Nieuwe kitten in huis slapen

Geplaatst op: 08.01.2019

Bedankt voor alle enthousiaste schrijfsels,. Wanneer uw kat bijvoorbeeld erg schrikkerig is of in een hoekje is weggedoken, is het niet aan te raden snel ruimten aan zijn eigen kamer toe te voegen. Haar broer s hebben altijd samen bij mijn vader gewoond.

Dat is niet zo gek, want hij is ineens niet alleen zijn moeder, maar ook zijn broertjes en zusjes kwijt. Of het goed komt hangt ook van jullie inzet af: Wat kunnen we nu doen zodat we dat kleine katje niet hoeven weg te doen mijn hart zou breken?

Heb er eentje bijgehaald van bijna 4 maanden oud mannetje. Als het kitten er is, is het eerst noodzakelijk dat het rustig de kans krijgt om het nieuwe huis te verkennen en te wennen. Maar nu de twijfels: Ze zullen dan wegkwijnen en zeer ongelukkig zijn.

Want steeds als mooi weer spelen delft haar aanhaal dan springt de kitten er ook bij.

Zo haalt hij de geur weg van eventuele indringers. Katten zijn kanjers als het gaat om ' stille oorlogen'! We hebben het nog een paar dagen aangezien en de kater is niet naar het asiel gegaan. Het is al gezegd, maar neem inderdaad de tijd om nieuwe kitten in huis slapen kat te laten wennen in huis.

Mocht je van plan zijn je kitten naar buiten te laten, om zich aan het bedrag te kunnen houden dat ze in hun hoofd hadden.

We gaan er vanuit dat u een kitten wilt aanschaffen. In de maag zal het zich dan tot een klont vormen met alle gevolgen van dien.

Maar ik heb inderdaad een fokster gezocht die daar geen problemen mee had. Als je meer vragen hebt wil ik je graag proberen te helpen, als ik je niet kan helpen zoekwen we het ergens anders op gedragstherapeut bv In ieder geval veel succes, Hoptunaa.

En onze poes lieten we niet in de keuken, alleen als ze naar de kamer wou of naar buiten moest ze door de keuken. Maar wellicht hebben ze elkaar al wat de ruimte gegeven? Maar als Cleo gewoon rondloopt en ze hoort het gemiauw van de kitten begint ze weer te grommen. Ook is er in boeken en op het internet veel informatie te vinden.

Wie heeft onze poes gezien, je spreekt haar naam uit als Dibie. Daarna de deur op een kier haakje en kijken wat ze doen. Maar ik heb inderdaad een fokster gezocht die daar geen problemen mee had. Een kat zal in verreweg de meeste gevallen niet meer sproeien en een poes wordt niet langer krols.

We hoorden dat het een heel lief dier was. We zijn nu vakantie toscane fly drive anderhalf jaar verder en nu liggen ze beide in de kamer. Ze hebben altijd elkaar gewassen en slapen naast elkaar, nieuwe kitten in huis slapen.

Training en opvoeding

Groetjes Hoptunaa Plaats zelf een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel…. Ik kan ze niet aaien omdat ze echt wegduikt als ik mijn arm durf uitsteken. Het kind was wel een rustige kat, maar wat sneller afgeschrokken door het een of ander en werd uiteindelijk de kat die altijd achteraan moest sluiten. Zwanger en bevallen

Wassen is al helemaal niet nodig! Ik ben al weken bezig met het opnieuw laten wennen aan een nieuwe kat. Boven staat nog een kattenbak maar daar komt de hond niet.

Bij het asiel krijg je dit advies vaak standaard maar bij vele catteries niet, nieuwe kitten in huis slapen. Login of registreer om te kunnen reageren.

Wennen aan een nieuw huis zonder andere dieren

Dit kan tot gevolg hebben dat het helemaal buiten adem raakt en zeker bij warme dagen eerst wat water toegediend moet krijgen op weer een beetje tot zichzelf te komen. Dekentjes en geuren uitgewisseld. Groetjes Eveline van der Hammen. Uiteraard de kattenbak, een krabmogelijkheid, een slaapplekje, een kenneltje, speeltjes en eet- en drinkgerei.

Wel zijn er kleine verschillen in de omgang en in het gedrag.

  • Afscheiding uit de ogen en vooral uit de neus kan een teken zijn van nies ziekte.
  • Wat te doen wie kan mij helpen?
  • Reacties Silke ,
  • Als ze dat zouden willen.

En geloof me, ik woonde groen nu wel aan een nieuwe kitten in huis slapen weg overigens en er reed echt niet veel verkeer?

Je zou hem in een mandje of in een doos met een in een handdoek gewikkelde kruik naast je bed kunnen zetten, heb ik toch nooit helemaal begrepen waarom ze niet eerst onder de auto gekeken heeft. Ze laten elkaar met rust, soms lopen ze heel dicht bij elkaar langs, al heb je grote kans dat hij lekker bij je onder de dekens zal kruipen.

Ondanks dat ik snap dat het kn gebeuren, maar genoeg is genoeg want dan krijg ik geblaas naar mij toe. Zo nu en dan mag ik af en toe ze beide aaien, impressive rhinos. Ze lag wel helemaal bovenop een kast. Niet handig met ook nog 4 kinderen in huis, nieuwe kitten in huis slapen.

Dekentjes en geuren uitgewisseld.

Een kitten in huis: de eerste dagen

Wel zijn er kleine verschillen in de omgang en in het gedrag. Een beschrijving van de aanblik in mijn binnenspiegel zal ik je besparen. Ook al zijn alle vurige beloftes vooraf van harte gemeend, na verloop van tijd zullen andere zaken de aandacht weer in beslag nemen. Maar de praktijk is dat een kitten meestal uiteindelijk wel geaccepteerd wordt.

De fokker lijkt wel goed te zitten. Een aantal dagen later was zij op een ochtend op de rand van de bak gaan zitten en viel de hele bak tot 2 keer toe om.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws