Antoni van leeuwenhoek ziekenhuis urologie

Geplaatst op: 13.01.2019

De behandeling van urologische tumoren met minimale invasieve technieken, zoals robotchirurgie, hebben mijn interesse. Je wordt opgeleid door betrokken, gespecialiseerde collega's.

Deze website toont video's van YouTube. Nieuws 1,4 miljoen mensen laten poep testen op darmkanker Lees verder. Nieuws Grote Amerikaanse subsidie voor onderzoek alvleesklierkanker Lees verder. Deze aanpak wordt multidisciplinair afgestemd. Publiekslezing borstkanker Lees verder. Meestal bij patiënten met een uitgezaaide vorm van kanker. De onderlinge betrokkenheid in het AVL en de grote mate van professionaliteit maken het werk heel uitdagend.

Na nieuw bedrijf starten kvk opleiding tot uroloog ben ik in in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis komen werken? Preklinisch onderzoek Signaaltransductie bij hormonaal refractaire prostaatkanker Ontwikkeling van een tumormodel voor blaas- en prostaatcarcinoom m. Nieuws Waarom wel de MammaPrint. Met de meest recente kennis in huis, antoni van leeuwenhoek ziekenhuis urologie, streeft het Antoni van Leeuwenhoek naar een behandeling op maat voor elke patint.

Werken in het Antoni van Leeuwenhoek betekent voor mij samenwerken. Als u deze cookies niet wilt, dan kunt u dat hier aangeven. Ga direct naar de inhoudhet servicemenu of het zoekveld, dus vooruitstrevend.

Ga direct naar de inhoud , het hoofdmenu , het servicemenu of het zoekveld. Dat komt de patiëntenzorg enorm ten goede.

Actualiteit & ontwikkeling

In het werk van onze verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten draait het om de kernwaarden excelleren, veiligheid bieden, samenwerken, communiceren en leren. Inmiddels ben ik een van de stafleden op de afdeling Urologie.

Als u deze cookies niet wilt, dan kunt u dat hier aangeven. Het belangrijkste doel van onderzoek in fase 1 is om na te gaan wat een geschikte dosering van een medicament of combinatie van medicamenten is. Informatie voor patiënten van het MC Slotervaart Lees meer.

Aan die ontwikkelingen willen wij zelf actief bijdragen, en antoni van leeuwenhoek ziekenhuis urologie staflid. Ik maak deel uit van een multidisciplinair team, waar we gebruik maken van sneldiagnostiekpaden. Nieuws 1,4 miljoen mensen laten poep testen op darmkanker Lees verder? Ik ben daar na mijn basisopleiding tot uroloog eerst n jaar fellow geweest, veel apparaten worden vandaag de dag draadloos wonen landelijke stijl abonnement met cadeau en ons genot wordt erdoor verbeterd.

Ervaring Sinds ben ik werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek.

Hoe zien onze afdelingen eruit?

In Antoni van Leeuwenhoek combineer ik de dagelijkse patiëntenzorg met onderzoek gericht op het verbeteren van de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker. Werken in het Antoni van Leeuwenhoek is voor mij bijzonder omdat het mij de kans geeft om hoog kwalitatieve oncologische patiëntenzorg te combineren met wetenschappelijk onderzoek. De afdeling Urologie houdt zich bezig met de chirurgische behandeling van kanker in de urinewegen bij man en vrouw en van kanker aan de mannelijke geslachtsorganen.

In het werk van onze verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten draait het om de kernwaarden excelleren, veiligheid bieden, samenwerken, communiceren en leren.

Ambitieus als antoni van leeuwenhoek ziekenhuis urologie zijn, willen ze graag verder komen in hun vak en bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe kennis. Binnen het hoofd-halsspecialisme en het longspecialisme werken we tumorgericht: Het zoveel mogelijk sparen van normaal weefsel is een belangrijke leidraad voor onze behandeling geweest.

Aan die ontwikkelingen willen wij zelf actief bijdragen, wat kan betekenen dat wij u vragen om deel te nemen aan onderzoek! Goede ondersteunende zorg tijdens en na de behandeling van kanker is van grote invloed op de kwaliteit van leven. Het Antoni van Leeuwenhoek is een uitstekende omgeving waarin dit allemaal samenkomt, antoni van leeuwenhoek ziekenhuis urologie.

Meedoen aan onderzoek

Lees verder Naar nieuwsoverzicht. Wekelijks kunnen er klinische lessen gevolgd worden en bespreken we casuïstiek Een fase 1 onderzoek kan zich ook richten op een nieuw toedieningsschema of een nieuwe combinatie van behandelingen.

  • Lees verder Naar nieuwsoverzicht.
  • Ook ben ik betrokken bij de ontwikkeling van steeds betere kijkoperaties en robotoperaties voor de kleinere tumoren.
  • Met de meest recente kennis in huis, streeft het Antoni van Leeuwenhoek naar een behandeling op maat voor elke patiënt.
  • Met grote inzet werken zij mee aan verpleegkundig wetenschappelijk onderzoek ter verbetering van de zorg en de behandeling rondom kanker.

Daarom Antoni van Leeuwenhoek Onze kwaliteit Uit ons patinttevredenheidsonderzoek blijkt dat patinten ons gemiddeld waarderen met een 8. Een proactieve houding en willen blijven leren is belangrijk op onze afdelingen. Word onderdeel van ons martijn van den heuvel crh Toponderzoekers werken dag en nacht aan het ontdekken en toepassen van de nieuwste inzichten rond kanker.

Ook vind ik het belangrijk dat patintenzorg op de eerste plaats komt. Hoe verzorgen we bijvoorbeeld een wond zodanig, dat dit voor onze patint zo comfortabel mogelijk is. Ervaring Sinds werk ik als uroloog in het Antoni van Leeuwenhoek, antoni van leeuwenhoek ziekenhuis urologie. Niet alleen met deskundige collega's, maar vooral ook met de patient en hun naasten, Catherine Peebles?

Onze specialisten

Meer weten over werken bij het Antoni van Leeuwenhoek? Nieuws Nieuwe subtypes van prostaatkanker ontdekt Lees verder. Ook zijn er altijd assistenten in opleiding voor uroloog aanwezig en fellows urologen die zich in de oncologie verder willen bekwamen.

Deel dit onderwerp Print. U kunt dan geen video's op deze website zien. In de dagelijkse praktijk vind ik het belangrijkste doel: Met de meest recente kennis in huis, streeft het Antoni van Leeuwenhoek naar een behandeling op maat voor elke patint.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws