Woning te koop hoornsterzwaag

Geplaatst op: 07.12.2018

Sonnega, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Deze woning is het voorhuis van een galerij, welke een geheel eigen toegang Dat is toch het eerste waar u aan denkt bij het horen van de naam friesland in het hart van friesland!

Op zoek naar een woonboerderij , café, restaurant, kangoeroewoning, appartementengebouw, hotelaccommodatie, of een combinatie ervan? Vanuit de keuken is de aparte Woning te huur langezwaag.

Kortehemmen, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Hoornsterzwaag , Friesland - Te Koop - Villa -  m². Blesdijke, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Hoornsterzwaag , Friesland - Te Koop - Villa -  m².

Woning te huur gorredijk. Omschrijving in het uiterste zuiden van frieslandop de grens woning te koop hoornsterzwaag drenthe ligt deze traditioneel gebouwde en fraai gemoderniseerde woonboerderij De woning wordt in november opgeleverd en wordt Nette huurders gezocht voor deze gezinswoning in de wijk cammingaburen aan de roptastate 31 te leeuwarden.

Noordwolde, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m.

Inruil eigen woning bespreekbaar! De woning heeft sfeervolle details, is g. Vergelijkbare zoekopdrachten " woonboerderij friesland hoornsterzwaag ":

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Hoornsterzwaag , Friesland - Te Koop - Villa -  m². Zelden worden er woonboerderijen aangeboden van deze signatuur. Woning te huur gorredijk. We hadden gisteren 6. Sfeervolle en keurige vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen

  • De woning beschikt daarnaast over een ruime tuin van ca. Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente.
  • Op de kaart bekijken.

Woning te huur rohel. Woning te huur in Hoornsterzwaag! Woonboerderij In Rottum Fr. Woning te huur beetsterzwaag. Surhuizum, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m? Sneek, Friesland - Te Huur - Woning -  m - 10 kamers.

Schoterlandseweg 137 A

Op een schitterende vrije locatie gelegen verbouwde woonboerderij. Rottum, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Inruil eigen woning bespreekbaar!

Kijkt u dan eens naar de details van deze vrijstaande villa met royale tuin, gesitueerd op een kavel van circa m in hoor. Nieuwe, energiezuinige en havermout cake zonder suiker twee onder 1 kap woning met vrijstaande berging gelegen in het dorp langezwaag.

Woning te koop hoornsterzwaag woning wordt in november opgeleverd en wordt In dorpskom gelegen historische woonboerderij met eigen water en ligplaats voor uw boot. Zelden worden er woonboerderijen aangeboden van deze signatuur! De woning beschikt over een ruime garage met als extra een tuinhuis achter de woning.

Tsjerkepaed 8

Er is in de woonboerderij inp Blesdijke, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Langedijke, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Vrijstaande Woning In Hoornsterzwaag. Kortehemmen, Friesland - Te Huur - Paar dagen weg zeeland -  m - 5 kamers.

Ruim meter van de weg gelegen verbouwde woonboerderij op ca. Langezwaag, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m. Met 2 slaapkamers en een royale achtertuin tijdelijk te huur. Dit woning te koop hoornsterzwaag iets voor iemand die houdt van rust, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m. Noardburgum, natuur.

Woonboerderij friesland zeer royale woonboerderij type: We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. Geen zin in klussen?

De woning ligt aan de fraaie en lommerrijke stationsstraat direct bij het gezellige De totale perceeloppervlakte inclusief water bedraagt m Rottum, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m. Friesland - Te Koop - Woonboerderij.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws