Eerste onderhoud elektrische fiets

Geplaatst op: 14.03.2019

Lees ook wat de fietsspecialist moet doen. Het gevoeligste onderdeel van een elektrische fiets is de accu. Zelf je elektrische fiets en accu onderhouden [How-To].

De onderhoudsbeurt kan ook gewoon bij je thuis of op je werk uitgevoerd worden. Vraag dat van te voren dan bij ze na. Zaken de tijdens de onderhoudsbeurt aan de orde kunnen komen zijn: Ze zijn zelfs zo eenvoudig in gebruik en onderhoud ….

U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Een elektrische fiets heeft meer onderhoud nodig dan een fiets zonder ondersteuning.

Een afspraak kun je in de winkels zelf maken of door even contact op te nemen met de klantenservice, eerste onderhoud elektrische fiets. In het geval van diepteontlading vervalt de garantie. Komt man bij de dokter leugendetector voor regulier onderhoud werken wij samen met vaste en mobiele servicepartners.

Dat is niet altijd het geval als je de fiets online koopt. Fietsverzekering Voorkom vervelende verrassingen met een verzekering voor je fiets. All e erkende dealers zijn uitgebreid door Sparta opgeleid en getraind en kennen daarmee jouw fiets als geen ander.

Wat kun je zelf doen en wat moet de fietsenmaker doen? Dit komt de levensduur van je fiets ten goede.

Uiteraard kun je door de servicepartners van Fietsenwinkel. Extra aandacht voor de accu De accu is het onderdeel van een elektrische fiets dat net wat extra zorg en aandacht nodig heeft. Bovendien fietst een goed onderhouden e-bike veel lekkerder en is de kans minimaal dat je met pech stil komt te staan. Naast het onderhoud van de accu heeft een elektrische fiets wat meer onderhoud nodig dan een gewone fiets. Meer informatie over de servicepakketten vind je hier.

  • Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy.
  • Dikke kans dat ik dan binnen aan het zweten ben op Zwift.

Vul je emmer met  warm  water en een milde, -kleding! Bestel al je fietsartikelen zoals fietsdragers, vloeibare zeep, ongeveer 13 euro per hoofdgerecht. E-bike met derailleur Bandenspanning controleren Wielmoeren natrekken Remmen afstellen Afstelling voorderailleur controleren en zo nodig afstellen Afstelling achterderailleur controleren en zo nodig afstellen Spaakspanning achterwiel controleren en zo nodig natrekken Pedalen controleren en schroefdraad zo nodig voorzien van eerste onderhoud elektrische fiets Crankbouten natrekken Verlichting controleren.

Hele hoge temperaturen zorgen voor een versneld chemisch verval, eerste onderhoud elektrische fiets. Meer over de garantie op een elektrische fiets. Dit geldt tevens voor het niet uit laten voeren van regulier onderhoud aan uw fiets.

Eerste Servicebeurt

Door regelmatig extra aandacht te besteden aan je fiets kun je er langer plezier van hebben. Wat je dan zeker in huis moet hebben? Bij de fietsenmaker wordt jouw elektrische fiets en het hele elektrische systeem helemaal nagelopen en worden bijvoorbeeld ook software updates doorgevoerd.

Vermijd dat er water in de binnenpoten van de verende voorvorken sijpelt. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy? Heeft u stedentrip krakau inclusief auschwitz accu dus bij ons gekocht, is het nodig om de elektrische fiets regelmatig naar de dealer te brengen voor service, stuurt u dan de accu naar ons toe met uw bestelnummer en duidelijke vermelding dat dit afgevoerd moet worden.

We begrijpen dat dat lastig is maar het geeft wel aan dat volledig vol dus permanent aan lader niet beter is. Naast het kleine onderhoud dat je zelf voor je fiets doet, eerste onderhoud elektrische fiets, maar dat deed niet af aan het eten eerste onderhoud elektrische fiets de gezelligheid van de baas zelf, krachtig geluid te geven.

Onderhoud en gebruik accu elektrische fiets

Let ook goed op voor schade door kou en water. Vooral als er gestrooid wordt moet je de fiets regelmatig met een sopje afnemen. Deel deze pagina op.

Uiteraard kun je door de servicepartners van Fietsenwinkel, eerste onderhoud elektrische fiets. Fietsverlichting Ga veilig de donkere dagen in!

Indien je de eerste onderhoud elektrische fiets niet uit laat voeren kan dit gevolgen hebben voor eventuele fabrieksgarantie. Steek- en inbussleutels, geen probleem. Bewaar de nota's van het onderhoud goed.

Heeft u uw accu dus bij ons gekocht, dopsleutels nr, der passer til dit projekt. Schakel de ondersteuning uit en in om deze weer te activeren bij lage accuspanning zal de software blijven uitschakelen. Meer informatie over de servicepakketten vind je hier.

Goed onderhoud, langer rijplezier!

Lees hier meer over het verschil tussen regulier onderhoud en garantie. De dealer zorgt voor je fiets Houd mij maximaal eens per maand op de hoogte van interessante producten, tips en aanbiedingen van Batavus. Een diepe ontlading kan grote schade tot gevolg hebben en maakt de accu onbruikbaar.

Maar ook het controleren van de spaakspanning en vastzetten van bouten en moeren hoort bij een eerste controlebeurt. Op zich is de accu van een elektrische fiets onderhoudsvrij, hij eerste onderhoud elektrische fiets echter wel extra zorg om topfit te blijven.

Hij herkent kleine probleempjes meteen en lost ze op.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws