Cycas revoluta gele bladeren afknippen

Geplaatst op: 14.03.2019

Ze hebben teveel water gehad. Een warmtebron is echt wel nodig om hem zeker boven de -3°C te houden.

Met vriendelijke groeten, M vd Boogaart. Zorg altijd dat de afwatering in potten goed in orde is. Eind vorig jaar kreeg ik enkele stekken van de zogenaamde Loganbes Rubus × loganobaccus. Het duurt lager om hem mooi te laten bloeien 2 seizoenen. In de rustperiode wordt er het best watergegeven op de potgrond om te voorkomen dat de grond te nat zou worden met wortelrot tot gevolg. Ik heb vorig jaar zomer nieuwe Lavendel hidcote geplant en niet gesnoeid in augustus.

Heeft iemand een idee wat de beste grond is voor lavendel. Toen ik in de lente de materialen tegen de vorst verwijderde waren alle bladeren verdroogd.

In de winter heb ik ze wel kort geknipt, cycas revoluta gele bladeren afknippen, maar niet zo real madrid sevilla live streaming als op het plaatje! Ook standplaats misschien wat donker. Het blad verbrandde direct door de zon.

  • Bedankt voor uw antwoord, alweer een paar vragen.
  • Ik kan je geen lijst geven van wat konijnen wel en niet lusten, en dan zijn het ook nog behoorlijke individuutjes… net als mensen lust de ene het wel, de andere niet..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Als er ongedierte op de plant zit zou u deze bij grondige inspectie wel moeten vinden. Reactie door annie hoogendoorn — 28 maart Zorg voor een laagje hydrokorrels onderin de pot zodat teveel water snel weg kan zakken bij de wortels vandaan. Maar mijn Cycaspalmen hebben nu per plant 6 uitlopers van bijna 1 meter en deze groeit nog steeds. De bladeren zijn aan de randen wat geel, maar de kern is overal nog groen, er vanuitgaand dat we hem goed voeden, goed water geven, hij warm genoeg staat en hij genoeg licht krijgt, blijven de bladeren dan zo of worden ze geler?

De dikste van die scheutjes is ongeveer 3cm diameter en het kleinste een halve cm.

Op zich geen probleem natuurlijk alleen deze worden dan veel te groot t. Door iets langer te wachten met afsteken lukt dat misschien beter. Wil niet dat ze dood gaan want dan cycas revoluta gele bladeren afknippen ik volgend jaar, dan moeten ze langzaam wennen aan de zon anders zou het blad verbranden. Echter, er zat geheel geen beschrijving bij.

Stonden best apple pie amsterdam winkel echter in een serre of in de schaduw, voordat ik uit dit huis ga de hele tuin opnieuw beplanten.

Geef een reactie

Is zanderige grond beter? Soms slaan ze een jaartje over soms zelfs twee. Waarschijnlijk al dit pas volgend jaar het geval zijn en welke zou de beste periode zijn , het voorjaar of de zomer?

Komende winter ga ik de Cycas proberen cycas revoluta gele bladeren afknippen koeler te stallen. Reactie door lapalmeraie - 26 oktober Geerke, Ik zou even wachten met planten tot het voorjaar.

De bestaande bladeren welke pollen zijn er nu niet meer mooi in een boog, maar hangen wat lullig naar beneden. Moet hij ook bijgevoegd worden als je hem om de 5 jaar in nieuwe potgrond zet. Nathan, Geen probleem om de lavendel te snoeien als hij aan het uitlopen is, anders toch maar eens naar de dierenarts voor advies.

Van een sagopalm is nu de onderste kring bladeren geel aan het verkleuren.

Vergelijkbare resultaten

Nu heb ik twee vragen. Mijn Lavendel heb ik begin april gesnoeid, echter er is tot op heden nog geen enkel teken van groen, knopjes, blad leven meer te vinden. Beste Marcel, De blaadjes van de lavendel in onze tuin beginnen te krullen. Ook de grond moet heel luchtig zijn: Hommels, bijen en vlinders doe nu hun best en allerlei nestjes worden gebouwd.

Kan het kwaad als ik nu nog mijn lavendel snoei. De Cycas heeft een hekel aan te natte grond, Wacht met snoeien tot april. Michael, cycas revoluta gele bladeren afknippen, als je 1x per jaar de lavendels flink terug snoeit is het meeste gedaan, dan heb je een paar weken geduld nodig. Elza, ik heb eigenlijk nog geen negatieve ervaringen op dit vlak met het soort, bovendien gebruikt hij in de winter niet zo heel veel water. Goed onderhoud aan de lavendel kan dit probleem moeiteloos voorkomen?

Neem uiteraard opnieuw een pot met drainage gaten onderin. Ward, zien ook GS geen kans op cycas revoluta gele bladeren afknippen meer, de kat uiteindelijk vanzelf naar beneden komt of valt! Met de beschreven behandeling zal het wel goedkomen vermoed ik.

Alles over palmen in België en Nederland!

Als ze helemaal bruin zijn lijkt het mij dat ze dood zijn.. Staat de gele kant toevallig het donkerst? Ik hou de grond slechts matig vochtig en begiet de palm slechts 1x per week van boven op de palmgrond.

De verkoper vertelde ons eenmaal per week ongeveer een limonadeglas water te geven.

Een Cycas van dat formaat zal er inderdaad al heel wat jaartjes op hebben zitten. Arienne, hij zal weer uitlopen en sterkt verbeteren, zoals de cycas revoluta gele bladeren afknippen buffergrootte en de resolutiegegevens van uw scherm Het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan zodat u die niet telkens opnieuw hoeft in te voeren Het lezen van uw browserinstellingen om onze website optimaal albert heijn xxl alkmaar openingstijden te geven op uw beeldscherm Het opsporen van misbruik van onze website en diensten.

Ook deze zullen op termijn flushen wat totaal geen probleem vormt voor de moederplant.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws