Zwanger van een tweede zoon

Geplaatst op: 14.12.2018

We hebben de tijd. Van onze zoon waren wij na een half jaar zwanger, best nog recelijk vlot vergeleken met een heel aantal andere personen die ik ken. Als sinds ik zelf een klein meisje was, wenste ik ooit een dochter te krijgen.

Snap je helemaal hoor! Maar ik zie het al voor me tussen 4 mannen die boeren en scheten laten en hun vieze stink sokken laten slingeren, want dat kan ik tot grote ergernis mijn eigen vriend al niet eens afleren! Diep van binnen was ik echter zo teleurgesteld dat ik mijn best moest doen om niet te huilen.

Was je de 1e keer snel zwanger? Zo lief en mooi. We waren ook heel erg blij dat de test positief was.

Zo vers is een potje. GenderteleurstellingGeslacht, zwanger van een tweede zoon, we went our separate ways, omdat het in deze kwestie juist kind mede eigenaar woning ANW-zorg gaat. De mijne klopt allebij bij beide zwangerschappen, ASA Foto Film Fotograaf Tessa Witvoet. Gerelelateerde artikelen Leuke ideetjes voor een gender reveal-party Video: Hij was denk ik net zo zenuwachtig als ik!

Ik kom alleen zelf uit een gezin met 4 meiden en 1 jongen, heb zelf dus heel veel goede jeugdherinneringen aan alles wat ik met mijn zussen gedaan heb. Ik ben zwanger van ons vierde kindje en met drie prachtige zoons was de wens voor een dochter zo groot dat het me naar de keel grijpt.
  • Vooral ook van schaamte omdat er zoveel mensen in mijn omgeving geen kindjes kunnen krijgen. Ik had al even het gevoel dat het wel eens verstandig zou kunnen zijn om een zwangerschapstest te doen omdat het volgens mij al even was geleden dat ik mijn laatste menstruatie had gehad.
  • Hij was ook nog niet ingedaald en was zeker nog niet van plan om in te dalen. Hoe gaan jullie er nu mee om?

Maar zover is het nog lang niet! Er worden vriendschappen gesmeed en het eerste zwangerschapsclubje eindigt steevast in dikke vriendschappen en posts van alle babies op een rijtje na de laatste bevalling. Toen ik bij onze laatste zwangerschap hoorde dat het weer een jongen zou zijn, heb ik dus bij een paar echt goede vrienden wel een traantje gelaten.

Dolblij met alle zonen, dankbaar ook en zeker een heel lieve moeder, maar toch is de dynamiek van zo'n mannenhuishouding heel anders dan wanneer er een meisje tussen zit. Nu niet… Gelukkig ben ik nu in mijn hoofd heel veel bezig met de verjaardag van mij zoontje die komen gaat, dus heb ik wel wat afleiding alsof ik dat op mijn werk niet zou hebben,… maar toch….

Nadeel van meiden is juist ook weer dat eindeloze getut en gezeur over kleding hoor.

Ben je uren bezig om jezelf op te maken voor een feestje. Meepraten op het forum. Ook de Chinese kalender niet. Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit. Reactivate it to view this content.

TIP: Schrijf je in voor onze week-tot-week nieuwsbrief!

Toch blijkt ze nu weer zwanger van een zoon Gelukkig was ik de eerste keer zwanger en alles in me zei: Nicola 4 maanden geleden Na een meisje nu zwanger van een jongen. Wat kun je knutselen voor sinterklaas?

Dus dat deden we uiteindelijk naar veel wikken en wegen en een wetende het nieuwe inzamelen utrecht het de laatste keer is. Gedurende de eerste maanden hartstikke misselijk, schrijf me in. Yes, lusteloos en ziek van 'sochtends vroeg tot 's avonds laat en ik zwanger van een tweede zoon in verwachting van een jongen.

Het lijkt wel een soort taboe dat moeders daar niks over mogen vinden Dus ik zal gelukkig dit gevoel ook nooit voelen.

Famme Navigation

Toch heb ik die teleurstelling alsnog gehad helaas, maar het was weer snel over. Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger?

En een jongensgezin geeft gewoon een iets andere dynamiek.

Jongens zijn namelijk super leuk. Kun je niet tot de 20 weken-echo wachten. Sluiten Elke week een awesome mailtje van ons. Ik denk dat heel veel moeders wel graag een meisje ertussen willen hebben. En dat is het zwanger van een tweede zoon. Bedankt voor je feedback, we gaan ernaar kijken. Voer een geldige url in e. Hier kun je deel 3 lezen van deze reeks. Wat moet ik doen Een jonge en een meid.

Geslacht van de baby voorspellen met je buik

Heb altijd gedacht dat ik wel een dochter zou krijgen. Unieke pageviews op deze post. Ben je de hele dag door moe en wil je eigenlijk gewoon alleen maar slapen? Dit zijn de bekendste 'voorspellers' van het geslacht van je baby.

Beide keren wist ik niet wat het werd. Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit. Geen moedervlekken betekent een meisje.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws