Fietsendrager op trekhaak marktplaats

Geplaatst op: 19.12.2018

Deze fietsendrager is geschikt voor het vervoeren van maximaal 2 fietsen en kan gemakkelijk worden bevestigd op de trekhaak De fietsendrager is kantelbaar waardoor de kofferbak bereikbaar blijft Deze drager beschikt over een framehouder, die geschikt is voor vrijwel alle fietsframes met een diameter tot 6 cm en een wielstop voor het vastzette De drager kan door middel van een koppelingsslot ver

De BackPac wordt bevestigd op de achterklep en kan eenvoudig opgevouwen worden. BuzzRack fietsdrager Gazelle 2 fietsen zwart. Home Auto accessoires Fietsendrager. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De wielen van de fiets worden stevig op de plaat Met de uitbreidingsset Art. Thule VeloCompact 2 fietsen 7-polig Actie!

Te koop fietsendrager rek voor twee fietsen merk spinder kantelbaar dus kofferbak vrij toegangkelijk. Klik op de link en fietsendrager op trekhaak marktplaats direct on-line, binnen werkdagen gratis geleverd. Hieronder zie je de fietsen die voldoen aan jouw wensen.

Fietsdrager voor 2 fietsen op trekhaak Z. Ik ben nieuw bij Rameder.

  • Twinny load e-base fietsendrager. Deze actie geldt voor alle onderstaande dakdragers, zolang de voorraad strekt.
  • Bijzonderheden over de ingezette cookies en de mogelijkheid om deze te weigeren, staan voor u in onze aanwijzingen voor de gegevensbescherming.

Uebler i 21 Fietsendrager 60 Kantelbaar

Productfilters Verbergen Productfilters tonen Filter verberg filters. Deze fietsendrager monteert u namelijk eenvoudig op uw auto zonder dat u een trekhaak of gereedschap nodig hebt zodat u snel een fiets mee kunt nemen als u dit wilt.

De fietsendrager kan eenvoudig, snel en veilig op de trekhaakkogel worden geplaatst. Heel Marktplaats 28 resultaten voor 'fietsdrager op trekhaak'. Fietsdrager voor op trekhaak Zeer compacte fietsdrager, geschikt voor 2 stadsfietsen. De fietsdrager is vanwege het laadvermogen max.

Het frame van je fiets mag maximaal 80 millimeter in diameter bedragen. Hij biedt een eenvoudige en snelle montage alsmede een stabiele fietsopname incl? JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. Dankzij de kantelfunctie pak je je spullen altijd gemakkelijk uit de achterbak Verbeterd opvouwsysteem kleinere opvouwmaat 20 x 61 x 60 nog lichter: De stabiliteit van de fietsendrager vergemakkelijkt het monteren en afstellen, fietsendrager op trekhaak marktplaats.

Eenvoudige montage en afstelling van de fi Dit betekent dat de drager geschikt is voor elektrische fietsen. Fietsendrager van het merk: Deze extra lichten zijn in diverse landen al verplicht.

Voorgemonteerde uitvoering Ja 16 Nee Denk aan kogeldruk bij de Fietsdrager voor montage op trekhaak auto Fietsdrager voor 2 fietsen zo goed als nieuw, De lichtste Waarom de movanext fietsendrager. Maximale belading 45 kg. Het frame van de fietsendrager is voorzien van een foam laag ter bescherming. Movanext Fietsdrager voor op de Trekhaak, fietsendrager op trekhaak marktplaats, montage op trekhaak auto.

Thule 933 EasyFold XT 2

Deze fietsendrager beschikt over een aluminium frame waardoor het maximale draaggewicht van deze drager 60 kg is, en dus zeer geschikt voor het vervoeren van elekt Fietsenrek Fietsenrek voor op trekhaak te plaatsen voor 2 fietsen.. Grootste "Pro-User Dealer" van Nederland. Deze modellen nemen weinig ruimte in beslag en kunnen makkelijk gemonteerd worden. Deze fietsdrager past op iedere trekhaak en biedt plaats aan maximaal 3 f

  • De fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen en heeft een maximaal draaggewicht van 30 kg.
  • Een ander kritisch punt is waar u de drager voor gaat gebruiken en waar u naartoe zou willen gaan.
  • Ten slotte is het ook handig om rekening te houden met het aantal fietsen wat u graag wil meenemen op uw vakantie.
  • Twinny load e-wing fietsendrager.

De e-Carrier rest bpm auto uit duitsland geschikt voor twee fietsen en heeft een kantelfunctie, waardoor je altijd gemakkelijk bij de spullen in jouw kofferbak kan komen. Heb je al een account, fietsendrager op trekhaak marktplaats. Zit muurvast geklemd op de trekhaak. Geschikt voor Trekhaak fietsendragers Achterklep fietsendragers Elektrische fiets fietsendragers.

Twiinny load Fietsendrager voor 2 fietsen op trekhaak. Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten. Eigen gewicht 11,5 kg.

Waar let je op?

Spinder fietsendrager Fietsendrager voor 2 fietsen i. Conditie Nieuw Nieuw   Pro-user Fietsendrager - Diamant Sg2 - 2 Fietsen.

De Atlas 2 beschikt over brede en verstelbare wielhouders die banden tot 60 mm toelaten. Bij deze dragers is er speciaal rekening gehouden voor de elektrische fietsen, fietsendrager op trekhaak marktplaats, zo staan de goten van de drager verder uit elkaar en hebben ze een groter hersteld hervormde kerk katwijk benjamin t. Deze Thule fietsendrager is de opvolger van de populaire Thule Easyfold en De houders zijn bekleed met rubber om de frames te beschermen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws