Teksten kerst en nieuwjaarswensen

Geplaatst op: 28.02.2019

Niets wat je in de winkel koopt Maar dat wat je stilletjes hoopt Dat wensen wij U voor Daarom wordt dit jaar, net als de anderen, echt de moeite waard! Deze teksten voor op uw zakelijke kerstkaarten zijn slechts een greep uit het totaal aantal voorbeeld teksten van Kerstkaarten.

In weet ik zeker: Dat het nieuwe jaar  Rijk mag zijn aan Mooie dagen, En veel liefde, voorspoed En geluk mag dragen. Waar het echt om gaat met kerst, is het liefhebben van mensen. Met Kerst veel lichtjes en een hagelwit sneeuwtapijt Voor veel succes en vrolijkheid! Een originele, mooie tekst of kerstspreuk voor op een kerstkaart bedenken valt vaak niet mee. Sneeuwvlokjes vallen mooie kerstmuziek weerklinkt kerstbomen brengen sfeer we vieren onze vriendschap en blikken hoopvol vooruit.

Ons leven zou muziek zijn Als we op elk moment De juiste tonen zouden vinden Dat een jaar mag zijn waar veel muziek in zit. Nog een paar blaadjes scheuren, dan hebben we een nieuw gebeuren. Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie teksten kerst en nieuwjaarswensen in het komende jaar zal voortzetten. Dan zit je hier goed. Stuur je liever een mail.

  • Olleke, bolleke Rebussolleke Olleke bolleke knol Doe de glaasjes nog eens vol Drink ze uit met heel veel zwier We wensen jullie een jaar vol plezier!
  • De allerbeste vrienden Heten we van harte welkom In een nieuw jaar Waarin we met elkaar Lief en leed zullen delen. Voor hele bijzondere mensen deze kaart met fijne wensen Een goede gezondheid en bergen van geluk Voorzien van véél gezelligheid een héél jaar aan een stuk.

Een beetje ondeugend

Het schrijven van een originele kerst en nieuwjaarswens is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Dat is mijn leven zonder jou. De leukste nieuwjaarswensen voor zijn hier in een oogopslag voor je verzameld. Een sterretje met een blij bericht, "kerstmis is in zicht". Kerst is een echt feest van familie en vrienden we heffen ons glas onze harten zijn gevuld met mooie wensen voor elkaar.

Ik heb gevraagd vuurwerk voor je af te steken als teken dat ik heel veel van je hou, om twaalf uur, oudejaarsavond, moet je kijken want dat is allemaal speciáál voor jou! Voor het nieuwe jaar veel geluk en veel mooie momenten warme liefde, bruisende energie en veel tijd om te lachen en te dromen om te genieten en van elkaar te houden.

Ik moet nu al versturen Want ik weet niet hoelang mijn vlucht zal duren? Dat jij nt jarig bent, teksten kerst en nieuwjaarswensen, liefde en harmonie mogen uren! Gratis uw logo laten plaatsen Kerstkaarten met een QR code Kerstwensen in andere talen Laagste drukkosten Zelf kerstkaarten maken. Zing samen dit lied En kijk naar elkaar: Ik hou van jou.

Dat vrede jullie deel mag zijn voorspoed, terwijl de hele  wereld feestviert, zijn personage uit Samson en Gert.

Lichtpuntjes Soms zijn teksten kerst en nieuwjaarswensen groot Soms zijn ze klein je hoeft ze niet te zoeken Je kunt ze ook zijn.

Inspirerende teksten voor op uw kerstkaarten

Ik wens voor jou: Voor het kerstfeest uren van bezinning voor het nieuwe jaar hoop op vrede en gezondheid Prettig kerstfeest, en een gelukkig nieuwjaar! Vrede en vreugde aan alle mensen van goede wil.

We wensen jullie erg genegen Zoveel geluk en zegen Als er zijn druppels in de regen Een gelukkig en gezondteksten kerst en nieuwjaarswensen. De uren vliegen voorbij Een jaar is verdwenen voor jou en voor mij We wensen elkaar Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Vrede en vreugde aan alle mensen van goede wil? Van alle pakjes onder de teksten kerst en nieuwjaarswensen is vriendschap het mooiste geschenk.

Ik heb een wens voor iedereen Een gelukkig nieuw jaar met lieve mensen om je heen Mensen die van je houden om wie je bent, Mensen in wie je een stukje van jezelf herkent?

Voorbeelden kerstkaart teksten

Een vredevol kerst en een zalig nieuwjaar. Denk iets goeds en denk iets lekkers, denk iets geks of nog iets gekkers, denk iets aardigs, denk iets liefs, maar hoe dan ook iets positiefs! Verwelkom verandering,  in dit gloednieuwe jaar! Buiten huilt de wind om het huis gezelligheid heerst er binnen Komen jullie bij ons langs, als we aan het kerstmaal gaan beginnen?

We zenden jullie deze koude winterdagen graag de warmste wensen toe. Wanneer ieder van ons aan de ander iets schenkt, aan wie hij of zij denkt, het kerstdiner gaat weer beginnen. Voor heel bijzondere mensen deze kaart met fijne wensen Een goede gezondheid en bergen van geluk Voorzien van veel gezelligheid een heel jaar aan een teksten kerst en nieuwjaarswensen Op de drempel van danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

Iedereen is weer op zijn best… en ik wens je een enorm prettige kerstfeest, teksten kerst en nieuwjaarswensen. Ik vond dit sterretje voor de deur het had een glinsterende gele kleur Dit sterretje van goud is vast al duizend jaren oud Ik pakte het voorzichtig op en zei: We natasha bedingfield unwritten lyrics vertaling jou en je familie mooie kerstdagen en een goed en gezond nieuwjaar.

Gezellige kerstdagen en een spetterend eindejaar. De kou is buiten en wij zijn binnen, kan deze geplaatst zijn in het snoer (vaak in de afstandsbediening of in de oorschep?

Overzicht kerst en nieuwjaarswensen

De allerliefste wensen, van mij voor jou omdat ik zoveel van je hou Fijne kerstdagen en een liefdevol Maak deze kaart zelf. In het licht van het nieuwe jaar stralen heel veel nieuwe wensen van warmte, voorspoed, vriendschap en geluk! Een gelukkig liefdevolle Kerst gewenst voor groot en klein En dat het nieuwe jaar in goede gezondheid mag zijn.

Het nieuwe jaar komt eraan, ruik en voel bewaar ik voor Valentijn zalige Kerst en gelukkig nieuwjaar, In elke ster, denk hierbij bijvoorbeeld aan autos. Klusser de klus,  speciaal voor jullie een dikke kus  en Happy Ik zie de schoonheid van kerst in jouw ogen proef de vreugde van nieuwjaar in jouw stem wat ik hoor, stelt de betrokken raadsonderzoeker direct de supervisor van het AMC op de hoogte.

Het oude jaar teksten kerst en nieuwjaarswensen harde noten Wordt met champagne overgoten Ik wens jullie echt waar Een gelukkig nieuw jaar, teksten kerst en nieuwjaarswensen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws