Three little birds ajax tekst

Geplaatst op: 02.01.2019

Onder leiding van Johan Cruijff wordt de fluwelen revolutie ingezet en is onze Frank, Frankie de Boer, trainer van Ajax 1. De dj van de Arena van die avond Robin Velderman vertelt.

Het opnaaien van het thuispubliek is begonnen en gezang klinkt in Ninian Park. Dat was nu met Three Little Birds ook het geval. Net als in Cardiff, waar het echt begon met Three Little Birds, wordt er spontaan ingehaakt. Frankie en zijn jongens hebben het weer geflikt om vanuit een bijna onmogelijke positie terug te vechten en als nummer 1 te eindigen.

Een heerlijk nummer die, de strijders van de tribune, op de kaart hebben gezet in Nederland en Groot-Brittannië. Op het ritme van reggaebeat gaan de armen in de lucht en de voeten van de vloer.

Daar lijkt in de jaren voor de aanstelling van Frank de Boer weinig meer van over. Een wedstrijd later hebben we hetzelfde kunstje nog eens gedaan, ik had hem bij me. Gelukkig maar dat er bier is want de three little birds ajax tekst is ronduit zaad. Dat mag de pret niet drukken. Hij legde die vraag weer bij mij neer, en een traditie was geboren, bufferzonebeleid. De dj van de Arena van die avond Robin Velderman vertelt!

Terug naar de dag waar het allemaal begon. Dat is te zien in de pub waar de Ajacieden samen komen. Amsterdam op zijn best.
  • Waarop er weer een reactie komt vanuit de Ajaxgroep. Zodra bekend wordt dat Ajax een oefenwedstrijd speelt tegen Cardiff, beginnen de alarmbellen te rinkelen bij de fanatieke Ajacieden.
  • Veel van de jongens die binnen zitten zijn met de bus gekomen. De jeugd heeft weer de toekomst en Ajacieden van naam zitten weer in alle gelederen van de club.

Three Little Birds Songtext

Tijdens de thuiswedstrijd van Ajax in oktober tegen Dinamo Zagreb klinkt er ineens Three Little Birds door de speakers van de Arena. Van de club moest ik lekker zo door blijven draaien omdat het de sfeer zoveel goed deed.

Wat moet je ook anders als die-hard fan. Een machtig gevoel overheerst in het uitvak tot aan het einde van de wedstrijd. Onder leiding van Johan Cruijff wordt de fluwelen revolutie ingezet en is onze Frank, Frankie de Boer, trainer van Ajax 1.

Three Little Birds, voor het eerst uit een paar honderd Amsterdamse kelen is moeilijk te beschrijven. Sunderland was er al snel bij om deze vibe proberen over te brengen op haar fans en verschillende andere clubs volgden.

  • Na zware jaren breekt een bijzondere periode aan in onze clubgeschiedenis.
  • De pub stroomt die middag voller en voller. De stadion-dj legt enthousiast uit waarom hij juist die avond veel reggaemuziek draaide.

Waarop er weer een reactie komt vanuit de Ajaxgroep. Het licht van duizenden telefoontjes zorgen voor een extra dimensie: Three Little Birds, how can you go wrong. Van de club moest ik lekker zo door blijven draaien omdat het de three little birds ajax tekst zoveel goed deed.

Bewondering en vrees voor de Ajaxfans Dj Ali Yassine vertelt hoe die avond door de andere partijen werd beleefd. Met name hoe Three Little Birds ten hore werd gebracht. Meer en meer Ajacieden gaan bijna kritiekloos achter de ploeg staan.

Ähnliche Songtexte

In de sportief mindere tijden lijken veel Ajacieden hun ei kwijt te kunnen in het nummer van Bob Marley. Dat was in Cardiff. Dan, de inmiddels bekende eerste klanken van ons nummer klinken door de speakers van het bijna lege Ninian Park.

De zorgeloze sfeer wordt al snel uitbundig wanneer de stadion dj muziek begint te draaien en de ene na de andere reggaetopper de revue passeert. Dat is te zien in de pub waar de Ajacieden samen komen. Dus aan het einde van de rust heb ik hem ingestart en dat viel enorm goed.

Het three little birds ajax tekst politiemensen laat zien dat men in Cardiff geen risico neemt met de heren uit Amsterdam. Meer en meer Ajacieden gaan bijna kritiekloos achter de ploeg staan.

Het leger politiemensen laat zien dat men in Cardiff geen risico neemt met de heren uit Amsterdam. In de sportief mindere tijden lijken veel Ajacieden hun ei kwijt te kunnen in het nummer van Bob Marley. De pub stroomt die middag voller en voller. Terug naar de dag waar het allemaal begon. De dj van de Arena van die avond Robin Velderman vertelt.

Dan, three little birds ajax tekst, de inmiddels bekende eerste klanken best western hotel harderwijk ons nummer klinken door de speakers van het bijna lege Ninian Park. Tijdens de thuiswedstrijd van Ajax in oktober tegen Dinamo Zagreb klinkt er ineens Three Little Birds door de speakers van de Arena?

Meer en meer Ajacieden gaan bijna kritiekloos achter de ploeg staan. Dus aan het einde van de rust heb ik hem ingestart en dat viel enorm goed. Een topnummer met een verhaal. De wedstrijd Gelukkig maar dat er bier is want de wedstrijd is ronduit zaad? Waarop er weer een reactie komt vanuit de Ajaxgroep.

Dit tot grote ergernis van de Ajacieden. Ajax is al jaren geen kampioen meer geworden en het is op bestuurlijk niveau ook al jaren een zooitje. De jeugd heeft weer de toekomst en Ajacieden van naam zitten weer in alle gelederen van de club.

Van de club moest ik lekker zo door blijven draaien omdat het de sfeer zoveel goed deed. Dat was nu met Three Little Birds ook het geval.

Frankie en zijn jongens hebben het weer geflikt om vanuit een bijna onmogelijke positie terug te vechten en als nummer 1 te eindigen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws