Het weer in bulgarije mei

Geplaatst op: 06.02.2019

Weer in juli Gemiddeld is het maximaal 29° in juli in Bulgarije en minimaal rond de 19° graden. Bekijk hier de weersverwachtingen. Vakantie aan Sunny Beach Wil je een vakantie naar Sunny Beach boeken dan ben je over het algemeen het voordeligste uit als je een pakketreis boekt.

Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. Als je hier met de auto naartoe gaat rijden, dan is de autoroute km van Brussel naar de hoofdstad Sofia en ben je zonder tussenstops en oponthoud ongeveer 21 uur onderweg. Weer in oktober Gemiddeld is het maximaal 18° in oktober in Bulgarije en minimaal rond de 8° graden. In de winter zijn het juist vorst, sneeuw en mist die voor overlast kunnen zorgen.

Weerstatistieken Bulgarije Weerstatistieken Bulgarije Bekijk hier alle weerstatistieken van Bulgarije per maand.

Qua oppervlakte is het land 4x zo groot als Belgi, het weer in bulgarije mei. Bekijk hier de weersverwachtingen   Meer over Bulgarije beste reistijd zonvakantie Bulgarije Bulgarije. Vanaf Brussels Airport is de vliegtijd ongeveer 2 uur en 05 min. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo: Weer in programma gemist voor de rechter Gemiddeld is het maximaal 25 in september in Bulgarije en minimaal rond de 14 graden. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Weer in januari Gemiddeld is het maximaal 4° in januari in Bulgarije en minimaal rond de -5° graden. Het is deze maand 10 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 8 Dagen in februari.

Kouder winterweer met sneeuwbuien

Weer in juli Gemiddeld is het maximaal 29° in juli in Bulgarije en minimaal rond de 19° graden. Vakantie aan Sunny Beach Wil je een vakantie naar Sunny Beach boeken dan ben je over het algemeen het voordeligste uit als je een pakketreis boekt. Over Bulgarije Bulgarije ligt in het werelddeel Europa en de hoofdstad is Sofia. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.

Naast alle maaltijden zitten de drankjes en vaak ook allerlei vormen van entertainment inbegrepen. Sunny Beach is een toeristisch gebied in Bulgarije dat zo'n 35 kilometer ten noorden van de stad Burgas ligt.

  • Weersverwachting Bulgarije 14 daagse weersverwachting Bulgarije Het weer voor Sofia in Bulgarije wordt de komende 14 dagen 4° tot -1° graden met meerdere dagen kans op lichte regenbuien. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.
  • In het groen is aangegeven wat de beste reismaanden zijn voor Bulgarije, gebaseerd op de gemiddelde temperatuur en neerslag in die betreffende maand.

Meer over wintersport in Bulgarije. Vakantie aan Sunny Beach Wil je een vakantie naar Hotel bitter en zoet Beach boeken dan ben je over het algemeen het voordeligste uit als je een pakketreis boekt. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Het weer heeft geen geheugen en biedt geen het weer in bulgarije mei. Bulgarije ligt in het werelddeel Europa en de hoofdstad is Sofia.

Beste reistijd en weer Bulgarije

Ook hier zijn je aankopen dagen per jaar verzekert. Bekijk hier de beste reisperiodes   Actueel weer De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien? Er zijn meerdere aanbieders van creditcards.

Bekijk hier de beste reisperiodes. Bekijk hier de weersverwachtingen. Het weer in bulgarije mei rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen. Daarbij zit de vlucht naar Bulgarije, de transfer en van de accommodatie en natuurlijk de accommodatie zelf inbegrepen. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.

Vakantie Bulgarije

Zo kun je veilig en snel tickets en vakanties boeken. Daarom hebben we ook nog de beste reistijd voor Bulgarije aangegeven per type reis. Er valt in augustus op 11 Dagen neerslag met een totaal van 51 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Bulgarije. In de wintermaanden is het koel en grijs.

Er valt in juli op 16 Dagen neerslag met een totaal van 92 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Bulgarije. Als je naar Bulgarije gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen. Hieronder vind je direct de meest geschikte reismaanden voor Bulgarije. Valuta en geldtips Bulgarije In Bulgarije wordt de Bulgaarse lev gebruikt om mee te betalen.

Echt koud wordt het in dit deel van Bulgarije wat minder snel dan in de rest van het land, het weer in bulgarije mei. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo: Is het normale nummer bijv. Het is deze maand 8 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 6 Dagen het weer in bulgarije mei maart.

Blijf bereikbaar in crisissituaties.

Weer in juli Gemiddeld is het maximaal 29° in juli in Bulgarije en minimaal rond de 19° graden. Weer in maart Gemiddeld is het maximaal 11° in maart in Bulgarije en minimaal rond de 2° graden. Er valt in mei op 23 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 8 Dagen droog in Bulgarije.

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen. Wij bieden over de volgende plaatsen uitgebreide klimaatcijfers: Het is deze maand 17 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in oktober. Deze worden wereldwijd geaccepteerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws