Restaurant aan de waal tiel

Geplaatst op: 13.01.2019

De gerechten waren verrassend en erg lekker. En we werden super goed ontvangen en bediend.

Sneek preview van onze wisselende dessert items. Ik kom er zeker terug! Niet vanwege de goede ervaringen maar vanwege de prachtige locatie en de wens dat dit gaat slagen in Tiel.

Dus 1 persoon niets gegeten, werd ook geen alternatief aangeboden. Laten ze de kok naar boven komen om te zeggen dat er geen glutenvrij beslag meer is?

Bellevue is nog niet eens zo oud, maar lijdt aan een identiteitscrisis: Brasserie Rebecca op 27 januari

Alles overziende vonden wij de prijs van 40,00 euro van dit tegenvallende verrassingsmenu, behoorlijk aan de prijs, este sitio web no almacena ningГn archivo de vГdeo con obras protegidas.

Met een hele vriendelijke en tevreden groet; raymond. Vooralsnog was het nu al gezellig. Heel vriendelijke en kundige bediening. Bellevue aan de Waal op 16 augustus. Zondag restaurant aan de waal tiel het pannenkoeken gedeelte gezeten met 6 volw en 1 kid.

Een aanrader om heen te gaan.

Contact Tiel

Hotels in de buurt ». Het ziet er netjes uit ook het buffet is goed verzorgd. Voor sfeer heb ik het cijfer 7 gegeven omdat deze al prima was, maar misschien nog iets meer aangekleed kan worden in de zin van wat planten en eventueel wat andere leuke decoratie? Friet is bij te bestellen bij de kok, niks mis mee want zo heb je wel lekkere vers gebakken friet.

Een buffet dat al enige uren stond, niet aangevuld met sausjes, lekker aan de rand plakkend, de keuze uit rijst en rijst, een kok die uitleg zou geven was verdwenen. De indruk werd gewekt dat men ons geheel vergeten was en toen nog even snel iets heeft gemaakt van keukenrestjes van het bib gourmand menu. Het zal wel aan mij liggen, maar mijn 2 metgezellen vonden de appeltaart ook naar niets smaken.

De aanbevolen wijn paste er perfect bij. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Leuke wijnkaart en vergeet niet naar 'het wijnboekje' te vragen als je iets bijzonders of exclusiefs wilt drinken. Kortom, Bellevue heeft geleerd na een moeizame start en verdiend zeker een tweede kans.

Heeerlijk gegeten in het pannenkoeken huis met mijn familie Het personeel kan beter maar heerlijke pannenkoeken en het ijs is verrukkelijk, restaurant aan de waal tiel.

ERVAAR HET ULTIEME GENIETEN

Afgelopen weekend weer van culinaire hoogstandjes mogen genieten. Over   Privacybeleid   Login. Tolles Essen, sehr gute Weinbegleitung. De amuses en friandises die je aangeboden worden, maken de avond helemaal compleet.

Niks speciaals maar goed bereid. En niets was vervelend voor hem, restaurant aan de waal tiel, lactose vrij, of dat er een onvoorziene gebeurtenis, Wij hebben onze eerste hond. Het eten was voortreffelijk en erg verrassend we hadden een verrassingsmenu.

Ze kunnen echt nog veel leren over werkelijke gastvrijheid op het ene talent na dan. Bleef dus niets anders over dan een cappuccino en een thee te bestellen.

Hoe was jouw ervaring?

Virtual Tour generated by Panotour http: Ik kom er zeker terug! Heerlijk gegeten in het restaurant! Het was een prachtige en warme na-zomeravond. Vrije vertaling door Eet.

Dat valt meteen op. Dit was mogelijk, konden we bij de bestelling opgeven. Tot onze verbazing hebben wij als tussengerecht haai gegeten, hmmm. Erg lekker gegeten tegen een lage prijs. We hadden met verrassingsmenu gekozen waarbij rekening werd gehouden met eventuele dieetwensen. Taxi Alink Ranonkel 4. Restaurant aan de waal tiel een bijzondere en geweldige ervaring was dat.

Genoten van een origineel, heel lekker en leuk opgediend 4gangen diner. Tot snel Michel en al het anderen betrokken personeel.

Contactgegevens

Ron van den Hoven. De locatie is perfect. Wij hebben genoten van de heerlijke gerechten en de gastvrijheid.

Ook het personeel doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Cafe de Koning Tiel Eerste Bleekveldstraat 6. Het personeel is zeer vriendelijk en het is zeker een toplocatie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws