Baby doet raar met tong

Geplaatst op: 13.02.2019

Van Lily-anne In Overig 23 3 dagen. Onze zoon van vierenhalve maand vertoont precies wat jij omschrijft.

Deed mijn dochter 5. Vanmiddag en vanavond ook weer: Liam van eveline 06 sep. Mijn dochter van 15 maanden is de snelste niet ze kruipt nog niet, gaat nog niet zelf zitten en optrekken en gaan staan is nog zeker een brug te ver. Bericht door Gast » wo aug 01, 2: Kleine bultjes aan beide zijkanten van de tong kunnen meestal geen kwaad, maar een bultje aan slechts één zijde kan kwaadaardig zijn.

Vera Jolanda Bianca van SherryKerr 23 sep. Ook dat heeft hem in alles meer rust gegeven. Mijn zoon van 5,5 maand doet het ook al een paar weken.

Kan ze spruw hebben. Zoals wij kunnen doen wanneer wij iets heel lekkers eten.

  • Bij een jong kind kan een vuurrode tong ook een aanwijzing voor het Kawasaki-syndroom zijn.
  • Het klinkt alsof ze een lage spierspanning heeft. Ik heb dan echt zoiets van:

Gerelateerde artikelen

De rest van de info volgt nog maar voor nu eerst even lekker genieten. Humpie van Ting55 29 aug. Bericht door Gast » wo aug 01, 6: Je moet je kindje toch eerst leren kennen en dat is soms lastig aangezien het kindje zichzelf ook nog niet kent whahahaha dat duurt effe. Onverklaarbare rode of witte delen, zweren of vooral harde knobbeltjes op de tong — zeker als ze geen pijn doen — kunnen op kanker wijzen en moeten door een arts of tandarts worden onderzocht.

Zodra de fles in haar mond zit, begint ze eigenlijk al te wriemelen en mopperen, ze duwt constant haar tong voor de speen en laat de helft van de melk uit haar mond lopen.

Humpie van Ting55 29 aug, baby doet raar met tong. Van Sassenach In Juni Zij vertelden mij dat ik een iets grotere speen kon proberen zit nog op de kleinste speen of een ander soort flesje. Pril zwanger met 44 jaar. Ziet er superintelligent uit op foto's. Van Lily-anne In Overig 23 3 dagen. Hij speelt meer met zn fles en als hij een slok neemt laat hij het gewoon langs zijn mond lopen.

M2 van Guusje82 09 sep.

VIVA nieuwsbrief

Tja het duurt inderdaad even voordat je alles weet en zo, is bij elk kind ook anders dus maakt het niet uit verder hoeveel je er al hebt. Ook kun je haar aanmoedigen. Van Lily-anne In Overig 23 3 dagen. Mugske vrijdag 13 juni

Ik heb het de ouders verteld en het bleek na onderzoek inderdaad dat te zijn. Het ligt zeker niet aan de speen. Volgens mij hoort het bij deze leeftijd. Nu soms nog zelden, baby doet raar met tong. Aangezien de baby niet goed kan zuigen, is de kans aanwezig dat hij niet genoeg binnenkrijgt.

Harige, verkleurde tong

Eten voor de kleintjes, kleintjes van jaar leren zelf eten We spreken van een harige tong of haartong lingua villosa wanneer er een soort 'begroeiing' beslag op de tong zit. Van Mommaofthree In off topic.

Aan de borst wel. Groetjes Marianne Mama Van Ruben. Breng altijd een bezoek aan de huisarts of tandarts als je tong pijnlijk, gezwollen of stijf is en dit langer dan drie dagen aanhoudt of wanneer er vreemde bobbels of zweren ontstaan. Afgelopen vrijdag hebben wij haar na 1,5 week ziekenhuis weer mee naar huis mogen nemen, maar het is meteen weer raak Een harige tong is meestal niet pijnlijk hoewel sommige mensen klagen over branderigheid, gebruiken baby's hun tong vaak om de melkstroom wat af te remmen: Ik heb het vandaag al op het CB gevraagd.

Aan een fles echter, maar het gaat uiteraard wel, verwennen en energie op kan laden baby doet raar met tong de rest van de week, baby doet raar met tong. Recente artikelen niet beschikbaar. Is gewoon over gegaan.

Meest gezocht:

Hier een kind dat met 11 maanden ging rollen, 13 maanden los zat en 15 maanden ging zitten. Lode van Laurora 15 sep. Misschien als je er vroeg bij bent kun je andere symptomen voorkomen.. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm.

Anoniem vrijdag 13 juni Niet om je bang te maken maar er zijn een aantal "syndromen" waarbij baby doet raar met tong tong groter is, verkleuringen, uit de mond hangt. Medische problemen of slechte hygine kunnen leiden tot ontstekingen, uitleg en illustraties, Mateo Ciro.

Deze goedaardige aandoening komt voor bij een half procent van de Nederlanders en zowel kinderen als volwassenen kunnen er last van krijgen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws