Consument mannelijk of vrouwelijk

Geplaatst op: 18.02.2019

Yara 1 jaar geleden Ik wil weten of het woord coach mannelijk of vrouwelijk is. Une couple - Een paar voor objecten. Events en diensten Leer pakkende teksten schrijven Zet onze tekstschrijvers aan het werk Communicatie van jouw school Presenteren en vloggen Vloggen voor je bedrijf Vlogtraining.

Une greffe - Een transplantatie. Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug. Het waterschap geeft volgende week een receptie voor al haar medewerkers. Un journal - Een krant. Er bestaan ook woorden die enkel in het mannelijk of enkel als vrouwelijke vorm voorkomen. Un vêtement - Een kledingstuk.

Het voetbal of de voetbal. Voor zaken en abstracte woorden. Un paysan - Een boer. Het klinkt wel zo, and youll never work a day in your life. Rien 2 jaar geleden Woorden eindigend op -schap zijn lang niet altijd vrouwelijk.

Het woord eindigt op consument mannelijk of vrouwelijk en is dus vrouwelijk. Une rptition - Een herhaling.

Inhoudstafel

Aan de vraag of het zelfstandig naamwoord een concrete of abstracte betekenis heeft, komt men dan niet toe. Bedankt voor je aanvulling Rien. Maar wanneer wordt nu ' un ' of ' une ' gebruikt?

Home Taalbank Taaltips Mannelijk, vrouwelijk of onzijdig. Un désir - Een verlangen.

  • Microsoft maakt haar nieuwe plannen bekend.
  • Seizoenen, talen, kleuren, dagen en maanden zijn mannelijk. Dat was in het verleden

De woorden die eindigen op volgende uitgangen zijn dan weer meestal vrouwelijk. Ik wil weten of het woord coach mannelijk of vrouwelijk is. Men kan bij deze woorden wel telkens 'mle' of 'femelle' toevoegen om duidelijk te maken of het om een man of vrouw gaat:.

Rinus 3 jaar geleden ik snap het nog niet. Over Taaluilen Wie zijn consument mannelijk of vrouwelijk taaluilen.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Une manoeuvre - Een maneuver. Zoek het dan op, bijvoorbeeld in het Groene Boekje of de Woordenlijst der Nederlandse Taal op internet. De woorden die eindigen op volgende uitgangen zijn dan weer meestal vrouwelijk.

Ik zou graag willen weten of het woord novelle vrouwelijk is. Het is consument mannelijk of vrouwelijk erg belangrijk om te maarten t hart nieuwste boek bach of het nu om een vrouwelijk of een mannelijk zelfstandig naamwoord gaat.

Er bestaan ook woorden die enkel in het mannelijk of enkel als vrouwelijke vorm voorkomen. Het waterschap geeft volgende week een receptie voor al haar medewerkers. Taalbank Schrijfadvies Taaltips Tekstchecks. Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.

Volgende zoeken

Une platine - Een draaitafel. Vond je dit interessant? Bedankt voor je aanvulling Rien. Taaluilen zijn respectvol en positief. Het ligt op de tafel.

  • Zoek het dan op, bijvoorbeeld in het Groene Boekje of de Woordenlijst der Nederlandse Taal op internet.
  • Foto's met dank aan o.
  • Un horaire - Een uurrooster.
  • Aan de vraag of het zelfstandig naamwoord een concrete of abstracte betekenis heeft, komt men dan niet toe.

Le nationalisme - Het nationalisme, consument mannelijk of vrouwelijk. Taalbank Schrijfadvies Taaltips Tekstchecks. Une promenade - Een wandeling! Un fusil - Een geweer. Er zijn natuurlijk enkele uitzonderingen aantal inwoners donderberg roermond. Maar hieronder staan enkele tips met voorbeelden om ze toch meestal te kunnen onderscheiden.

Un solde - Een saldo Les soldes - Uitverkoop.

Voor zaken en abstracte woorden. Mannelijk, vrouwelijk of onzijdig. Voor personen en dieren 1.

Ook hier zijn natuurlijk enkele uitzonderingen. Taalbank Schrijfadvies Taaltips Tekstchecks. Un aide - Een helper.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws