolgens op Tekst uit bestand.

De koppeling naar het beschadigde document wijzigen Klik met de rechtermuisknop op de gekoppelde tekst in het document, wijs Gekoppeld Document-object aan en klik op Koppelingen. Bedankt voor uw feedback. Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Opslaan als.

Volg de stappen voor het besturingssysteem dat u gebruikt: Het beschadigde document openen Start Word.

De werkmap wordt hersteld naar de laatst opgeslagen versie van de werkmap. Door de krachtige prestaties hoeven gebruikers geen ingewikkelde IT-tools te gebruiken. U hoeft de extensie niet te typen. Het antwoord kwam snel. Contact opnemen met ondersteuning.

Klik op Herstellen om zoveel mogelijk van de werkmap te herstellen.

Gegevens terughalen uit een beschadigde werkmap

Om dit te doen, volg volgende stappen:. Crna Gora - Srpski. Mogelijk wilt u als voorzorgsmaatregel de werkmap vaak opslaan en een back-up maken telkens wanneer u de werkmap opslaat.

Privacy Licentie Algemene voorwaarden Deïnstalleren. Typ Reddingskoppeling en klik op Opslaan. Bosna i Hercegovina - Hrvatski.

Open in Word het menu Bestand en klik op Nieuw. Klik op de pijl naast de knop Openen en klik vervolgens op Openen en herstellen. Klik in het vak Beheren onder Office-invoegtoepassingen weergeven en beheren beschadigde bestanden herstellen word Sjablonen Klik op Ga naar! Hoe maak ik de verwijdering van Excel ongedaan Herstel verwijderde Excel-bestanden. Als het dialoogvenster Blad selecteren wordt weergegeven, selecteert u het juiste blad toy shops in amsterdam klikt u vervolgens op OK!

Maak een koppeling naar de beschadigde werkmap via externe verwijzingen      Als u alleen gegevens en geen formules of berekende waarden uit de werkmap wilt ophalen, kunt u externe verwijzingen gebruiken om een koppeling te maken naar de beschadigde werkmap?

Klik op het tabblad Startis de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken, beschadigde bestanden herstellen word, in de groep Klembord.

Bestandsbeschadigingen voorkomen

Wellicht kunt u de stappen beter volgen als u dit artikel afdrukt. El Salvador - Español. Andere documenten en programma's controleren Soms worden deze problemen veroorzaakt door andere factoren dan een beschadigd document.

Microsoft Office Word-documenten kunnen in bepaalde situaties verloren gaan. U kunt uw Excel-werkmap ook openen in WordPad? Als het niet is gelukt om de werkmap te herstellen en u waarden en formules uit de werkmap wilt ophalen, klikt u op Gegevens ophalen. Reviews en beoordelingen van klanten. De belangrijkste kenmerken e sigaret winkel amsterdam de beschadigde bestanden herstellen word voor Microsoft Office Word: .

Een beschadigde werkmap handmatig herstellen

Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten? Recovery Toolbox for Word helpt om beschadigde Word - en Rich Text -bestanden met enkele muisklikken te herstellen. Het is alles wat ik wilde. Estados Unidos - Español.

De werkmap wordt mogelijk geopend omdat deze niet opnieuw wordt berekend? A1 in cel A1 van de nieuwe werkmap, beschadigde bestanden herstellen word, waarbij Bestandsnaam de naam is van de beschadigde werkmap die u in stap 2 hebt gekopieerd.

Je slaat de herstelde bestanden best op op een andere schijf of apparaat in geval van een gegevensherstelstoring? Als dit het geval is raadpleegt u de documentatie bij uw product om deze stappen te voltooien. Geef in beschadigde bestanden herstellen word vak Locatie van AutoHerstel-bestand de locatie op waarin het herstelbestand moet worden opgeslagen. Outlook Express Backup Toolbox Specificaties bekijken.

Schakel in de categorie Opslaan onder Herstelgegevens behouden voor uw werkmappen het selectievakje Elke in en geef een aantal minuten op.

Toepassingspecifieke stappen voor probleemoplossing

Om dit te doen, volg volgende stappen:. Je slaat de herstelde bestanden best op op een andere schijf of apparaat in geval van een gegevensherstelstoring.

Recovery Toolbox for Project Specificaties bekijken.

Sommige documenten kunnen helaas niet worden hersteld. Todo Backup Advanced Server. Ik raakte echt in paniek en ik vond dit bedrijf op het internet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws