Houten lamellen op maat

Geplaatst op: 11.12.2018

Kan ik u ergens mee helpen Bel gratis: Je kunt kiezen voor houten jaloezieën 50mm, 25mm en 65mm. Door de extra opties weet je zeker dat je een écht op maat gemaakt product bestelt.

U kunt kiezen voor een bijpassende kleur of juist een kleur die contrast toevoegt in het interieur. Hierdoor blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer juist buiten. Trendy 25, 35 en 50 mm Hoogwaardig hout, FSC keurmerk Meest gebruikte hout voor lamellen 27 verschillende trendkleuren Maximale breedte cm 16 stijlvolle kleuren ladderband Geleverd binnen 15 dagen   Actieprijs:.

Webshop klantenservice - Ma-Vr: Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price.

Daarnaast worden onze houten jaloezien op maat uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Of u zit met een vraag over het inmeten of monteren. Onze houten jaloezien op maat worden door ons van begin tot eind compleet op maat gemaakt. Houten lamellen op maat creer je in een handomdraai een fijne hoeveelheid lichtinval en doorkijk zoals jij het op dat moment van de dag wenst. Daarnaast kun je de bedieningszijde zelf bepalen!

U kunt een houten jaloezie laten afwerken met ladderband of ladderkoord. Omdat alles maatwerk is kunt u de houten jaloezieen op maat voor een groot deel zelf naar wens samenstellen!
  • Ging allemaal snel makkelijk en soepeltjes. Dan is de Houten Jaloezie Trendy wellicht iets voor u.
  • Vast contactpersoon per order. Natuurlijk kan het lastig zijn om online uw keuze in kleur te maken voor een houten jaloezie, u kunt daarom gratis kleurstalen aanvragen van alle Label 65® Houten Jaloezieen.

Houten Jaloezieen op maat: ons aanbod

Webshop klantenservice - Ma-Vr: Ze brengen warmte en sfeer in uw woning. De ladderbanden zijn eveneens in veel kleuren leverbaar.

Houten jaloezieën op maat De houten jaloezieën uit onze webshop worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Zoekt u een standaard witte, grijze, antraciet of zwarte jaloezie? Bij ons kun je de gewenste bedieningszijde en eventueel de breedte en de kleur van het ladderband kiezen.

De lamellen zet je gemakkelijk in de juiste stand. Je kunt kiezen voor houten jaloezien 50mm, 25mm en 65mm, houten lamellen op maat. Zo hebben we houten lamellen  gemaakt van basswood, abachi hout en bamboe hout. Houten jaloezien 50mm De meest bekende variant van de houten lamellen is de 50mm variant?

Label 65 Bamboe Jaloezie 50mm!

Waarom kiezen voor houten lamellen?

Wij begrijpen dat het kiezen van uw nieuwe maatwerk jaloezieen lastig is en dat zelfs met een kleurstaal u wellicht de jaloezie toch in het echt wil bekijken. Houten lamellen hebben een unieke, eigen uitstraling. In onze collectie vind je verschillende houten jaloezieën met ieder zijn eigen kenmerken.

We bieden een ruime collectie op maat aan. Kies je voor houten jaloezien 50mm of 65mm. Hierdoor krijgt u een beter beeld bij hoe uw houten jaloezie er uit gaat zien. Het verschil tussen deze houtsoorten is dat de houten jaloezieen gemaakt van basswood een gladde lamel hebben.

Bent u meer opzoek naar een authentieke houtlook, Utrecht en Eindhoven houten lamellen op maat Gratis Kleurstalen.

Houten jaloezieën: vraag & antwoord

Klachten Gratis kleurstalen Herroepingsrecht Inmeetinstructies Montagehandleiding. Ze kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren en uitvoeringen. Een houten jaloezie met gladde en effen afgelakte lamellen wordt het meest gekozen.

Kan ik u ergens mee helpen Bel gratis: ! Vast contactpersoon per order. De lamellen zet je gemakkelijk in de juiste stand? Houten lamellen of houten jaloezien op maat geven uw interieur een luxe uitstraling. Daarna definitieve bestelling gedaan, houten lamellen op maat. Label 65 PVC Jaloezie 50mm.

Omdat wij al onze houten jaloezien speciaal voor u op maat maken, kunt u deze geheel naar wens samenstellen.

Label 65® Houten Jaloezieen op maat gemaakt

Vraag dan gratis kleurstalen aan. Om de metalen bovenbak netjes af te werken wordt er een houten koof meegeleverd welke dezelfde kleur heeft als de lamellen. Bekijk de houten jaloezieen in een van onze showrooms! Webshop klantenservice - Ma-Vr:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo kunt u onder andere de breedte en hoogte tot op de millimeter nauwkeurig bepalen, maar ook of u een ladderband of ladderkoord op de jaloezie wilt hebben, verzorgt de Stichting InterKerk eveneens: Gefeliciteerd met jullie trouwen kaart. Hiermee kunt u thuis kijken en bepalen welke kleur het beste past binnen het huidige interieur, houten lamellen op maat.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws