Auto stottert bij gas geven renault

Geplaatst op: 13.12.2018

Reageren Reageren met quote. Wat kan dit probleem zijn?

Zoals inlaatspruitstukpakking en de carburateurflens. Laat de auto eens uitlezen,hoe is de staat van onderhoud etc. Twingo stottert en valt uit tijdens het rijden. Geen idee, heb de auto weggedaan. Bericht door WillemS » wo nov 24, 9: Het is lastig te omschrijven en te herleiden waar het vandaan komt. Het gebeurt niet direct als ik het gaspedaal indruk, maar het lijkt te reageren op de uitlaat, iets met de toerenregeling.

Wanneer door verschillende oorzaken het regeneratieproces niet op gang komt kunnen er storingen ontstaan. Door onze kennis komen wij tot een oplossing voor elk probleem vakkundig personeel. Zoals inlaatspruitstukpakking en de carburateurflens. Ik had renault clio 1. Hier de noodzakelijke onderdelen?

Bericht door Rojo69 » wo nov 24, 4: Het inlaatspruitstuk in jouw auto kan verstopt raken door uitlaatgassen die een plakkerige aanslag roet produceren.

Bij een haperende, stotterende of schokkende motor ligt het probleem vaak in de onderdelen die het verbrandingsproces organiseren. In stationaire stand gebeurt hetzelfde: Wanneer bij een multipoint 1 injector stopt, stopt niet heel de motor.

Dat bedoel ik, afhankelijk van de toepassing zal de ene ontvetter agressiever zijn dan de andere. Misschien je tank leeggereden zodat je sproeiers verstopt zitten. Vanaf zondag heb ik de auto van mijn vriendin overgenomen en ben ik op maandag 10 september naar mijn werk gegaan en geprobeerd de auto uit te lezen.

Intro Mijn vriendin is in bezit van een Twingo II restyled uit , 1.

  • De gebruikte url is ongeldig. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
  • De draden ga ik controleren. Bericht door Lidia » za nov 25, 5:

De overige 70km zonder problemen gereden. Ik heb het ook al een keer mee gemaakt 2 minuten nadat ik ging rijden, auto stottert bij gas geven renault, aangezien het maar af en toe gebeurd en het handig is dat als het gebeurd. Nou hoeft dat het niet te zijn maar wil toch kijken of het hier misschien aan ligt. Het nike air max groen zalando van maarten is lastig, de motor is dan nog niet op bedrijfstempratuur, waarbij de fans hem van wel hl dichtbij kunnen zien.

Ik had renault clio 1. Remmenreiniger heet alleen zo omdat het een ontvetter is die vooral gebruikt word voor het ontvetten van nieuwe remschijven waar af fabriek een laagje olie overheen zit tegen het roesten Carburateurreiniger is ook een goed alternatief.

Voelt een beetje alsof hij zijn kracht verliest.

De oorzaak van jouw stotterende auto?

Quote Carkiller Zeer waarschijnlijk: Als je 1 slag mist bij toeren is dit veel meer merkbaar dan 1 slag missen bij bijvoorbeeld toeren. Dat is goed maar op een gegeven moment kunnen wij je niet verder helpen. Je moet idd goed opletten; als de motor afgeslagen is dan valt de spanning van de benzinepomp ook na enkele seconden uit.

Nieuwere discussies Oudere discussies. Aan de brandstofpomp ligt het niet. Altijd remmenreiniger gebruiken geen wd40 Reageren Reageren met quote. Misschien je tank leeggereden zodat je sproeiers verstopt zitten. Het motortje mist compressie op 1 van de 3 cilinders door een lekke koppakking.

Garageforum

Ernst13 28 maart Hij schokte en viel toen drie keer vlak na elkaar uit. Na 4 uur weken hoefde ik hem alleen nog maar droog te maken, zag er uit als nieuw.

Nieuwere discussies Oudere discussies.

Na verloop van tijd zorgt dit aanslag ervoor dat het inlaatspruitstuk dichtslibt. Auto stottert bij gas geven renault url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reageren Reageren met quote. Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Ook eens in Duitsland getankt vanwege de prijs, eerst ging het goed en ineens kreeg ik gestotter.

Hoe is het olieverbruik. Het lijkt er voorlopig op dat het werkt, loopt de motor in meerdere opzichten beter dan daarvoor, maar aankomen waar je naartoe gaat kan voelen als een eigen speciale cirkel van de hel.

Wat kan dit probleem desiree van den berg fotografie. Vaak zijn deze stuk en makkelijk om altijd een spare in de achterbak te leggen.

Weet jij het antwoord?

Na veel gegoogled te hebben denk ik nu dat het aan de map-sensor ligt, dus zoeken naar omschrijvingen en afbeeldingen van een map-sensor zodat ik zelf misschien kan kijken of er iets aan mankeert. Auto stottert renault clio Gepost door Keyloged. Het geeft me in ieder geval voldoende vertrouwen om de komende zomervakantie goed door te komen.

Dat is altijd de eerste stap. Weet jij het antwoord. Een auto kan melding maken in de vorm van foutcodes m.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws