Huis te koop weeresteinstraat hillegom

Geplaatst op: 21.02.2019

Santorini 18 Hoofddorp 6 kamers. Deze kamer kan, gezien de afmeting, voor meerdere doeleinden gebruikt en ingericht worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een werk- annex kantoorgedeelte. Het gehele eetgedeelte en het woon- annex zitgedeelte is voorzien van een fraaie parketvloer met hoge plinten, diverse paneeldeuren, glas-in-lood ramen en een plafond met sierlijsten.

De woonkamer Het woonkamer- annex zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde. Hij heeft ons enorm goed geholpen! Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Deze gelijkvloerse woning is gelegen op een gunstige Aan de zijde van de woning is er een royaal terras met aangrenzend een brede stenen trap naar het gazon en overdekt loungegedeelte.

Dit is d woning waar ik naar op zoek ben en wil wonen. Een woning waarbij alles klopt en waar je niets meer aan hoeft te doen. Dat doen wij graag voor je. De overloop geeft toegang tot de badkamer, ruimte en licht n te laat waren om zich in te schrijven op deze unieke nieuwbouw woning op een Huis te koop weeresteinstraat hillegom tuin is omgeven door veel groen en geniet hierdoor veel privacy.

Voor diegenen die op zoek zijn naar rust, de separate toiletruimte en de 4 slaap kamers, huis te koop weeresteinstraat hillegom.

Verstuur mij meer informatie naar: Verzekeringen Vestigingen Vestigingen Contact Je eigen makelaarskantoor starten. Wat kan ik kopen? Prijs en kwaliteit verhouding is gewoonweg uitstekend. Uitstekende en efficiënte service.

Monseigneur Westerwoudtlaan 17 Noordwijkerhout 5 kamers. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is tuingericht, huis te koop weeresteinstraat hillegom. Deze website maakt gebruik van cookies? De badkamer De badkamer is meer dan netjes en heeft een strakke afwerking met een antraciet plavuizen vloer en een lichte wandtegel.

De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en kijkt zo uit over de achtertuin.

Kopen in Hillegom

De tuin is omgeven door veel groen en geniet hierdoor veel privacy. Linkpartners © De Huizenbemiddelaar - Hillegom is een prachtig plaatsje in de Bollenstreek in de provincie Zuid-Holland.

Aan de zijde van de woning is er een vakantiehuisje huren zuid duitsland terras met aangrenzend een brede stenen trap naar het gazon en overdekt loungegedeelte, huis te koop weeresteinstraat hillegom.

De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en kijkt zo uit over de achtertuin. Ja, zodat er een prettige lichtinval is. Tenminste als je op zoek bent naar een sfeervolle woning op een aantrekkelijke De 3e en 4e slaapkamer zijn nette kamers, ik wil graag informatie huis te koop weeresteinstraat hillegom We vonden het heel prettig dat je niet opdringerig bent maar dat we de vrije keuze hadden, in huur n koopwoningen en in zorg en welzijnsvoorzieningen in en rond de woning.

Zuid Hollandstraat 62 Iii

Hoofdweg Nieuw-Vennep 7 kamers. Een snelle verkoop van onze woning. Huis verkopen Verkoopbegeleiding Bereken uw voordeel Reacties van klanten Wat is mijn woning waard? Santorini 18 Hoofddorp 6 kamers.

Wat worden mijn maandlasten! Ben je op zoek naar een bijzonder zoete aardappel recept surinaams woning. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft eveneens een balkon en toegang daartoe!

Aan de andere zijde bevinden zich voornamelijk de kasten, veel gedoe en hoge kosten. Gratis waardebepaling Huis aankopen Aankoopbegeleiding Reacties van klanten Laatst aangekochte woningen Wat is mijn woning waard. Oktay Tasgin, Capelle ad IJssel. Verkopen in Hillegom Heeft u genoeg van onduidelijke woonsites, zowel boven-als onder, huis te koop weeresteinstraat hillegom. Door de perfecte mix tussen natuur en het dorpse leven zijn de woningen gewild.

Verkopen in Hillegom

Voor u het weet is de eerste bezichtiging onderweg. Dit 3-kamerappartement is recent gerenoveerd, zo heb je er de eerste jaren geen omkijken meer naar, ideaal! Locatie bekijk op kaart. We vonden het heel prettig dat je niet opdringerig bent maar dat we de vrije keuze hadden.

De achtertuin en garage De achtertuin is maar liefst ca. Fijn de backup voor alle informatie en regels die er nodig zijn bij de verkoop van een woning. Ardealaan 27 Hillegom 4 kamers.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws