Ik hou van holland spel

Geplaatst op: 13.02.2019

Echt een gezelschapsspel waar je kennis ook wordt getest. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig.

Met elk jaar nieuwe originele spellen ben je met Clown Games nooit uitgespeeld. Je gaat met zn allen helemaal op in het spel. Wanneer is het spel wel weer leverbaar?? Klein nadeel is dat er maar 8 verschillende vragensets zijn, dus na ren aantal keren spelen zijn de vragen bekend.

Uren speelplezier en mooi vormgegeven. Je hebt minimaal 4 spelers nodig. EAN is de eerste editie, die was gebaseerd op de eerste reeks van het tv-programma Ik hou van Holland.

Stanley 23 maart Ik raad dit product aan. Noellametpuntjes Schaijk 18 januari Ik raad dit product aan, ik hou van holland spel. Wat is het verschil tussen het spel van 20 euro en die van 24,90. Je gaat met zn allen helemaal op in het spel. Maar helaas bleek dit niet zo.

Het is een super leuk spel! Dat er een werkende zoemer bij zit is ook leuk, dat maakt het wat echter.
  • Wat is de opvolger van de analoge televisie? Ik had het spel besteld voor een familie-weekend.
  • Onderweg in de auto kun je de tijd doden met een spannend spel. De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie.

Productbeschrijving

Leuk spel om 1 keer te spelen. Beantwoord spontaan de leukste vragen, maak grappen en grollen en doe de polonaise met uw eigen team! Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig Spannend. Het spel is erg leuk om te spelen. Meisje19 Nederland 23 februari

Ook zeker een aanrader. De muzieknummers zijn soms wel erg moeilijk en veel hiervan niet Nederlands, dat is erg jammer want er zijn zoveel leuke Nederlandse liedjes. Het bekendste spel Rara wat ben ik. Hoe heet het restaurant waar Spongebob werkt. De wereld draait door Muziek vragen ook heel vaag!

Algemene Informatie

Echt nummers uit de oude doos. De mooiste Nederlandse muziekfragmenten, weetjes en feiten over ons kleine kikkerlandje spelen uiteraard een grote rol! De vragen zijn ook veel te lastig! Uren speelplezier en mooi vormgegeven.

Bekijk de spelregels Bekijk de spelregels. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. We hebben allemaal zeer genoten. Jumbo Pim Pam Pet - Kaartspel 16, Wat is de naam van de pratende ezel uit Shrek. Ook kloppen sommige vragen niet.

Het lijkt erg op de TV-versie en dat is leuk! Krijg ik nog een cadeautje van Familieuitje. Dit spel is het leukst om te doen met veel meer spelers dan 2. Ideal voor een avondje met vrienden en familie.. Just Games Wie is de Mol?

Bekijk de spelregels Bekijk de spelregels. Wie is de meest bekende personage van Rowan Atkinson. Agnes Amsterdam 17 augustus Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Erg veel dubbele vragen. Het spel kent een soort triviantvorm waarbij je in verschillende categorien vragen goed moet beantwoorden. Het is inderdaad jammer dat je na een aantal keer het spel te hebben gespeeld je de antwoorden uit je hoofd weet. Je gaat met zn allen helemaal op in het spel, ik hou van holland spel.

Ik hou van Holland Dinerspel Breda

Groeten, Mirte van bol. Voor de koude winterse avonden lekker gezellig met z'n allen. Robijntje Ochten 13 december Ik raad dit product aan. MargotuitLandgraaf Limburg 28 januari

Bekijk de spelregels Bekijk de spelregels. De leukste vragenronden worden kruiden jonnie boer ervaringen leiding van deze goed gemutste quizmaster in in hoog tempo gesteld. Quizmaster Uitgebreid 3-gangen diner Decor Rad Kostuums en attributen Leuke prijs voor het winnende Locatie hartje Breda Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws