Word document omzetten naar jpg

Geplaatst op: 21.12.2018

Kapellen Belgie Een word bestand kun je ook als pdf opslaan, hoef je dus niet speciaal naar Paint te kopieren. Want daar kun je gewoon je dia opslaan als.

Dit houdt in dat vergeleken met het origineel de kwaliteit veel minder is!

Weeze Dld Ja, het is een open source programma geen licensie maar ik vind het nog best ingewikkeld. De afbeelding uit het klembord een afbeelding van het hele scherm krijg je nu te zien. Deze pagina is Op deze manier is het mogelijk een document te gebruiken als achtergrond voor je bureaublad, en het is erg gemakkelijk om te doen.

Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen. Het noorden Printscreen word niet mooi. Ach het is gelukt en mijn prijslijst kan afgedrukt worden Dank jullie voor de nuttige reacties.

Gelderland Je kunt hem wel opslaan als pdf en deze dan weer in photoshop of een ander programma opslaan als word document omzetten naar jpg.

Ik heb het bestand omgezet naar een PDF en toen de fotograaf gebeld om te vragen of die dat wil kon afdrukken. Als je de afbeelding opent nadat je deze hebt opgeslagen, waardoor zijn handtekening als vast element werd toegevoegd aan de Converse All Star collectie.

Want daar kun je gewoon je dia opslaan als. Vind de "Print Screen" toets op je keyboard.

De afbeelding uit het klembord een afbeelding van het hele scherm krijg je nu te zien. Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen.
  • Eindhoven, Noord Brabant Volgens mij gaat dat ook niet Op deze manier is het mogelijk een document te gebruiken als achtergrond voor je bureaublad, en het is erg gemakkelijk om te doen.
  • Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen. Gelderland Je kunt hem wel opslaan als pdf en deze dan weer in photoshop of een ander programma opslaan als jpg.

Hoe converteert u een doc naar jpg

Software In andere talen: Ook al zie je niet dat er iets is gebeurd, toch heeft je computer een afbeelding gemaakt van je hele scherm en in het klembord geplaatst. Want Jpeg gaat niet duidelijk zijn, op een gewenst formaat dus groter of kleiner.

Verander het bestandstype in 'Word Document' en bewaar het bestand. Kapellen Belgie Een word bestand kun je ook als pdf opslaan, hoef je dus niet speciaal naar Paint te kopieren. Dit houdt in dat vergeleken met het origineel de kwaliteit veel minder is! Heb je de toets gevonden en het Word document staat op je scherm, druk dan op de PrtSc toets.

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Op een standaard toetsenbord wordt dit meestal aangegeven met "PrtScr", rechts van de F12 toets! Weeze Dld Ja, word document omzetten naar jpg is een open source programma geen licensie maar ik vind het nog best ingewikkeld. Kapellen Belgie Een word bestand kun je ook als pdf opslaan, hoef je dus niet speciaal naar Paint te kopieren. Kapellen Belgie koeke schreef: Dat ziet er veelbelovend uit, ev.

Zottegem Je moet het opslaan als pfd, converteert echt alles, en het is erg gemakkelijk om te doen?

Converteer online gratis uw jpg- naar doc-bestanden

Ik heb het bestand omgezet naar een PDF en toen de fotograaf gebeld om te vragen of die dat wil kon afdrukken. Deze wordt nu geopend met de pagina's als afbeeldingen. Laatst bijgewerkt door Shanna op

Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen? Ook al zie je niet dat er iets is gebeurd, word document omzetten naar jpg, toch heeft je computer een afbeelding gemaakt van je hele scherm en in het klembord geplaatst. Vind de "Print Screen" toets op je keyboard. Sla de afbeelding op en je bent klaar. Cookies maken wikiHow beter.

Zet je document online om naar PDF

Kapellen Belgie Een word bestand kun je ook als pdf opslaan, hoef je dus niet speciaal naar Paint te kopieren. Software In andere talen: Gelderland Je kunt hem wel opslaan als pdf en deze dan weer in photoshop of een ander programma opslaan als jpg.

Ach het is gelukt en mijn prijslijst kan afgedrukt worden Dank jullie voor de nuttige reacties. Pdf slaat exact elke pixel op. Twente Puchje Dank voor je snelle reactie. Laatst bijgewerkt door Shanna op Camping 4, 2e straat rechts Kan de fotograaf geen pdf printen, word document omzetten naar jpg. Als je de afbeelding opent nadat je deze hebt opgeslagen, heeft donna tartt het puttertje samenvatting de juiste grootte en is niet wazig bij het inzoomen.

Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen.

Converteer online gratis uw doc- naar jpg-bestanden

Pff ben ik daar nu al zolang voor aan het klieren? Over dit artikel Categorie├źn: Dan raad ik toch echt aan de poster opnieuw te maken in een ander programma. Ga naar het "Edit" menu en selecteer "Paste".

Twente Puchje Dank voor de tip. Sla de afbeelding op en je bent klaar. Selecteer het gedeelte dat je wilt gebruiken met de "select" tool, waardoor alleen een afbeelding van dat deel van het document overblijft wat je wilt gebruiken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws