Sint maarten en het beertje you tube

Geplaatst op: 17.01.2019

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Ze gaan met hun lantaarns langs de deuren en zingen een Sint Maartenlied.

De wolf en de ooievaar - You Tube. Nijntje maakt een sneeuwkonijn - You Tube. De wilde geiten - You Tube. Bij de dolfijnen - Lees me voor.

Domme Emiel - You Tube.

Bewaar je favoriete video's en kijk later. Dit wordt mijn lampion. De wolf en de ooievaar - You Tube. De mijne is ook klaar. Wie wil er m'n rug insmeren. Het feest van Nijntje. De koe die een ei legde - BeeldbankTV.

Danara83 19 november Ik raad dit product aan. Ik woon in twee huizen - BeeldbankTV.
  • Ik ben benieuwd wat we nu gaan doen. De meisjes hebben rokjes aan en daar komt Sint Maarten aan.
  • Beetje Bob is bang Welterusten Beertje Bob.

Sonedutraining

Recensie s Als op 11 november het Sint-Maartensspel wordt opgevoerd, lopen Marieke en haar beertje met een lantaarn zingend door de stad. Opa Klokspin - You Tube. Anna's konijn is vies - You Tube. Vrouwtje theelepel - You Tube. De tweelingbroers - You Tube.

Ze gaan met hun lantaarns langs de deuren en zingen een Sint Maartenlied. Bas en Bibi - Lees me voor. De verwaande snoek - You Tube? Het verhaal van Sint Maarten wordt duidelijk uitgelegd. En dan is deze voor Flip. Als het nacht is - Truus van de Waarsenburg - Booxalive.

Recensie(s)

Venlo 8 oktober Kleine kraai met blote billen - You Tube. Een prima boek om aan kleuters het Sint Maartren verhaal duidelijk te maken. De krekel die niet tsjirpen kon - You Tube.

Roodkapje - Sprookjesvallei Je kunt hier je eigen sprookje mee maken. Een straat vol roddelplaat - Booxalive! Waar is Beertje Bob. De koning met de paardeoren - Bibliotheek Breda. Kleurdoosherrie - You Tube.

Opleiding tot rekencoördinator volgen?

Vertaling Vertaald door T. Het konijn de wezel en de kat - You Tube. Op hoge poten - BeeldbankTV.

Bas en Bibi - Lees me voor? Raad eens hoeveel ik van je hou. Sinterklaasje… Nu gaan we alles eerlijk dokter in het engels. Doornroosje - You Tube. Ko de kreeft versiert zijn huis - BeeldbankTV. Danara83 19 november Ik raad dit product aan.

Kleine Muis zoekt een huis.

Meer lesmateriaal

De mooiste vis van de zee - Opmaat. Meer video's van Koekeloere. Teken een boek - Netwijs.

Een lief verhaal dat de essentie van het Sint Maarten verhaal vertelt. Frokkie en Lola - Lees me voor. Roodkapje - Sprookjesvallei Je kunt hier je eigen sprookje mee maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws