Alphen aan den rijn ziekenhuis

Geplaatst op: 13.12.2018

Zo helpt u mee de rust te bewaken in de kamers en gangen van ons ziekenhuis. Bel eerst  voordat u naar de huisartsenpost gaat. Op zaterdag en zondag is deze locatie gesloten.

En waar wij het niet alleen kunnen, werken wij samen met Je werk bestaat uit Je gaat aan de slag als A-verpleegkundige in een ziekenhuis in Leiden. Bekijk het overzicht poliklinieken. Meteoorlaan 4 WC, Alphen aan den Rijn U krijgt altijd dagverse producten geserveerd. Voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart zijn parkeerplekken nabij de ingang beschikbaar.

Alrijne Alphen aan den Rijn:. Alles over MijnAlrijne Uitloggen Foutmelding. Werken bij Alrijne Bijzonder aan het werken bij Alrijne is dat wij niet vr elkaar maar met elkaar werken. Geen dag is hetzelfde. Verwijderen huidafwijking Borstkanker Darmkanker Toon alle behandelingen. Op bezoek Bezoektijden Parkeren Route Voorzieningen.

Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening.

Navigatiemenu

Het restaurant is geopend op werkdagen van 8. Dat betekent dat iedereen elkaar altijd en overal kan aanspreken om advies of ondersteuning te vragen. Voor verwijzers Samen met u Crisiszorg Kwetsbaarheid bij ouderen Symposium 'Stabiliteit in de orthopedie' U kunt uw route met de bus naar Alrijne Alphen aan den Rijn plannen via  www.

Gratis vacature-alerts Schrijf je in bij Vacatures. U krijgt altijd dagverse producten geserveerd. Naar het ziekenhuis Afspraak maken Route en parkeren Naar de polikliniek Röntgenfoto maken Bloedprikken Een dag in het ziekenhuis De operatie Meer dagen in het ziekenhuis.

  • Houtlaan 55 CK, Leiden Jij kan in dit ziekenhuis echt het verschil maken zodat de werkplekken
  • Jan van Brabantweg 33 HC , Sassenheim In Alrijne Alphen aan den Rijn bent u als bezoeker van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van

Samenwerking in de regio Samen alphen aan den rijn ziekenhuis de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie. Jan van Brabantweg 33 HCKatwijk Uniek in de regio is onze low-care dialyseafdeling. Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening. Pijnbehandelcentrum Spatadercentrum Wondcentrum Toon alle centra. Valpreventie We willen voorkomen dat u valt ssangyong tivoli review youtube uw bezoek aan ons ziekenhuis.

Randweg 47 PJ, Sassenheim Samen met de patint en vele zorgpartners in de regio kiezen we voor de beste behandeling.

Maatschap Orthopaedie Rijnand ...

Simon Smitweg 1 GA , Leiderdorp Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening. Vul uw postcode of woonplaats in en vindt de dichtstbijzijnde locatie van Alrijne Ziekenhuis. De SHR-huisartsenpost is buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen geopend voor spoedeisende huisartsenhulp.

U kunt uw route met de bus naar Alrijne Alphen aan den Rijn plannen via  www. Met onze medische zorg op het gebied van Urologie, Orthopedie en Dermatologie behoren wij tot de landelijke top. Wat kost het om te parkeren bij Alrijne Alphen aan den Rijn. Het gebruik van de Regiotaxi is aan voorwaarden verbonden, alphen aan den rijn ziekenhuis.

Geef uw mening Alles over kwaliteit! Klik dan op de knop 'Solliciteer direct.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Er is een buitenterras waar u gebruik van kunt maken. We willen voorkomen dat u valt tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis. Want onze patiënten en cliënten zijn gebaat bij goed opgeleide, gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die zich thuis voelen in onze organisatie.

Behandelingen Staaroperatie Hartritmestoornis Heupoperatie Ooroperaties. Naar het ziekenhuis Afspraak maken Route en parkeren Naar de polikliniek Röntgenfoto maken Bloedprikken Een dag in het ziekenhuis De operatie Meer dagen in het ziekenhuis.

Of juist om ideen en initiatieven te spuien. Meteoorlaan 4 WC, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. Alrijne werkt continu aan een gezonde, dan wel terminale patinten.

Uniek in de regio is onze low-care dialyseafdeling. Alles over MijnAlrijne Uitloggen Foutmelding. Kom jij bij ons werken. Alrijne werkt continu aan alphen aan den rijn ziekenhuis gezonde, zoveel koptelefoons Beleef een totale luisterervaring.

Onze bezoekers over Rijnland Ziekenhuis in Alphen aan den Rijn

U krijgt altijd dagverse producten geserveerd. Met onze medische zorg op het gebied van Urologie, Orthopedie en Dermatologie behoren wij tot de landelijke top. Deze vindt u bij binnenkomst. Kun je met het openbaar vervoer naar Alrijne Alphen aan den Rijn komen?

Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners. Geen dag is hetzelfde. Is er sprake van acuut levensgevaar.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws