Jip en janneke voorleesboek hema

Geplaatst op: 15.03.2019

Blijft ook netjes door de harde kaft. Home Themakamers Jip en Janneke babykamer:

Geschreven bij Jip en Janneke Prachtig boek, heerlijke voorleesverhaaltjes en grappige plaatjes! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

RJan83 21 augustus Ik raad dit product aan. Fantasierijk Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig jeugdsentiment. Deze hoort eigenlijk in iedere kinderboekenkast thuis. Ik heb jip en janneke thuis, hij is helemaal kapot gelezen. De tekeningen zijn in zwart-wit met af en toe een grote gekleurde plaat.

Dit boek zou in iedere huishouding met kleine kinderen moeten staan. Verhalen die ikzelf nog ken van vroeger? Het is zo leuk om de avonturen van Jip en Janneke weer te beleven, nu bijna 20 jaar later. Kaiser Heerhugowaard 24 mei Ik raad dit product aan.

Wij lazen het onze kinderen voor. Fantasierijk Grappig Mooi vormgegeven.

  • Heerlijk voor uren luisterplezier in de auto of zoals bij ons in de tent tijdens de "net tegen bedtijd aan uurtjes". Daarna vonden de kinderen dat er ook een poppenkast moest komen.
  • Audubon 3 oktober Ik raad dit product aan.

Annie M.G. Schmidt

Jip is erg blij, Janneke is ook erg blij. Ik heb dit boek gekocht voor mijn kleindochter van bijna 3 jaar, en haar ouders en natuurlijk ook oma lezen haar hieruit voor. Ik heb dit boek gekregen voor mijn 18de verjaardag. Scotty22 Geldrop 25 juli Ik raad dit product aan. Jip en Janneke blijven de kinderen aanspreken maar de avonturen zijn niet zo heel spannend. Smid Uitgever Singel Uitgeverijen.

Het is zo leuk om de kleinkinderen het zelfde voor te leven als je eigen kinderen en ze er ook nog even veel van genieten.

MAO Temse 17 januari Ik raad dit product aan. Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig goed te begrijpen eenvoudige onderwerpen. Ik vind het een klassieker? Ik hoef niet na te denken over een kraamcadeautje, heel leuk om voor te lezen en ook al zijn het oudere verhaaltjes ze zijn nog steeds erg herkenbaar, jip en janneke voorleesboek hema.

Het blijft een topper, het boek van Jip en Janneke is een geweldig cadeau!!.

Ook interessant

Nadinedevries Gorinchem 11 januari Ik raad dit product aan. Ik heb de volgende knijpkaarten gemaakt: Hij noemt een onderwerp en dan zoeken zijn ouders naar een verhaaltje wat erbij aansluit.

DeKamp Den Haag 16 januari Ik raad dit product aan. Spannend Grappig Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven. Welterusten, Jip en Janneke. Er is een verhaaltje dat Jip en Janneke ijs kopen bij een ijscoman. VeerleJulie Breda 8 oktober Ik raad dit product aan.

Jip&Janneke voorleesboek

Ik kende zelfs nog een hoop verhaaltjes terug of wist te vertellen welke er in stonden. Leuke verhaaltjes die tijdloos blijven, prachtige tekeningen van Fiep Westendorp. Nu verzamel ik alles van Jip en Janneke en ik kan het zeker niet laten om er elke avond een verhaaltje uit te lezen ook al heb ik ze al zoveel gelezen!!!

Schmidt de verhalen van Jip en Janneke voor het Parool.

Mijn zoontje kijkt uit naar bedtijd want hij weet dat ik dan een verhaaltje van Jip en Janneke voorlees: AnBeken Belgi 18 oktober Jip en janneke voorleesboek hema raad dit product aan, jip en janneke voorleesboek hema. Het is nog steeds favoriet en zelf beleef ik er ook veel plezier van met voorlezen. De toekomstige ouders waren er erg blij mee! Hapu Purmerend 4 december Ik raad dit product aan. Mijn kleindochter van 4 vindt het nu jammer al we al op de bestemming zijn aangekomen.

Ramus Verenigde Staten 2 mei Ik raad dit product aan. Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Mijn kids zijn er dol op. Nu leest ze elke dag twee verhaaltjes hardop voor het slapen gaan en leert zo beter de Nederlandse taal met veel plezier.

Samenvatting

Heel compact verpakt dus supermakkelijk om mee te nemen in de auto. Miep 23 juli Ik raad dit product aan. Jawel hoor, nog steeds hetzelfde gevoel. Leuke verhaaltjes die tijdloos blijven, prachtige tekeningen van Fiep Westendorp.

Toon meer Toon minder. Twaalf geweldige babycadeaus met naam. Product Informatie Auteur Annie M. Jip en Janneke blijven gewoon geweldig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws