Gif toevoegen aan whatsapp

Geplaatst op: 23.02.2019

Pieterje 24 februari om 8: Klik op save Opslaan om de aangepaste animatie weer op te slaan op uw computer.

Zodra u het GIF-bestand op uw computer heeft opgeslagen, kunt u de GIF relatief gemakkelijk bewerken met de online-editor genaamd ezgif. Gifs bekijken, zoeken en versturen via gesprekken. Onder de frames staan nog meer opties, onder andere de optie Loop count Aantal herhalingen.

Hier adverteren - Advertise here. De GIF-animatie wordt op de webpagina weergegeven met informatie over de bestandsgrootte en -afmetingen, zoals in dit voorbeeld: Hebt u nog meer feedback? Tik nu bovenaan het overzicht op de plusknop en open het tabblad 'Mijn stickers'.

Vanaf nu kunnen WhatsApp gebruikers eindelijk hun berichten opleuken met fraaie stickers, een optie die al enige tijd beschikbaar is voor iMessage gebruikers in de standaard Berichten app.

Tik op het stickerpakket in de lijst om de stickers te verwijderen uit WhatsApp. Vanaf vandaag zou iedereen het min of meer moeten hebben. De compleet vernieuwde Dictafoon applicatie. Nu kan de gif gewoon gif toevoegen aan whatsapp in het bericht gezet worden. Met de komst van de stickers oude man met jonge vrouw het ook mogelijk om direct te zoeken naar een GIF afbeelding.

De GIF-animatie wordt op de webpagina weergegeven met informatie over de bestandsgrootte en -afmetingen, zoals in dit voorbeeld:
  • Klik op Make a GIF!
  • De knop helemaal rechts is save Opslaan. Via het tabblad 'Met ster gemarkeerd' kun je de gifjes die je eerder als favoriet hebt gemarkeerd bekijken en gebruiken.

Gifs zoeken en versturen

Dit alles kan via de chat-app zelf. De GIF-animatie wordt op de webpagina weergegeven met informatie over de bestandsgrootte en -afmetingen, zoals in dit voorbeeld: Tik op een sticker-symbool en leg je vinger op een sticker in het overzicht.

Daarbij is er een extra symbool vrijgekomen in het tekstveld. De bewegende plaatjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. De laastste versie 2.

De laastste versie 2. Vind je de gif leuk. Blader in het dialoogvenster Afbeelding invoegen naar de locatie van de GIF-animatie, gif toevoegen aan whatsapp. Als eerste nieuwe functies krijgen! Een GIF-animatie toevoegen aan een dia. Instellingen en regelaars raadplegen in Woning iOS Tik op het stickerpakket in de lijst om de stickers te verwijderen uit WhatsApp.

Aanverwante tips

De compleet vernieuwde Dictafoon applicatie. Hebt u nog meer feedback? Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Gifs bekijken, zoeken en versturen via gesprekken. Shot on iPhone Apple In dit artikel leggen we uit hoe je WhatsApp berichten kunt markeren met een ster en hoe je de favorieten media kunt bekijken. Nadat de afbeelding op uw dia staat, gif toevoegen aan whatsapp, kunt u het formaat wijzigen en verplaatsen waar u maar wilt. Hebt u nog meer feedback.

Stickers versturen via WhatsApp

Meteen wordt de zoekfunctie voor gifs geactiveerd. Hier adverteren - Advertise here. Alle verwachtingen op een rij iPhone

Scheelt ook een hoop whatsapp berichten van mensen met een link naar de site waar de gif op staat, gif toevoegen aan whatsapp. Ga naar de locatie van de GIF-animatie die u wilt toevoegen, tik op 'GIF' om direct te zoeken naar een bewegende afbeelding en deze te versturen. Onderaan zie je de tabbladen verschijnen, gif toevoegen aan whatsapp of het bestand de extensie.

Tik op het zoekveld om zelf een gif te zoeken aan de hand van een zoekopdracht. Vind je de gif leuk. Blader in het dialoogvenster Afbeelding invoegen naar de locatie van de GIF-animatie? Hebt u nog meer feedback.

Weet jij het antwoord?

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. De GIF-animatie wordt op de webpagina weergegeven met informatie over de bestandsgrootte en -afmetingen, zoals in dit voorbeeld: Wesley Fabry 29 oktober om Onder de aangepaste animatie staat een rij knoppen.

Met de komst van de stickers is het ook mogelijk om direct te zoeken naar een GIF afbeelding, gif toevoegen aan whatsapp. Mac App Store aankopen raadplegen Siri Opdrachten: Vanaf nu kunnen WhatsApp gebruikers eindelijk hun berichten opleuken met fraaie stickers, een optie die al enige tijd beschikbaar is voor iMessage gebruikers in de standaard Berichten app.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws