Zanussi wasmachine krijgt geen water

Geplaatst op: 15.02.2019

Beste Animalleke Ik heb deze op mijne vorige pc gehad, deze is toen gecrashed en sinds toen heb ik deze spijtig genoeg zelf niet meer. Om eventuele problemen hierbij te vermijden zijn we van plan de vaatwas eens om te draaien tot het eruit is. Miele W wasmachine pakt geen water.

Tevens ook een niveau kamer. Verder niets bijzonders te zien. Wasmachine Whirlpool pakt geen water. Hiervoor dien je de wasmachine wel open te maken en het is beter om dit uit te laten voeren door iemand met kennis van zaken dan om dit zelf te gaan proberen. Met deze pomp kan het water wat nog in de machine zit er gemakkelijk uit komen. Koolborstels en verwarmingselement hebben niets met waterinname te maken.

Start lossen en nog 1X start drukken na dat de leds hun code hebben laten zien.

Als je weet hoe een wasmachine werktligt de oorzaak in de wasmachine zelf? Bovenlader wasmachines Vergelijk alle bovenlader wasmachines Merken AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Electrolux bovenlader Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader.

Dit lijkt mij niet juist Patrick. Heb je het inlaatventiel al getest. Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met zanussi wasmachine krijgt geen water tips baby nog honger na flesvoeding probleem niet op kunt lossen, ga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt.

Ga naar pagina 1 2    Volgende, zanussi wasmachine krijgt geen water. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine.

Heren, bedankt voor alle tips en antwoorden, problemen zijn inmiddels opgelost door een nieuwe BEKO wasmachine.. Defecte aquastop waterstop Als de aquastop defect is kan er geen water de wasmachine instromen.
  • Vervang de koolborstels nou maar, zoals EKPATRICK schreef gaat de machine in storing als er geen signaal terugkomt vanaf de motor, dat zit in het testcircuit van de machine. Fdeb op 27 Juni ,
  • Defecte aquastop waterstop Als de aquastop defect is kan er geen water de wasmachine instromen.

Klusadvies: Wasmachine pompt wel af/ pakt geen water meer

Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Maar goed, ik denk dat er niets anders op zit. Dat kan je makkelijker constateren door de vaatwasser te kantelen en kijken of er dan water uit de onderbak komt. Verstopte slangen Via een aantal slangen komt water de wastrommel in. Heeft de deze vaatwas ook de mogelijkheid om een kort diagnose programma te draaien?

Waar je namelijk op moet letten is de waterpomp. En zonder water doet de wasmachine het niet. Ik heb de vaatwasser uitgebouwd en de linkerzijplaat eraf gehaald. Als er iets is met het brein van de wasmachine, zanussi wasmachine krijgt geen water, wordt er niets uitgevoerd.

En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Het kan zijn dat het probleem in de stuurmodule zit. Het doffe exemplaar heeft dus geen contact meer gemaakt. Het verwarmingselement zit waarschijnlijk aan de voorkant van de machine om hier bij te kunnen komen zou je de voorkant er af moeten schroeven of de wasmachine een beetje schuin naar achteren kantelen dan kun je hem van onderen zo zien zitten. Gepost donderdag 7 januari

Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Gepost donderdag 28 januari Wasmachine Whirlpool pakt geen water, zanussi wasmachine krijgt geen water. Onderdelen van A-merken, zijn duurder dan van B-merken, where we work and wish each other merry Christmas and happy new year. Koolborstels zou je van de motor los moeten nemen 2 schroefjes elk.

Filterdeksel reinigen

Gepost woensdag 27 januari Op de onderbak ligt een stukje piepschuim welke omhoog gaat als er water ligt welke een microswitch bedient. De aquastop waterbeveiliging de waterstop is ingeschakeld De aquastop wordt ingeschakeld als er water op de bodemplaat ligt.

Zou naar het schijnt te maken kunnen hebben wanneer een plotse drukverandering in de waterleiding plaatsvind. De slang ontstoppen lost dit probleem op, zanussi wasmachine krijgt geen water. Zou dit punt te maken kunnen hebben met het niet innemen van water??. Ze kunnen snel bepalen of n van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is. Gepost zondag 17 januari Gepost donderdag 28 januari Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf.

Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier: Ik heb eens gekeken, ik vrees dat het een lastig klusje zal worden, ik zal het morgen door de dag eens bekijken, de vaatwasser zal er hiervoor uitmoeten want zo kan ik er niet aan. Welk van de rode draadjes moet ik hier meten en 'wat' voor spanning of weerstand moet ik daar meten?

Zou dit punt te maken kunnen hebben met het niet innemen van water??. Wordt het ventiel wel aangestuurd meten met multimeter. Als je weet hoe een wasmachine werktga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt, zanussi wasmachine krijgt geen water. Weerstandswaarde van het element zou zo tussen de 20 en 50 ohm moeten zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws