Vlaggen quiz wereld antwoorden

Geplaatst op: 14.03.2019

Welk pretpark ligt in Wassenaar? Zie Historische vlaggen voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Hoe heette Indonesië vroeger? Welke Nederlandse stad wordt de trolleystad genoemd? Vlag van Bosnië en Herzegovina. Welke rivier is de op één na langste ter wereld? Vlag van Sri Lanka. Zie Vlaggen van niet-erkende staten voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Vlag van de Bahama's.

In welk land ligt de Povlakte. Wat is de hoofdstad van Hawa. Vlag van de Dominicaanse Republiek. Wie heeft de Italiaanse vlag ontworpen. Vlag van de Bahama's. Vlag van de Verenigde Arabische Emiraten!

In welk land vind je de steden Katowice, Krakau en Lublin? De Russische Roebel Welke hoofdstad heeft de meeste inwoners van de Europese Unie?
  • In welke stad ligt de verboden stad?
  • Wat is de hoofdstad van Hawaï?

Account Options

Vlag van de Maldiven. Welk land wordt ook wel land van duizend meren genoemd? Blauw en wit Doordat de PLO tijdens het uitroepen van de staat officieel geen autoritaire macht had in het gebied en onverdeeld Jeruzalem vanaf volgens de Israëlische wetgeving hoofdstad van de staat Israël is, wordt Palestina niet volledig internationaal erkend.

In welke zee ligt Aruba? Daarnaast gebruiken veel staten aparte handelsvlaggen en oorlogsvlaggen.

Welke stad in de Verenigde Staten wordt ook wel Tinseltown genoemd. Welke hoofdstad heeft de meeste inwoners van de Europese Unie. Vlag van Antarctica niet-officieel. In welke stad staat het Zuiderzeemuseum. Vlag van de Verenigde Arabische Emiraten. Wat is de hoofdstad van Argentini.

De Vlaggen Quiz!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In welke stad ligt de verboden stad? Welke rivier is de op één na langste ter wereld?

Welke stad is de hoofdstad van New York! Welke rivier is de op n na langste ter wereld. Hoeveel Amerikaanse staten zijn er. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina zweten bij minste inspanning. Welke hoofdstad heeft de meeste inwoners van de Europese Unie!

Over Vlaggen Quiz

In welke stad staat het Vrijheidsbeeld? Vlag van Sao Tomé en Principe. Overgenomen van " https:

  • Vlag van de Seychellen.
  • Hoe heette het IJsselmeer vroeger?
  • Vlag van de Verenigde Arabische Emiraten.
  • Vlag van de Jihad.

In andere projecten Wikimedia Commons. Aan welk plein in Amsterdam staat het Koninklijk paleis. Welk vlaggen quiz wereld antwoorden ligt tussen Spanje en Frankrijk in.

Hoe heette het IJsselmeer vroeger. Welke stad vind je de Bataviawerf. Het gebied wordt door de VN beschouwd als bezet door Isral. Vlag van de Marshalleilanden.

Navigatiemenu

Vlag van de Jihad. In welke stad vind je het Bierreclame Museum? Welke 2 kleuren heeft de vlag van Griekenland?

Dit artikel begint met een lijst waarin alle nationale vlaggen staan en geeft vervolgens een overzicht van andere artikels over vlaggen. Vlaggen van de wereld        Portaal: Portaal Vlaggen en wapens. Welke stad wordt enkele dagen per jaar Oeteldonk genoemd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws