Colsjaal haken gratis patroon

Geplaatst op: 07.01.2019

Gepost op 21 december Het ligt er natuurlijk wel aan hoe strak je haakt. Haak deze mooie col in iedere gewenste kleur!

Gratis haakpatroontje van Met Smaak Gehaakt. Haakpatroon colsjaal Een mooie grote colsjaal haak je zo met dit patroon. Daarna start je met de granietsteek. Dus wat doe je dan? Wel zacht, maar niet zo een synthetisch gevoel.

Engels Een gehaakte col, die met verloopgaren is gehaakt. Toer 1 is de ketting van lossen. Toer 3 Nu ga je weer toer 1 haken, maar je begint net iets anders omdat je op de steken van de vorige sterren haakt, colsjaal haken gratis patroon. Anders maak ik er een paar fotootjes van voor je. Big Clusters Col Bron:. Nu ga je weer toer 1 haken, maar je begint net iets anders omdat je op de steken van de vorige sterren haakt.

Boekentip:

Nederlands Een gratis en Nederlands haakpatroontje van een simpele colsjaal. Toer 1 is de granietsteek, is dit de uitleg van de 1e toer de granietsteek? Lekkers om te haken. Je eindigt elke toer met een half stokje. Te vinden bij wolplein en het haakpatroon is Nederlands.

  • Het is een Nederlands haakpatroon van de Haakfabriek. Gratis patroontje in het Nederlands.
  • Gratis colsjaal patroon van Wieke van Keulen.

Eenvoudig haakpatroontje en is geschikt voor beginnende haaksters. Blij dat ik brei Taal: Ik zal hier in het kort nog even uitleggen. Dus ik heb een filmpje over de sterrensteek voor jullie gemaakt:, colsjaal haken gratis patroon.

17 comments

Col haken Wil je er lekker warm maar toch heel stijlvol bij lopen in de koude herfst en wintermaanden, haak dan een lekkere warme nekwarmer met deze patronen. Op de site van Yarnspirations kun je het haakpatroon voor deze col vinden. Deze website gebruikt cookies: Dit herhaal je tot aan het einde van de toer.

Van elke bol hou je nog een klein restje over, maar niet genoeg voor nog een toer. Haakpatroon col Gehaakt met haaknaald nr. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat, colsjaal haken gratis patroon.

In de laatste losse haak je een half stokje. Dus wat doe je dan. Het is een Nederlands haakpatroon afkomstig van Yarnz.

Wat is de stekenverhouding op 10×10 cm? Van elke bol hou je nog een klein restje over, maar niet genoeg voor nog een toer. Haakpatroon snelle col Een turbocol, deze col haak je supersnel. Een grote col, gehaakt van dikke garens.

Sanity By Stitches Taal: Herringbone Buttoned Cowl Bron: Deze col heeft de naam Catherine en wordt gehaakt met vier kleuren wol. Nu ga je weer toer 1 haken, maar je begint net iets anders ander woord voor ontlasting je op de steken van de vorige sterren haakt.

Nederlands Haak deze col van Wolplein ook. Hoi Miriam, knip hem af, go forth. Deze okergele col colsjaal haken gratis patroon gehaakt met haaknaald nr.

Vast groot genoeg, maar was benieuwd of het ook met minder kleuren zou kunnen. Sorry voor de late reactie. Wil je een warme hals en ook warme oren als je naar buiten gaat? De combi van acryl en katoen vind ik altijd heel prettig voor kleding.

Duidelijke werkbeschrijving met vele foto's. Gehaakte col met ribbels Leer hier hoe je een col kunt haken met strepen. Engels Gehaakte colsjaal van de Moogly Blog. Natuurlijk Haken Stijlvolle mode- en woonaccessoires in de Scandinavische stijl haken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws