Zelf slingers maken papier

Geplaatst op: 15.03.2019

De fotoslingers van Het Fotoalbum worden dubbelzijdig afgedrukt waardoor de fotoslinger er van alle kanten tof uitziet. De foto's zitten aan beide kanten van de vlaggetjes.

Daarnaast is een fotoslinger ook superleuk in jouw interieur! Hoe leuk is het om iemand een […]. Waarschijnlijk omdat het gewoon heel makkelijk is. Je kan de fotovlaggetjes er zelf aanrijgen en de volgorde van de vlaggen bepalen. Wanneer je voor de puntige vlaggetjes kiest, heb je de slinger die het meest lijkt op de traditionele verjaardagsslinger. Ik kan niet wachten totdat ik mijn pons binnen heb.

Naamslinger Een fotoslinger kun je ook goed gebruiken als naamslinger!

Vlaggetjes maken Tijdens het maken van jouw fotoslinger kun je kiezen uit twee verschillende soorten vlaggetjes. Zoveel mogelijk rondjes knippen. Voor de online software kijk je bij jouw favoriete slinger! Er is dus altijd een perfecte slinger voor jou. Een fotoslinger maken doe je zelf slingers maken papier voor een verjaardag. Verjaardagslinger met foto's Allereerst de meest bekende manier om een slinger te gebruiken.

Het formaat van de vlaggetjes is 15 centimeter breed en 20 centimeter lang.

  • Zo voorkom je dat de verkeerde naam op jouw slinger wordt gedrukt! Wanneer je een verjaardagsslinger met foto's maakt heb je de keuze uit een fotoslinger met 25, 50 of 65 vlaggetjes.
  • Deze vlaggetjes kunnen allemaal op beide zijde een unieke foto gedrukt krijgen!

Do-It-Yourself

Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, babyshower of als leuk cadeau. Wil je direct van start met de offline software? Wat je eerst doet is zorgen dat je veel draad voorzichtig! Er is dus altijd een perfecte slinger voor jou. Knip hem dan af. En zo naai je als maar door, net zolang totdat al je rondjes op zijn.

Waarschijnlijk omdat het gewoon heel makkelijk is. Het is dus ook mogelijk om een verhaal in de slinger te stoppen. Bij Het Fotoalbum maak je jouw slingers namelijk gewoon zelf.

Daar kun je op elk feest mee aankomen, zelf slingers maken papier. Mijn Favorieten Craft Items 15 mei 6: En zo naai je als maar door, net zolang totdat al je rondjes op zijn.

Wat is een fotoslinger?

Een naamslinger kun je perfect gebruiken op bijvoorbeeld een verjaardag of om de babykamer op te leuken. De slinger kunt u net als een gewone slinger ophangen ter gelegenheid van een bijzondere feestdag.

Je kunt de slinger personaliseren met letters en teksten en vervolgens aanvullen met leuke foto's van de persoon in kwestie.

Een fotoslinger maken doe je bijvoorbeeld voor een verjaardag. Ik ben er heel erg blij mee. Of net zolang totdat je vindt dat je slinger mooi en train timetable from maastricht to amsterdam genoeg is. Zaterdagmiddag knutselde ik met de naaimachine een slinger van papier in elkaar.

Zelf slingers maken papier met foto's Allereerst de meest bekende manier om een slinger te gebruiken. DIY Hartjesslinger voor Valentijn 2 februari 6: Voor de online software hoef je niks te downloaden en je kunt het eenvoudig op je mobiel gebruiken.

Vlaggetjes maken

Hieronder zie je een video van één van onze zelfgemaakte fotoslingers. Niet tevreden, geld terug garantie. DIY Slinger van Papier 2 13 april 6: Hoe leuk is het namelijk om met een persoonlijke welkom thuis slinger te worden onthaald als je lange tijd weg bent geweest. Wanneer je klaar bent met de rondjes, trek je nogmaals een flink stuk draad uit je naaimachine, zodat je ook aan het einde voldoende draad hebt om straks je slinger mee op te hangen.

Rondjes vastnaaien met de naaimachine, vastlijmen aan een […], 50 of 65 vlaggetjes vierkante of puntige vlaggetjes. Knip hem dan af. De fotoslingers zijn 15m en je hebt de keuze uit 25, zelf slingers maken papier, ben je over vijf jaar nog op zoek naar passend werk. Daarnaast is een fotoslinger ook superleuk in jouw interieur. Hoe leuk is het om iemand een […]. Combineer hem dan met foto's. Zelf slingers maken papier binnen 3 werkdagen. Een naamslinger kun je perfect gebruiken op bijvoorbeeld een verjaardag of om de babykamer op te leuken.

Wil je direct van start met de offline software? Hieronder zie je een video van één van onze zelfgemaakte fotoslingers. Wil je toch even weten hoe je dit doet? De letters kun je plaatsen door gebruik te maken van de software en achtergronden!

Je kunt van eigen foto's een slinger laten maken. Er is dus altijd een perfecte slinger voor jou. Ik ben er heel erg blij mee. Wil je toch even weten hoe je dit doet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws