Willem van oranje woerden

Geplaatst op: 15.12.2018

Groep 4 heeft genoten op de boerderij van boer Bert. We kijken ernaar uit elkaar weer te ontmoeten en wensen iedereen een gezellig en leerzaam schooljaar toe!! Daar gaan we nu weer voor

Vorig jaar gingen we ervandoor met de eerste prijs. Klankenrijk Mary van de Panne Leliestraat 3. Aanstaande donderdag wordt er weer oud papier opgehaald!! De kleuters vieren hun eigen indianenfeestje! Wilt u dat uw scholen top School in Woerden wordt? Het nieuwe schooljaar gaat van start! Geloofwaardig Spreken Adriaan van Ostadestraat

De Smidse havenstraat We zijn erg blij met het mooie willem van oranje woerden. Goudenregenstraat 2a Woerden HG. Eerste avond van de avondvierdaagse zit erop!. Vol trots lieten de kinderen al de aangebrachte coatings, het nieuwe speelgoed en de boulderwand aan hun ouders zien.

De WvO doet mee met 2 prachtige tekeningen van Sanne en Sonia.
  • We zijn erg blij met het mooie resultaat!! De kleuters vieren hun eigen indianenfeestje!
  • Dit kan via de website, maar ook via de Sjors-app.

Kennismaken

Het plein ziet er prachtig uit! Wat was er veel te zien en te leren! Hoe kun je stemmen? Andersenschool Andersenhof 2 Woerden, BS "Elk kind heeft talent en gebruikt zijn nieuwsgierigheid om te groeien! Heeft u uw kind al ingeschreven voor een van deze leuke naschoolse activiteiten?

Andersenschool Andersenhof 2 Woerden, BS "Elk kind heeft talent en gebruikt zijn nieuwsgierigheid om te groeien. Heeft u uw kind al ingeschreven voor een van deze leuke naschoolse activiteiten, willem van oranje woerden. Wilt u dat uw scholen top School in Woerden wordt. Hieronder nog even alle info en de ophaaldata op een rij. Contact de scholen Klik hier om een bericht naar de scholen te sturen.

Oog voor uw kanjer

Hieronder nog even alle info en de ophaaldata op een rij! Andersenschool Andersenhof 2 Woerden, BS "Elk kind heeft talent en gebruikt zijn nieuwsgierigheid om te groeien!

Wij zijn er helemaal klaar voor! Trots op onze WvO kanjers!!

Erfgoed Kleurboeken Molenstraat 9. Bruna Woerden Voorstraat Avondschool Futura College Abeellaan 2? Groep 5 op bezoek bij het kasteel van Woerden. Er staan inmiddels 18 tekeningen op de website van Sjors www. Adviesbureau Jessica Rateland Molenstraat 9!

Willem van Oranje

Stemmen kan vanaf nu tot en met vrijdag 21 september De Johan Frisoschool is een ambitieuze, kleinschalige christelijke basisschool in Woerden waar kinderen met veel plezier naar toe gaan. Bijbelshop Oudewater Peperstraat 1a, Oudewater.

Vandaag zijn de code kaarten aan de kinderen meegegeven. Aanstaande donderdag wordt er weer oud papier opgehaald!!

Het resultaat mag er dan ook zijn. De Leerstek Stromenlaan Graag allemaal stemmen op n van deze mooie tekeningen!! We wensen iedereen een gezellige dag toe!.

De Singelloop is op 4 juni. Goudenregenstraat 2a Woerden HG? Gastouder opvang vanessa Gerard doustraat Contact de scholen Klik hier om een bericht naar de scholen te sturen. Willem van oranje woerden Willem van Oranje.

Onze speerpunten

Daltonschool De Achtsprong Stromenlaan A. Vanmiddag hebben de leerkrachten een studiemiddag. Aanstaande donderdag wordt er weer oud papier opgehaald!!

Je mag gewoon meelopen, schrijf je in onder naam van de Willem van Oranje. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze actualiteit. Er staan inmiddels 18 tekeningen op de website van Sjors www.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws