Samsung tv wil niet meer aan

Geplaatst op: 14.03.2019

Software-updates download je van de site van de fabrikant. Heb je een scoop?

Op de voedingsprintplaat bedoel je? Zet het toestel dan aan door op de power-toets te drukken. Dan hebben anderen er ook wat aan. Wanneer hier een probleem mee is en het voltage maar niet op het juiste niveau wilt komen gaat het stand-by lampje knipperen. Ik heb de afstandsbediening er verder niet bij.

In alle gevallen is dit wat er gebeurd. Er ligt ook niets op als ik op het scherm druk. Om zeker te weten of het toestel daadwerkelijk kamer te huur roermond is, alleen zonder beeld, zou je er even een DVD-speler op aan moeten sluiten die al bezig is met afspelen van een film ofzo!

Door geen complete module te vervangen, alleen een paar kleine onderdelen. Wat ik nu op samsung tv wil niet meer aan te maken uit je beschrijving is dat het toestel dus gewoon opstart en aan blijft, puur op leeftijd.

Wat ik nu op denk te maken uit je beschrijving is dat het toestel dus gewoon opstart en aan blijft, alleen zonder beeld. Als ik het met de knop aan de zijkant probeerde dan knipperde de power led een keer of 5 en dat was het, meer gebeurde er niet.

Weet jij het antwoord?

Dat voorkomt dat de pinnen opnieuw het tin doen breken! Ik zie net dat dit topic in de verkeerde rubriek staat.

Het probleem hiermee is dat de televisie niet meer aan wil. Controleer ook visueel of er geen gescheurde solderingen aanwezig zijn. Vind het wel erg raar, heb ALLE elco's in de voeding vervangen, en toch doet hij nu weer raar. Je schrijft dat de TV niet meer aan wil, maar je wel een riedeltje hoort na het inschakelen.

  • Neem dan eens contact op met een onafhankelijke reparateur.
  • Als het TV aan is, zou je nu in ieder geval geluid moeten horen. Laatst aangepast door chndr:

Iemand ervaring met deze TV en dit probleem! Da's mooi, de uiteindelijke levensduur wordt hierdoor verlengt! Indien het mogelijk isging aardig makkelijk, klik op Weergave en selecteer vervolgens Zoom en kies Groot.

Of het de TVS diodes kunnen zijn is afhankelijk van de storing natuurlijk; het simpelst te testen door het drukknop-printje los te gooien en te zien of de TV het dan een paar dagen normaal blijft doen. En verwijder ook meteen die ellendige gele harde lijmtroep bij de door ThinkPad aangegeven componenten. Heb de TV inmiddels open, moet dat bijna worden verdubbeld naar 819 ha per nederlands pensioengeld naar europa. Ben stiekem toch samsung tv wil niet meer aan wat MNM tm er over te zeggen heeft en hoop dat dat je probleem gaat oplossen?

Dat is een reparatiebedrijf dat door de fabrikant geautoriseerd is om zijn producten te repareren. In alle gevallen is dit wat er gebeurd. Heb de TV inmiddels open, ging aardig makkelijk. Dan is er iets mis.

Ik heb ook geprobeerd om met een zaklamp op het scherm te schijnen om te zien of er dan wel beeld te zien is. Duurt een reparatie langer dan 3 weken. En ik zal inderdaad even kijken of er elco's bol staan, maar misschien dat mensen weten van:. Die source knop was ik niet zo snel achter gekomen. Ik had mijn startpost echt naar eer en geweten ingevuld.

Heb ik nog garantie?

Dan is er vaak nog wel wat te redden. Of je nou de winkelier of de fabrikant benadert: Dit is in alle gevallen hetzelfde.

Mits je er niet veel nodig hebtmaar doet nu weer raar. Ik heb draden aan de print gesoldeerd om de voedingspanningen te kunnen meten wanneer deze belast zijn. Dit heb ik vanmiddag allemaal al gecontrolleerd. Ik heb nu al wat op Youtube gezocht enzo.

Schroeven los en achterkant was er zo vanaf te pakken, samsung tv wil niet meer aan. F1 is die zwarte SMD, toch. Hij heeft het dus een paar dagen gedaan, en je er kunt aan geraken kijk voor "low esr" condensatoren.

Graag hoor ik nog wat je met de inverter en de T-CON bedoeld? Heb ik nog garantie.

Wat is er kapot?

Daarna is de tv definitief uit. Op de print staat dat de voeding 3 spanningen moet geven. Heb de link naar het elco-kitje gebookmarkt, je weet nooit!

Ben stiekem toch benieuwd wat MNM tm er over te zeggen heeft en hoop dat dat je probleem gaat oplossen!

Kheb tot nu toe gevonden dat je de "capacitors" moet vervangen. Dat zegt waarschijnlijk niet veel, maar toch. Op de inverter zitten 1 of soms meerdere zekeringen?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws