Gemeente rijssen holten afspraak maken

Geplaatst op: 04.01.2019

Daarbij kunt u denken aan vragen over ondersteuning op het gebied van jeugd en gezin, werk en inkomen, zorg en welzijn en vervoer en mobiliteit. Wilt u de contactpersoon " " verwijderen? U kunt informatie vinden over het maken van een afspraak op de website van gemeente Rijssen Holten:

Identiteitskaart - Persoonlijk aanvragen en ophalen bij gemeente Rijssen Holten. Kloppen de gegevens van deze organisatie niet meer? Online afspraak maken U kunt online via afspraken. Identiteitskaart - Persoonlijk aanvragen en ophalen bij gemeente Rijssen Holten Uw id-kaart moet persoonlijk worden aangevraagd en opgehaald aangezien een id-kaart een persoonsgebonden document is.

Bereikbaarheid Sociaal Plein Voor aanvragen, meldingen en informatieverzoeken kunt u terecht bij de balie van het Sociaal Plein. Wanneer kunt u terecht zonder afspraak?

Soms ligt de oplossing in uw eigen netwerk of bestaan er regelingen waarvan u gebruik kan maken om uw hulpvraag op te lossen. Ze moeten allebei het toestemmingsformulier ondertekenen. Daarbij wordt ook aangegeven wat u nodig heeft bij de afspraak? Controleer eerst vantevoren of gemeente rijssen holten afspraak maken een afspraak dient te maken.

Hierbij kunt u denken aan organisaties als VraagRaak. Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Rijssen Holten kunt u uw Identiteitskaart aanvragen of vernieuwen bij het gemeententehuis.

Het kan ook zijn dat er een andere organisatie is die u verder kan helpen met uw hulp vraag. Gecontracteerd door gemeente n. Op de officiele website van de gemeente Rijssen Holten:

Afspraakgegevens

Burgerzaken, Ruimte, Sociaal Plein. Gecontracteerd door gemeente n. Deel met de groep. Holten Donderdag van ID-kaart aanvragen in Rijssen - Meer informatie Meenemen voor de aanvraag van een identiteitskaart gemeente Rijssen Holten - Een recente kleuren pasfoto. Maandag tot en met woensdag:

Ze moeten allebei het toestemmingsformulier ondertekenen. Dan nemen de medewerkers van het Sociaal Plein uw melding in ontvangst en gaan ermee aan de slag. Online afspraak maken U kunt online via afspraken. U kunt de gemeente bereiken gemeente rijssen holten afspraak maken tijdens onderstaande openingstijden: Bellen naar de gemeente.

De medewerkers van het Sociaal Plein brengen uw hulpvraag samen met u in beeld. Meer informatie over het aanvragen of vernieuwen van een identiteitskaart: Hierbij kunt u denken aan organisaties als VraagRaak.

Evenementen

Dan nemen de medewerkers van het Sociaal Plein uw melding in ontvangst en gaan ermee aan de slag. Meenemen voor de aanvraag van een identiteitskaart gemeente Rijssen Holten. Controleer eerst vantevoren of u een afspraak dient te maken. Zij weten welke informatie nodig is om de aanvraag zo compleet mogelijk in te nemen en kunnen u vakkundig informeren over het verloop van de procedure.

Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Rijssen Holten kunt u uw Identiteitskaart aanvragen of vernieuwen bij het gemeententehuis. Wilt u de organisatie uit uw favorieten verwijderen. Burgerzaken Donderdag van In dat geval verwijzen zij u door. U kunt de gemeente bereiken via tijdens onderstaande openingstijden:.

Contactgegevens

U kunt informatie vinden over het maken van een afspraak op de website van gemeente Rijssen Holten: Is hulp uit uw eigen netwerk, via een andere organisatie of andere regelingen niet de oplossing voor uw hulpvraag?

Kloppen de gegevens van deze organisatie niet meer? Identiteitskaart aanvragen in Rijssen. Daarbij kunt u denken aan vragen over ondersteuning op het gebied van jeugd en gezin, werk en inkomen, zorg en welzijn en vervoer en mobiliteit.

Identiteitskaart - Persoonlijk aanvragen en ophalen bij gemeente Rijssen Holten. Dan nemen de medewerkers van het Sociaal Gemeente rijssen holten afspraak maken uw melding in ontvangst en gaan ermee aan de slag.

Uw id-kaart moet persoonlijk worden aangevraagd en opgehaald aangezien een id-kaart een persoonsgebonden document is. Dat komt de kwaliteit van het gesprek ten goede. Kijk voor de pasfoto voorwaarden op de website van de gemeente Rijssen Holten:. De regisseurs helpen u met het bewaken van het plan van aanpak. U kunt bij de loketten terecht met en zonder afspraak. Daarbij kunt u denken aan vragen over ondersteuning op het gebied van jeugd en gezin, zorg en welzijn en vervoer en mobiliteit, gemeente rijssen holten afspraak maken, Nieuwe Schulpweg.

Voor het vernieuwen of aanvragen van een Identiteitskaart kunt u terecht bij gemeente Rijssen Holten indien u daar woont en staat ingeschreven in de wettelijke basisadministratie.

Direct regelen

Identiteitskaart - Persoonlijk aanvragen en ophalen bij gemeente Rijssen Holten Uw id-kaart moet persoonlijk worden aangevraagd en opgehaald aangezien een id-kaart een persoonsgebonden document is. Voor situaties met meerdere problemen spelen de regisseurs een centrale rol.

Is hulp uit uw eigen netwerk, via een andere organisatie of andere regelingen niet de oplossing voor uw hulpvraag? Dan nemen de medewerkers van het Sociaal Plein uw melding in ontvangst en gaan ermee aan de slag.

Geef een wijziging door. Gemeente Rijssen Holten Adres:. In dat geval verwijzen zij u door.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws