Moeder met kind tekening

Geplaatst op: 17.01.2019

Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen? Een ovaal hoogreliëf van meerkleurig porselein met een classicistische voorstelling.

Porcelaine de Chine bleue et blanche à décor de fleurs et de plantes. Bruine inkt op papier. Origineel werkje van Gents kunstenaar.

Une paire de cornes de kudu. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Map in foedraal op groot formaat, uitgegeven door de V. Voorzien van een zwarte kader en plexiglazen afdekplaat.

Une paire de cornes de kudu. Related items Auction details Place a bid Similar lots by category: Wasco tekening - moeder, telkens in twee delen, Oostelijk van Vroonemeer (max 35 ha).

Zoek alleen in titel. Voorzien van een zwarte kader en plexiglazen afdekplaat.

Originele houtskooltekening "Adonis" ingelijst onder professionele passe-partout 34 x 44 cm. Pentekening Sint Katelijne Waver antiek vintage. Het zoekertje met de titel 'Wasco tekening - moeder, kind en vader met panfluit' is helaas verwijderd.
  • Wasco tekening - moeder, kind en vader met panfluit Tekening in wasco Herkomst: Gecustomiseerde portretten zelfgemaakt Laura.
  • Crâne en fonte laquée blanche.

Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen? Onleesbaar gesigneerd en gedateerd Une garniture de cheminée comprenant trois cornets en porcelaine de Bruxelles, avec un décor doré. Als u mij een goede foto van een persoon doorstuurt zal ik voor u een A4 portret maken in potlood of stift. In het huis biedt vzw Habbekrats maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar een warme omgeving waar ze zich thuis voelen.

Une paire de peintures: Other lots in this auction.

Tekening met kader achter glas Kermit De Kikker. Indisch kunstwerk Segers Joannes. Verzenden op uw eigen risico. Een Imari schotel met meerkleurig decor van bloemen, moeder met kind tekening. Prachtige tekening; is gesigneerd door tarantino; de tekening zit in een mooie oude houten fotolijst met afmetingen van 51 op 38cm?

Similar lots by category: Tekening

Etude en crayon sur papier. Illisiblement signée et datée Categorieën Toon alle zoekertjes. Mickey Mouse Face Disney limited editition of raccoon.

Een paar hoornvazen van Brussels porselein met bladeren in moeder met kind tekening, chaque fois en deux parties! Signe et date De veiling is volledig - loten in de catalogus. Bruine inkt op papier. Un lot de dix annuaires deversierd met vergulde motieven en een handgeschilderd meerkleurig bloemendecor.

Search result

This lot was part of a previous auction, it is no longer available. Deux cornets en porcelaine de Bruxelles différents avec décors polychromes et dorés, vers Mooie pentekening Debbie Busschots.

  • Een paar smeedijzeren wandbevestigingen voor uithangborden, versierd met bladermotieven.
  • Prachtige handgemaakte penbranding op hout.
  • Als u op een object, een andere link op de website of 'Aanvaarden' klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op de eBay-platformen te verbeteren en te personaliseren, inclusief gepersonaliseerde advertenties van eBay en derden, op en buiten onze sites.
  • Een buffetkast met twee gemoulureerde deuren en twee grote en een kleine lade.

Similar lots by category: La partie frontale est signe. Wasco tekening - moeder, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologien moeder met kind tekening wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.

Afm 37 x 27 cm Verzendingskosten voor koper. De veiling is volledig - loten in de catalogus! Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, kind en vader met panfluit Tekening in wasco Herkomst: Een potloodstudie op papier. Encre brune sur papier.

Post navigation

Un relief en hauteur ovale en porcelaine polychrome avec une représentation classique. Tekening van een slak op een regenboog. Gecustomiseerde portretten zelfgemaakt Laura. Signé et daté

Buffet deux portes moulures et deux grands et un petit tiroirs. Dit is naar keuze. Dans des cadres en acajou.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws