Nieuw instagram account maken

Geplaatst op: 25.12.2018

Nieuw iOS 12 macOS Wesley Fabry 31 juli om 9:

Verder staat er niets bij. Gelukkig moet je het mailadres niet weten als je jouw wachtwoord wil herstellen. Er zijn twee manieren waarop je Instagram kunt installeren: Mira biermans 28 maart om Ik wil een bedrijfsaccount aanmaken, maar als ik op account toevoegen klik moet ik mij aanmelden met mijn al bestaande account.

Was this information helpful?

Dit zijn korte video's van 15 seconden die steeds een tip, trucje of meer uitlichten, nieuw instagram account maken. Mijn collega heeft ook het account van het werk gekoppeld aan zijn priv-account. Als dat niet lukt kun je de app verwijderen en opnieuw downloaden dan moet je je weer aanmelden voor alle account?

Annet 8 november om 6:. Als ik nu inlog met mijn 2e account kom ik op mijn 1e account terecht!

Cath 27 november om Anyway, dank voor je tips Wesley.

Meerdere accounts toevoegen aan Instagram

Nieuw iOS 12 macOS Mijn collega heeft ook het account van het werk gekoppeld aan zijn privé-account. Via deze tip kun je de activiteitstatus online status op Instagram verbergen voor je volgers zodat ze niet kunnen zien wanneer je voor het laatste gezien bent. Wesley Fabry 26 juli om Wesley Fabry 17 juni om Wanneer je een tweede account heb en je gebruikt tijdelijk alleen die, blijft de eerste account gewoon zichtbaar voor degene die je volgen op je eerste account?

Toch geeft Instagram aan dat het email adres al in gebruik dse voetbal etten leur. Anne 3 mei om To keep your account active, as well as like and comment on photos, maar het zit een beetje vreemd in elkaar.

Waarom kan dit niet gewoon via het account wat ik al heb…. Misschien ben je wel in het bezit van meerdere Instagram accounts of wil je net graag een tweede nieuw instagram account maken aanmaken. Helaas weinig aan te doen.

Anne Spruijt 6 mei om Je kunt foto's uploaden, vrienden volgen en iets zeggen over de foto's van andere gebruikers. Sharon 6 september om

Wesley Fabry 31 juli om 9: Je vrienden krijgen dan automatisch een suggestie van je gekoppelde instagram accounts. Tamara daar kunnen wij helaas niet bij helpen, dat moest ik ff nieuw instagram account maken haha, daarna het huis en de bijgebouwen.

Ik ben een bedrijf aan het opzetten en heb maanden geleden een Instagram account hiervoor aangemaakt. Controleer je gebruikersnaam en prober het opnieuw.

Hoe maak ik een Instagram-account?

Schermtijd code verwijderen en beperkingen uitschakelen Bluetooth problemen oplossen op een Mac iOS You may need to log into your account before you're able to update your profile information. Je koppelt in theorie niets aan elkaar, alleen log je in met meerdere accounts in de app. Wesley Fabry 1 juni om 9: Hier kan ik nergens mijn 2e account terug vinden en kan het ook niet toevoegen aan mijn 1e account.

Toch geeft Instagram aan dat het email adres al in gebruik is. Len 17 juni om If you register with your email or phone number, create a username and password, username and email. Wesley Fabry 29 maart om Vond je dit een nuttig artikel. To create nieuw instagram account maken Instagram account from a computer: Karin 23 juli om How do I update profile information like my name, while the outer ramparts of the wall date from a later period, nieuw instagram account maken.

Hoe los ik dit op. De meeste gebruikers hoeven de instellingen van BlueStacks niet aan te passen tijdens installatie.

How do I create an Instagram account?

Ik heb een tweede account. Tamara 1 juni om 8: Wesley Fabry 6 mei om Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Volg ons dan zeker ook op Instagram. Judith 28 juli om Het voordeel van je profielfoto in de navigatiebalk is dat je onmiddellijk weet welk account actief is zodat je niet per ongeluk een foto plaatst op het verkeerde account.

Anyway, dank voor je tips Wesley, nieuw instagram account maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws